Planet of Zeus/Black Hat Bones/ World Conquerrors Friday 25 November@An Club

more info soon

Planet of Zeus:


Black Hat Bones:


http://www.blackhatbones.com/

World Conquerrors:

https://www.facebook.com/pages/World-Conquerrors/183545085019274?sk=info

Οι Planet Of Zeus επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο Αn Club. Έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του δεύτερου αλμπουμ τους ?Μacho Libre?
και έχοντας οργώσει πολλά venues ξαναβρίσκονται στο πατάρι του γνωστού κέντρου διασκέδασης των Εξαρχείων.
Μαζί τους, special guests της βραδιάς, τα καμάρια της Σπάρτης Black Hat Bones και η αποκάλυψη του φετινού Schoolwave, Stonebringer(ex-World Conquerrors).

DOORS OPEN: 21:00
TICKET: 8 EUROS

PS: Θα ακολουθήσει κάποιο πάρτυ στο “διπλανό” Roi Mat με τους dj Skinny Dawg Bob & LEPAS να καταλαμβάνουν τα decks… “Guilty as charged” style.

PLANET OF ZEUS:

BLACK HAT BONES:

http://blackhatbones.com/

STONEBRINGER (ex - WORLD CONQUERRORS):
https://www.facebook.com/pages/World-Conquerrors/183545085019274

http://www.youtube.com/user/WorldconquErrors

Τέρμα τα αστεία.

οι Planet of zeus παίζουν την άλλη Παρασκευή στο Αn και εσύ glamourάτε ροκερ το σκέφτεσαι?:-k
Όχι μην δώσεις 8 ευρώ για να πιεις άλλη μία μπόμπα στο γκάζι.
Ροκ εν ρολλ ρε μ…!!!
:smiley:

tomorrow!!

μεσα 8)
και νεο μπλουζακι θα παιζει απ οτι ειδα :slight_smile:

Λογικά θα τιμήσω κ γω, ακόμα και μόνος μου.
Θα πιώ και κάνα μπυρόνι, θα ακούσω και τους παίδες, μια χαρούλα.

μονος μου εχω δει τα καλυτερα λαιβ…ενα απο αυτα ηταν η 1η φορα που ειδα πλανετ οφ χαζους.χαζεψα και εγω τοτε…8μπαλλο χωρις καν λεφτα για μπυρα.μονο το τικετ.βγαιναν 4οι ειχα βαρεθει και λεω αντε να δουμε κανα κομματι και να την κανουμε…η συνεχεια ηταν και ειναι δραματικη…

σεξ και βια στο πλανητη δια

βαααααλε λιγο 8)

oi zeus τι ωρα θα βγουν ξερουμε ?

Άφού θα βγούν 2 σάπορτ γκρουπς, υποθέτω μετά 10¨30 -11μ.μ. :frowning:

^^^
Ατυχώς υπέθεσες 10.30 με 11.00 φίλε μου. Δεν ξέρω τι έφταιξε και υπήρξε τόση μεγάλη καθυστέρηση, αλλά οι Planet βγήκαν τελικά περασμένες 12 (!!!) και έπαιξαν μέχρι τις 2 παρά 20.
Δηλαδή αν πήρε στους διοργανωτές διόμιση με τρεις ώρες να βγάλουν 2 σαπορτ, ε τι να πω…Πραγματικά απαράδεκτοι. Επιτέλους, λίγη συνέπεια δεν βλάπτει.

Κατά τ’ άλλα, τα παιδιά σκίσανε, πολύ δύναμη πάνω στη σκηνή, όσοι ήταν εκεί καταλαβαίνουν, αλητεία και stoner. Εντύπωση μου έκανε και ο κόσμος, γεμάτο το An, δεν περίμενα τόσους πολλούς. Μια χαρά θα περάσουμε και στους Karma 2 Burn που θα κάνουν σαπορτ, εύχομαι να συνεχίσουν τη δισκογραφία τους ακόμα καλύτερα.

βασικα διοργανωτες ηταν oi ιδιοι οι planet και η καθυστερηση εχω την εντυπωση οτι οφειλεται στο γεγονος οτι επειδη το γραφαν βιντεο και ιχογρα επρεπε να γινουν τα απαραιτητα χρονοβορα checks

Σωστός, αλλά έχω την εντύπωση που κάπου ξεφτιλίστηκε το θέμα.

πρέπει να ναι η πρώτη ελληνική μπάντα του είδους που γεμίζει το αν . τους αξίζει. τα τελευταία 5-6 χρόνια δουλεύουν συνεχώς. εύγε στα παιδιά :slight_smile:

ηταν λιγο κουραστικο αλλα η συνεχεια ομως με υπερκαλυψε και οταν δουμε τι βγαλανε ισως μας ψηνει κιολα!!!5καμερο και ιχογρα…κατα τα αλλα ζουγκλα θα σου πω το εξης…οταν εφευγα ειδα ενα παλικαρακι να ακουει στο αμαξι το macho libre το ομονυμο και μου θυμισε γραφιλικια σε συναυλιες στην μαλακασσα η οπου αλλου ,που ολοι φευγοντας χωνουν τερμα ενταση μουσικη απο τη μπαντα που μολις ειδαν.

επισης stonebringer τη φαση…τι σφαλιαρα ηταν αυτη???μπραβο ευχομαι τα καλυτερα στα τσακαλια.black hat bones δυστυχως ημουν εν μεσω συνενοησεων και δεν τους ειδα σχεδον καθολου…αλλα μπραβο και στις 2 μπαντες για τα τσαμπα προμα τα οποια ειναι ντυμμενα και παρα πολυ ωραια και τα 2

Οι stonebringer μου άρεσαν και μένα πολύ, μπράβο στους παλίκαρους, ο τύπος είχε πολύ γρέζι στη φωνή, όπως και ο δεύτερος κιθαρίστας. Τσίμπησα και 2 EP τους για μένα κ ένα φίλο που δεν μπόρεσε να έρθει. Πολύ καλό το άνοιγμα και των 2 support στο κοινό με τα δωρεάν σιντάκια, μακάρι να έχουν καλή συνέχεια.
Όπως είπαμε και παραπάνω αν εξαιρέσει κανείς την τρελή καθυστέρηση και ορθοστασία, το καθαρά μουσικό μέρος του event ήταν άψογο.

Ω θεοί, μπαντάρα, κομματάρες, ωραία πρά-μα-τα όπως τα θέλουμε και με σωστά σαπόρτ…

Από την άλλη όμως κάποια στιγμή θα γινει το μπραφ και θα κλαίμε όλοι μαζί, το ΑΝ δεν ήταν απλά γεμάτο χθες, ήταν μπουκωμένο μέχρι τις τουαλέτες αφού βάζανε κόσμο μέχρι τις 12 και φυσικά δε μπορούσες να περάσεις ουτε την πορτα, ούτε να βγουν να ανασάνουν κάποιοι μπόρεσαν, επιβιώσαμε για 4+ ωρες σε ένα φούρνο με bonus τον καπνό και φυσικά οι περισσότεροι δε μπορούσαν να χαρούν το live, εκτός από αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει η οπτική επαφή με τη μπάντα, ο πιτσιρικάς που βγήκε ημιλυπόθημος θα το θυμάται για καιρό…

[SPOILER]…μαύρα χριστούγεννα θα κάνουμε με talker… :smiley:
[/SPOILER]

βιντεάκια:
[B][U]STONEBRINGER(exWORLD CONQUERRORS)[/U][/B]

[B][U]BLACK HAT BONES[/U][/B]

PLANET OF ZEUS -[B][U]dawn of the dead[/U][/B]

Το μαγαζί ήταν τίγκα, πράγμα που δε περίμενα σε καμία περίπτωση.
Πολλά γκομενάκια επίσης 8)
Από ένα σημείο κ μετά η ατμόσφαιρα ήταν ανυπόφορη. Δεν υπήρχε αέρας εκει μέσα. Σκέφτηκα πολλές φορές να σηκωθώ να φύγω μόνο κ μόνο για αυτό… Δε παλευόταν η κατάσταση.

Stonerbringer μ άρεσαν περισσότερο σε σχέση με τους Black Hat Bones. Ο ήχος τους για μένα, ήταν πιο κοντά στους Planet. Τους δεύτερους τους βαρέθηκα από ένα σημείο και μετά να πω την αλήθεια.

Planet γάμησαν απλά κ ωραία.
Το μόνο αρνητικό οι παύσεις μεταξύ των τραγουδιών που χαλούσαν τη ροή τους. Με τέτοια ζέστη όμως έπρεπε να πάρουν και μια ανάσα, είχαν κ το τεχνικό προβλημα…
Ο κόσμος συμμετείχε στα τραγούδια δυναμικά.
Μάθαμε κ οτι ηχογραφούμασταν κιόλας και περιμένουμε να ακούσουμε σύντομα το αποτέλεσμα.