Planet Of Zeus + Despite Everything @ Gagarin 24/11

Planet of zeus
Despite Everything

looks like party once more??

Καυλέτα για άλλη μια φορά :D8)

Όχι ίδια μέρα με Primordial ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ! ΓΑΜΩΤΟ ΔΛΔ! #-o

despite everything Gagarin???

μονο εμενα δε μ αρεσει αυτο?

Στο fb έβγαλαν την παρακάτω ανακοίνωση:

5/10 @tba,Chania,Crete
6/10@Cine Studio,Irakleio, Crete
19/10@Blue Note, Kastoria
20/10@8ball Club, Thessaloniki
21/10@Oionos Bar,Goumenissa
25/10@Stage Club, Larissa
26/10@tba,Volos
27/10@Kentriki Plateia, Trikala
And last but not least, special guests for Gagarin 205 LIve Music Space gig on the 24th of November will be the Athenian punk rockers, Despite Everything!!!

Γιατί δεν αλλάζετε τον τίτλο του ποστ σε κάτι σαν “greek tour”;

Θέλω να μου αναλύσεις γιατί δεν σ’αρεσε.
Δηλαδή άμα ήταν στο an θα λέγαμε ok αλλά τώρα στο gagarin ντροπή τους κτλ κτλ;

οι συγκεκριμένοι και στο an θα με χαλάγε αν έπαιζαν.

γενικα δεν εχει διαφορα

τοσο χαλια ειναι, τους εχεις δει?
εγω που ακουσα κατι κομματια τους, comple μου φανηκαν!!

πφφφ. Τα παιδιά παίζουν μουσικάρα γενικά,

για να συμπληρωσω τον Ντινο ο οποιος σταματησε

αλλα θεωρητικα ηταν πιο diy.Οποτε το να παιζει μια μπαντα που εχει παιξει σε
ολες τις καταληψεις της Ελλαδας (που λεει ο λογος) και στις μισες ευρωπαικες
σε μαγαζι ε ειναι καπως.

Και χωρίς να τρολάρω,
τι σημαίνει οτι θα παίξουν στο gagarin τώρα, θα χάσουν το κύρος τους; Σημαίνει οτι έχουν ξεπουληθεί;

το βασικό πρόβλημα πάντως θα είναι οι αντιδράσεις του hype κόσμου που θαρθουν για τους planet και θαρχίσουν το δούλεμα με γελάκια, αντε γεια και λοιπές χαζομάρες :frowning:

Κυρος,image,attitude πες το οπως θες.Το Gagarin δεν ειναι χωρος που γινονται
diy συναυλιες.Ισα-ισα που καθε φορα πληρωνουμε χρυσο εναν χωρο που τοσα
χρονια εναν ηχοληπτη να μην ακουγεται μονο η μποτα δεν μπορει να παρει.

Ας κανουν οτι θελουν οι Despite,απλα αλλαξανε στρατοπεδο.

Είναι μία μπάντα που όχι απλά γεννήθηκε, μεγάλωσε και υποστηρίχτηκε απ’ όλους μας μέσα στις καταλήψεις. Είναι μία μπάντα που όχι απλά ηχογραφούσε, μίξαρε, μαστεράριζε ολομόναχη το υλικό της. Είναι μία μπάντα που όχι μόνο τύπωνε ολομόναχη τα εξώφυλλα των δικών της δίσκων και τις στάμπες των μπλουζών της, αλλά μία μπάντα που έπαιρνε τα δικά της μηχανήματα σε κάθε γωνιά της ευρώπης και τα έστηνε πάνω σε δρόμους, πλατείες, σκαλοπάτια, μίσοσπασμένες ξυλινες σκηνές υπογείων και όπου άλλου μπορείς να φανταστείς.

Τι άλλαξε ξαφνικά?

Όταν είσαι diy είσαι diy. Τέλος. Δικαίωμα σου να αλλάξεις αλλά πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να χάσεις αυτούς που πραγματικά σε στήριζαν χρόνια. Δεν μιλάω μόνο για τους συγκεκριμένους προφανώς ε!

ναι και παλι που ειναι το προβλημα???
το θεωρω απλα αστειο το να θεωρουμε πως μια μπαντα δεν κανει ν παιξει στο gagarin επειδη εχει παιξει σε απειρες καταληψεις λογω attitude κ αλλα τετοια!
για μενα χωρις ναι μεν να τους εχω ακουσει ποτε μ κιολας live,αλλα εχοντας δε συγκροτημα που παιζουμε stoner rock, το θεωρω σαν ανταμοιβη της δουλειας σου να ανοιγεις μια μπαντα που ισως αυτη τη στιγμη ειναι η καρυφαια στο ειδος της στη χωρα μας!! τα παιδια απο οτι λετε αξιζουν οποτε προς τι ολος αυτος ο σαματας? επειδη θεωρειται οτι μ τ να παιζουν στο gagarin,αλλαζουν στρατοπεδο? Δηλαδη μια μπαντα που ειναι πιο underground δν εχει τ δικαιωμα να παιξει κ σε ενα μεγαλυτερο live?

Δεν εχεις καταλαβει Χριστο, αλλα δεν πειραζει. :stuck_out_tongue:

Καταρχας, οι Despite εχουν παιξει με πολυυυυ μεγαλυτερες μπαντες για να θεωρουν “τιμη” τους 'η “ανταμοιβη της δουλειας” τους να “ανοιγουν” για τους Planet Of Zeus.

Ασε που για τα δεδομενα τους, μεχρι τωρα ανταμοιβη ειναι η χαρα των ατομων που γουσταρουν τη μουσικη τους σε μια διαφορετικη ατμοσφαιρα και σχεση απο αυτη που υπαρχει σε ενα μαγαζι.

Κι αυτο παει και στο τι αντιλαμβανεται ο καθενας ως “μεγαλο λαηβ”.

Επειδη, λοιπον, εχουν κανει πολυ σημαντικοτερα πραγματα απο το να “ανοιξουν” για τους Planet, ειναι αποριας αξιο γιατι να προχωρησουν σε τετοια κινηση, αφου δεν υπαρχει (παρα την αποψη σου) κατι που να κανει το συγκεκριμενο λαηβ σημαντικη ευκαιρια για την οποια πορεια τους, ποσο μαλλον για να τους κανει να αλλαξουν την ως τωρα σταση τους.

Αυτη ειναι η απορια και η δικια μου και ολων, παροτι εγω (προσωπικα) δεν το εχω παρει τοσο βαρεως, αλλα αυτο το πραγμα οντως με ξενιζει.

ερωτηση εντελος καλοδιαθετη…οι vodkes οι οποιοι παιζουν και σε μαγαζια και σε ανεξαρτητους χωρους θεωρουνται ξεπουλες και οχι diy?

καλά, μερικές φορές πρέπει να δεις και τις περιστάσεις που οδηγεί ένα συγκρότημα να παίζει σε μαγαζί και την τιμή του εισιτηρίου. Ήχος, προσέλευση και τιμή εισιτηρίου που όπως στο gagarin και στο γκάζι ήταν χαμηλά.

Νόμιζω ότι θα φτάσουμε σε σημείο να αμφισβητήσουμε την diy ζωή μιας μπάντας από άλλες κινήσεις και όχι αν παίξαν με χαμηλή μεν, εισοδο δε.

Ξεπούλες οι Vodka Juniors δεν είναι. Μπορεί να γίνουν. Τώρα δεν είναι.

Κλάιν άμα προσελκύουν κόσμο εκτός “χώρου” μετά από Dark Poetry.

that was my point…με καλυψες, οποτε με βαση αυτο χωρις να κατεχω despite νομιζω οτι ειναι αυστηρο να κρινουμε μια μπαντα για μια επιλογη της πριν καν δουμε που το παει.Η ιστορια εχει ματια και αυτια και κανεις δεν της ξεφευγει.