και τα δυο ειναι θεικα αλλα το σουβλακι ειναι σταθερη αξια
Σουβλακι χαλαρα!
Pizza8)
Εκτος των αλλων μπορεις να την τυλιξεις και να τη φας,το σουβλακι δε μπορεις να το φας σα τη πιτσα.Οχι πως εχει σημασια,αλλα ειναι κι αυτο ενα επιχειρημα.
Δε το ΄πιασα αυτό:?
Λεω τη πιτσα μπορεις να τη κανεις σουβλακι,το αντιθετο οχι.(απο αποψης με ποιον τροπο θα φας το καθενα,ξερω ειναι πολυ watchtower το σκεπτικο.)
Ακόμα δε το κατάλαβα (νομίζω οτι εννοείς οτι το σουβλάκι δε μπορείς να το ανοίξεις, ενώ τη πίτσα μπορείς να την τυλίξεις:-s) αλλά τέσπα!
Ρε να ο σωστος ο ανθρωπος!
Υποκλινομαι βαθυτατα :bow2:
Επισης αυτο που λεει ο παμκιν λογικοτατο ειναι γιατι μεσα στα επιχειρηματα εσας των σουβλακοπαδων ειναι και αυτο. ‘‘Τρωγεται στο χερι πιο ευκολα’’ κλπ κλπ.
Πιτσα > σουβλακι.
Ισως καποτε να το καταλαβετε!
Ναι,αυτο!
(Κατα περιεργη συμπτωση ολοι οι παουραδες του forum εχουν ψηφισει πιτσα:-k)
Αυτά που λέει η mortisia γίνονται και με το σουβλάκι όμως8)8)
Φέισλες, αν δεν ταιριάζατε δε θα συμπεθεριάζατε:!:
Είναι επειδή εκεί μπορείς να προσθέσεις και…ντομάτες…και…αυγά…
Αλλη χαρη το σουβλακι αλλη η πιτσα.
Το σουβλακι παραμενει ανωτερο ομως λογω συναισθηματικου δεσιματος, φτωχειας και φιλοτιμου.
Φτώχειας?:-s
Ετσι όπως ανεβαίνει το βλέπω να κοντράρει το χαβιάρι στα ισα.
Ε δεν εχεις αδικο, το χουν παρακανει. Αλλα και παλι την πιτσα την εχει. Εγω θελω μια πιτσα να χορτασω aka καμια 10αρα ευρω. Ενω με 2 σουβλακια, 3 στην χειροτερη εισαι στα 6 ευρω.
κοκκινα μαγουλα κλπ.
Α να μην θιξω τα θεματα συνδυασμων! Απειρα πραγματα με την πιτσα, με σουβλακια μετρημενες στα δαχτυλα οι δυνατοτητες καινοτομιας.
Ηδη το κοντραρει το χαβιαρι.Κι εξαλλου,στις περισσοτερες πιτσαριες η 2η πιτσα ειναι free ή πιο φθηνη και πολλες φορες τσιμπας και μια μεγαλη coke.
Πίτσα χαλαρά…όχι ότι τρώω πολύ βέβαια, το πολύ 2-3 κομμάτια αλλά είναι πολύ πιο ωραία από το σουβλάκι!
Για να φας 2 πίτσες πρέπει να είσαι βόδι!
Φέισλες, το σουβλάκι δε σηκώνει καινοτομίες. Είναι σταθερή αξία που αντέχει στο χρόνο!
Γυρος/καλαμάχι + ντομάτα + τζατζίκι + κρεμύδι + πατάτες
ΤΕΛΟΣ.-
Η από πάνω πάει για μπαν.
Όποιος έχει φάει pizza στην Ιταλία, ξέρω τι έχει ψηφίσει.
Δεν υπάρχει σύγκριση παιδιά.
Ελα να αγκαλιαστουμε!
γυρος φορ σουρ