bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla DIY…
bla bla bla bla bla bla DIY ethics bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla DIY
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla Πιτογυρα bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla Bathory bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla Αλεφαντος bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla μακαρονια με κιμα bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
Δεν ξέρω αν πρέπει να πω κάτι για το live, το (over)SOLD OUT τα λέει όλα νομίζω !!!
Οδοστρωτήρας εμφάνιση, πορωτική η μπάντα, πανικός στον κόσμο από κάτω, και ανέλπιστα καλό ήχο !!! :!::!:
Και σε άλλα ακόμα μεγαλύτερα το αξίζουν τα παλικάρια !!!
Άψογοι. Θα το θυμόμαστε χρόνια το λάιβ. Δεν ξέρω πόσο συχνά γεμίζει (και με το παραπάνω, πόσο κόσμο έβαλαν, σαρδελοποίηση…) ελληνική μπάντα μαγαζί τύπου Gagarin. Και μην ξεχνάμε ότι είναι ακόμα στους 2 δίσκους και αρκετά νέοι, έχουν όλο το μέλλον μπροστά για πολύ μεγάλα πράγματα. Μπράβο και πάλι μπράβο!
Το hype για τους [B]Planet of Zeus[/B] και το breakthrough από το γεμάτο περσυ ΑΝ στο extra sold out Gagarin μου θύμισε τις Tρύπες στις αρχές των 90ς πάνω στο πέρασμα από τα υπόγεια στα μεγάλα club όταν κάποιοι φίλοι τότε να μην ακολουθούν στο Ροδον «γιατί τώρα τους ξέρουν όλοι οι άσχετοι». Έτσι και τώρα κάποιοι κάτσανε σπίτι χάνοντας την ευκαιρία να δουν μια δικιά μας μπάντα που καίει να αποθεώνεται από το αλαλάζον κοινό… Οι ίδιοι άνετοι πάνω στη σκηνή και με αέρα μεγάλης μπάντας σάρωσαν και χθες ενώ για μένα ήταν διπλή η χαρά λόγω της εμφάνισης των αγαπημένων [B]Despite Everything[/B] που για 30? έπαιξαν όπως ακριβώς τους είχα φανταστεί και (ευτυχώς) πήραν το χειροκρότημα που τους άξιζε