Το νέο κομματάκι προσωπικά το βρήκα επιεικώς αισχρό… Και είναι κρίμα, γιατί το ομότιτλο ήταν ευχάριστη έκπληξη.
Ας ελπίσουμε το καινούριο να μην είναι ενδεικτικό του δίσκου.
Το νέο κομματάκι προσωπικά το βρήκα επιεικώς αισχρό… Και είναι κρίμα, γιατί το ομότιτλο ήταν ευχάριστη έκπληξη.
Ας ελπίσουμε το καινούριο να μην είναι ενδεικτικό του δίσκου.
Υπάρχει και δεύτερο?
Για να δούμε γιατι το ομώνυμο απο μάλλον είναι μέτριο προς καλό, σίγουρα πάντως όχι κατι το ιδιέταιρο…
Ξέρει κανείς αν έχει διαρρεύσει ο δίσκος?
θεοι… και ο μολκο αφησε μακρι μαλλι, τελειος, θεος…
ναι το ειδα σε ενα video κ τρομαξα να τον γνωρισω:p
Leakage!
Μετριότατο αν και προς το τέλος κάπως φτιάχνει…
Εμένα σε αντίθεση με το νέο λουκ-αλα-Lemmy του Molko, μ’αρέσει το “For What It’s Worth”, είναι κεφάτο και κολλητικό.
Ωραίο δισκάκι ακούγεται, δεν ξεχώρισα κάτι ακόμα αλλα ούτε και κάτι που να με χάλασε. Ευχάριστο άκουσμα…
Το ομώνυμο κομμάτι στο αυτοκίνητο και η προτροπή (ή πρήξιμο, όπως θέλετε πείτε το:p) 2 φίλων με έκαναν να το τσεκάρω. Γνώμες soon.
εγω ξεχωρισα 5-6 πολυ καλα κομματια αλλα γενικα νομιζω οτι υστερει πολυ σε σχεση με τα προηγουμενα τους…αυτο π μ άρεσε είναι οτι οι εκτελεσεις μου ακούγονται πιο live απ οτι στα αλλα album τους…
Πολύ καλό το δισκάκι, ειδικά το Devil in the Details μεγάλη τραγουδάρα!
Hails σε Σταύρο και Μιχάλη:!:
Ρε σεις αυτοι εβγαλαν ωραιο δισκο…ενταξει γενικα μου αρεσαν λιγο η πολυ ολα τους τα αλμπουμ, αλλα αυτο εδω ειναι πολυ καλο. Devil in the Details & Come Undone ειναι τα highlights του δισκου νομιζω…
Γαμώ την τύχη μου την κουράδα, πως κατάφερε να γράψει τέτοια μαλακία μετά το “Meds” που γαμούσε; #-o
Κάποιος είπε αν έβαλε κανείς άλλος μετά το “Space Monkey”. Το έβαλα εγώ για να διαπιστώσω αν είναι όντως η ίδια μπάντα…Καμία συναισθηματική ένταση, τίποτα. Το καλύτερο κομμάτι του δίσκου είναι το ομώνυμο που δεν κάνει ούτε για b-side του “Meds”.
Καληνύχτα Μαργαρίτα δηλαδή.
Εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο άλμπουμ τους ήταν το “Sleeping with ghosts”. Όλα τα κομμάτια είναι ένα κι ένα…
Όσον αφορά το battle for the sun, δεν το έχω ακούσει όλο παρά κάποια που έχουν στο youtube…
Αλλά μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ ό,τι άκουσα. Πάντα μου άρεσαν οι placebo, και δεν νομίζω να αλλάξω τώρα γνώμη για αυτούς… Και για αυτό θα πάω και στο Live, για να τους απολαύσω όπως και την άλλη φορά…
Νομιζω ότι είναι λίγο υπερβολικό το σχόλιο…
Καθένας με τη γνώμη του φίλε μου. Προσωπικά θεωρώ πολύ δυνατό συναισθηματικά δίσκο το “Meds”. Τούτο δω είναι ανυπόφορα pop, με την κακή του όρου έννοια. Σε 13 κομμάτια έχει συνολικά 3-4 λεπτά που με άγγιξαν-κι αυτά δεν είναι καν ένα ολόκληρο τραγούδι, είναι διάσπαρτα δευτερόλεπτα εδώ κι εκεί.
Να στα πω και επί της ουσίας;
“Dream brother my killer my lover” από το ομώνυμο.
Refrain από το “Julien”.
Το “Breathe Underwater” προς το τέλος.
Ώπα.
Και μενα μετριο μου φανηκε
Το ομώνυμο με μία ακρόαση με ψιλοαπογοήτευσε,καθώς και άλλο ένα κομμάτι απο το δίσκο που άκουσα.Σήμερα θα έχω όλο το άλμπουμ,πιστεύω και ελπίζω οτι με την επόμενη ακρόαση θα βρώ ωραία πραγματάκια εκεί μέσα.
Σήμερα το άκουσα για πρώτη φορά όλο το cd… Τα κομμάτια που μου έμειναν είναι το “Battle for the sun” και το “For what it’s worth”…Θα το λιώσω όμως στις επόμενες μέρες, για να είμαι προετοιμασμένη για τη συναυλία…
Ο δίσκος γενικά μου φάνηκε …κλασσικά placebo…Δεν με ενόχλησε κανένα κομμάτι…
Γενικά, πιστεύω ότι το meds δεν αποτελεί κορύφωση της δουλειάς των placebo.Απλά με το meds τους γνώρισαν όλοι και ξαφνικά έγινε το αγαπημένο όσων δεν είχαν ακούσει παλιότερη δουλειά τους… To “sleeping with ghosts” νομίζω ότι είναι το καλύτερο cd τους μέχρι τώρα…Παρ’όλ’αυτά σε κάθε cd υπάρχουν κομματάρες!! O Molko είναι ΘΕΟΣ!!!