Playstation 3 JΒ

Tο πρώτο modchip για Playstation 3 είναι γεγονός!!! Το modchip είναι μια εξωτερική USB συσκευή στο μέγεθος του πιο μικρού USB flash disk το οποίο σε συνδιασμό με ειδικό λογισμικό που διέρρευσε από τη Sony μπορεί και παίζει αντίγραφα ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα:
? Το PS Jailbreak είναι ένα usb modchip το οποίο είναι plug n play,απλά το τοποθετείτε σε μια USB του PS3 και αυτό ήταν όλο, ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΑΣ!!!
? Παρέχεται ειδικό πρόγραμμα για να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε παιχνίδι στο σκληρό δίσκο με μενού επιλογής για να μπορέσετε να διαλέξετε το παιχνίδι που θέλετε να παίξετε.
? Είναι συμβατό με ΟΛΑ τα μοντέλα PS3 Fat/Slim οποιασδήποτε περιοχής.
? Το PS Jailbreak αποτρέπει το firmware update της κονσόλας χωρίς να ρισκάρετε να τουβλιάσετε το PS3 σας.
? Υποστηρίζει ΟΛΑ τα παιχνίδια του PS3,δεν υποστηρίζει αντίγραφα bluray ταινιών και παλαιών κονσόλων(PSX/PS2).
? Εγκαταστήστε τα παιχνίδια σας στον εσωτερικό σκληρό δίσκο του PS3 ή σε έναν οποιοδήποτε εξωτερικό USB δίσκο και παίξτε τα μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο μενού επιλογής παιχνιδιών.
? Παίξτε τα παιχνίδια σας στη διπλάσια ταχύτητα απ ότι αν θα τα τρέχατε από bluray δισκάκια.
? Τρέξτε homebrew εφαρμογές και emulators.
? To PS Jailbreak μπορεί να αναβαθμιστεί συνδέοντάς το στη usb θύρα ενός υπολογιστή με το κατάλληλο λογισμικό το οποίο παρέχεται εντελώς δωρεάν.

Δοκιμασμένο και λειτουργεί μια χάρα. Σχεδόν έχει πάρει φωτιά ο εξωτερικός 640gb :lol: Μόνη προϋπόθεση προς το παρόν είναι είναι να μην έχετε firmware πάνω απο 3.41.

To νου σας όμως μην βρεθείτε προ εκπλήξεως καθώς η s0ny κάνει ban σε όποιον το χρησιμοποιεί. Κάνει ban την MAC address της κονσόλας και όχι τον χρήστη!!

είναι γεγονός…
όπως είναι γεγονός οτι βλέπω να πέφτει κλείδωμα…

Γιατί να πέσει κλείδωμα; [U]Νέο[/U] είναι δεν έβαλα κανα site που να λέει τι και πως… Γιαυτό υπάρχει το google.

πιστευω οτι ειναι στο οριο…
λες για κατι που εχει παει στα δικαστηρια και εχει κριθει παρανομο…
λες [B][I]Δοκιμασμένο και λειτουργεί μια χάρα. Σχεδόν έχει πάρει φωτιά ο εξωτερικός 640gb [/I][/B]και μετα.[B][I]To νου σας όμως μην βρεθείτε προ εκπλήξεως καθώς η s0ny κάνει ban σε όποιον το χρησιμοποιεί.[/I][/B]

πάντως για να σταματήσω το πρήξιμο επειδή είναι μακριά ακόμη η επόμενη κονσόλα όλο και κάτι θα καταφέρει να κάνει η sony…ολο και κάπως θα το μπλοκάρει…
ας πούμε το psp που έρχεται νεα κονσόλα εχουν ψιλοσταματησει το κυνήγημα…
πάντως υπάρχει η φημη οτι οταν πέφτουν οι πωλήσεις απο τις κονσόλες η ιδια η sony προωθεί αυτα τα κόλπα…!!!
οπως εχει κάνει με τα psp…δινει ώθηση στις πωλήσεις των συσκευών αδιαφορώντας το πως θα πάνε τα παιγνίδια…ειδικά οταν έρχεται νέα κονσόλα…

*δεν ήθελα να κάνω τον έξυπνο…

Αυτό είναι προσωπική άποψη δεν έχει κάτι παράνομο και το άλλο ανακοίνωση official της sony…

*είναι σαν να λες άκουσα το τάδε album και να κάνεις ένα review χωρίς να λες απο που το άκουσες. Μπορεί να το κατέβασες που είναι παράνομο αλλά μπορεί να το αγόρασες κιόλας ή μπορεί να το δανείστηκες κιόλας.

Και που ξέρεις ότι δεν το προώθησε η ίδια η sony για να ανεβάσει της πωλήσεις της; Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και δεν νομίζω να βρεθεί κάποια λύση γιατί άμα είσαι μέσα στα γεγονότα σχετικά με αυτό το θέμα θα δεις πόσο έχει προχωρήσει.

Κουβέντα κάνουμε δεν υπάρχει offence…

[B][I]Και που ξέρεις ότι δεν το προώθησε η ίδια η sony για να ανεβάσει της πωλήσεις της;[/I][/B]

μα ναι…αυτο λεω…οτι κάνει τέτοια πράγματα…αλλά απο το κυνηγητό που εχει κάνει δείχνει οτι δεν είναι απο πίσω αυτή…

όπως είπα το επόμενο playstation είναι κάπως μακριά και δεν την συμφέρει να χασει την επαφή που εχει με τις εταιρίες που κάνουν τα παιγνίδια…
αργότερα οταν ειναι κοντά ο καιρός για το ps4 ή psX ή όπως το πουν τελοςπαντων θα κάνει στάνταρ κίνηση για να τόνωση την κονσόλα…

ναι κουβέντα κάνουμε.! :slight_smile:

Δεν νομίζω να αφορά της εταιρίες παιχνιδιών τυχών ελλείψης ασφαλείας στην κονσόλα. Η s0ny θα μπορούσε να το περιορίσει μόνο αν έβαζε όλα τα παιχνίδια στο playstation store πράγμα απίθανο κάτι που έγινε με το PSP καθώς έχασαν τον έλεγχο και εκεί.
Άλλωστε και το XBOX είναι σπασμένο και μην μιλήσουμε για τα παιχνίδια στο PC που έχουν προσπαθήσει με χιλιάδες τρόπους να τα κλειδώσουν αλλά πάντα υπήρχε κάτι “ανοιχτό”. Σχετικά με το PS3 άμα διαβάσεις τον τρόπο που γίνεται το σπάσιμο ίσως καταλάβεις ότι γίνεται πάνω σε ένα λάθος της s0ny η οποία το κατάλαβε και μετά απο την 3.41 το διόρθωσε.

ναι εχω διαβάσει…
κάτι τέτοια “τυχαία” λάθη έγιναν και τώρα που τα psp go Πάτωσαν και σε λίγο έρχεται το ξεκλείδωμα τους…

τελοπαντων…εταιρίες είναι αυτές…άντε βρες άκρη.εγώ προς το παρών χαίρομαι το φτιαγμένο(:roll:) psp Μου…