Εγω εχω ξεκινησει να παιζω το god of war 1, καλο ειναι μεχρι τωρα οταν το τελειωσω θα παρω με το 2.
San Andreas μαζί με Pro…
Ξεθάβεται λογω Kratos…:lol:
έτσι, γιατί άλλοι είναι ξεθάφτες κ άλλοι νεκροθάφτες!! ΣΠΑΑΑΑΜΜΜ:p
Aλλο (ποιο??)
Αυτό, 1-0
Final Fantasy X ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩ!
Αν και ποτέ δεν είχα δικό μου playstation 2 (έμεινα στο 1:p ), και είμαι οπαδός του Gta, νομίζω ότι αυτό χάνει πολύ όταν δεν παίζεται στον υπολογιστή, οπότε ψήφισα Call of Duty για το κάψιμο που είχα φάει με αυτό σε σπίτια φίλων…
Kingdom Hearts . Απλα respectfull .
Έρωτας.
εεε οοο
πίνω φαμπους και παίζω pro… :rasta:
το 5 είναι ίσως το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever!!!
αν και για pc είναι 1!!! Sensible Soccer για amiga!!! θεϊκές επόχες!!κοπάνες και Sensible με τις ώρες!!!
Εγώ έχω σταματήσει τα videogames εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μόνο κανά pro παίζω που και που όταν πάω σε σπίτι κανενός φίλου που έχει.
Το παιχνίδι που έχω φάει με διαφορά το περισσότερο κόλλημα και έχω περάσει τις περισσότερες ώρες είναι φυσικά το championship manager.
Αλλά το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ever είναι το Metal Gear Solid. Απλά η κορυφή και με ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ σενάριο.
TEKKEN 5!!! :bow2:
Και το Kingdom Hearts είναι πολύ καλό, έχει σκάλωμα η αδερφή μου με αυτό.
Ξεχνάς πολλά. Πάρα πολλά.
Gran Tourismo 4
Metal Gear Solid 2
Final Fantasy X
Shadow of the Colossus
Και γω ξεχνάω τώρα, αλλά άμα θυμυθώ θα επανέλθω.
Πάντως αναλόγως τη διάθεση, ένα από τα 4 θα διάλεγα.
GTA τρελο καψιμο (ιδιαιτερα με το minigun και κωδικο για infinite ammo και infinite health…)
Το Resident evil 4 είναι προσκυνημα…Μιλαμε οσο φορές και να το μηδενίζω,το ξαναπαίζω…:lol: Επίσης το farehneit ειναι πολύ καλο παιχνίδι και με πρωτοποριακό gameplay…(ειναι σαν ταινία και καθοριζεις εσυ την εξέλιξη του παιχνιδιού…)
resident evil και gta.γιατι εχω μεγαλωσει με αυτες τις σειρες απο τις μερες του ps 1.μια ερωτηση γιατι δεν αναφερεται το metal gear το οποιο ειναι επισης κορυφη?
Γιατί ειμαστε αντι-stealth…
:lol:
Τότε η ζωή σας είναι φτωχή γιατί το metal gear είναι παιχνιδάρα και με απίστευτο σενάριο.
ειχε πλακα στο πρωτο που οταν το τερματιζες και με τα 2 φιναλε τη τριτη φορα που το επαιζες εβλεπες το snake να φοραει κουστουμι.μιλαμε πολυ γελιο.α και το snake eater απλα δεν παζεται, ειναι τρελα
kingdom hearts 1 k 2…εποπηοια…
ουτε και το tekken και το tony hawk’s δεν αναφερονται.γαμωτο τα καλυτερα αφησατε απ’εξω