Poem, Parthian Shot, System Decay Αθήνα @ AN Club 25/11/12

Κατα πασα πιθανοτητα θα το τιμησω αυτο το live. Εχουμε κανενα νεο γενικα για Poem, εχουν στα σκαρια νεο δισκο?

φυσικα. στα τελευταια τους λαιβ επαιζαν 2-3 καινουρια. Τωρα στο an club λενε οτι θα παιξουν 2-3 το πολυ παλια τους κομματια. Οποτε μαγκες βουρ να υποστηριξουμε :stuck_out_tongue:

Ευχαριστα νεα, μακαρι να βγαλουν συντομα νεο δισκο και να βρουν παλι τα πατηματα τους.

Εδώ μέσα κατά καιρούς έχω εκθειάσει κι έχω γράψει ύμνους για η μπάντα, αλλά δε μπορώ να μην εκφράσω τον προβληματισμό μου. Ρε παιδιά όταν υπάρχουν συναυλίες στον ίδιο χώρο όπως αυτή του Μαρτίου που με 6 γιούρια βλέπεις Tardive-Sun of Nothing-U217-Custom Made Noise και to Defcon του Οκτωβρίου με επίσης 6 ευρώ, γιατί κάποιος έστω και αν γουστάρει Poem, να δώσει 10 ευρώ και για ακόμη λιγότερες μπάντες; Μερικά πράγματα δε μπορώ να τα καταλάβω, ή μάλλον τα καταλαβαίνω αλλά δε μπορώ να τα ενστερνιστώ. Γιατί όσοι σκεφτόμαστε να πάμε να τρώμε ακόμα μεγαλύτερη ξενέρα?

τι να σου πω. γενικα δεν τα κατεχω τα θεματα περι χρηματων. εμενα παντως ειτε για τους planet of zeus ειτε για το ποιημα,δεν μου φαινονται κ πολλα τα λεφτα. 3 μπαντες θα δω σε μια μερα

Σωστός ο προβληματισμός, παρ’ όλα αυτά εγώ που θα κατέβω 3-ήμερο Αθήνα δε λέει να τους χάσω.

Οπότε θα δω Poem live και χαίρομαι. 8)

Τελικά βρέθηκε το πιο ισχυρό αντικίνητρο για το λάιβ. Η εποχή που “εχτιζαν” τα κομμάτια του ντεμπούτου στα μικρά κλαμπ δεν ξεχνιέται. Οπότε η απόφαση ελήφθη. Θα μαστε εκεί, leper έλα να τα πούμε, θα έχω και τον κατσαπάνκη μαζί μου. 8)

Παιδιά καλημέρα.
Είμαι μέλος των POEM και δεν συνηθίζω να γράφω σε forum που ασχολούνται με το συγκρότημα εκτός και αν κάποιος ζητούσε να μάθει πληροφορίες για τη μπάντα.Θα συμφωνήσω με Red Rum όσο αναφορά το κόστος του εισιτηρίου αλλά θέλω να επισημάνω ότι το συγκεκριμένο live δεν διοργανώθηκε από εμάς. Παρόλα αυτά το λάθος μας είναι ότι δεχτήκαμε να παίξουμε κάτω από μία τέτοια για τις μέρες μας τιμή εισιτηρίου οπότε χρωστάμε μία καλύτερη αντιμετώπιση για το επόμενο live.
Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε ακόμα,μιας και όλοι γνωρίζετε πάνω κάτω τις αλλαγές που γίνανε στη μπάντα και ελπίζω και εύχομαι το καινούριο υλικό να είναι αντάξιο των προσδοκιών σας.
Να είστε καλά και να περνάτε καλύτερα!
Γιώργος Προκοπίου.

Οι poem εχουν ξεφυγει μουσικα, πολυ ανωτερο υλικο απο το secret show. Συνθετικα και τεχνικα. Ο ντραμμερ δινει απειρο πονο και εχει φερει μαζι του signature rythms απο την θητεια του στους tardive.
Όταν βγει ο δικος θελω να πιστευω οτι η μπαντα θα ανακαμψει και θα φτασει στα προ διετιας επιπεδα.

Κοσμος απειροελαχιστος, δεν συμβαδιζει με το επιπεδο των poem. Για τα support ναι.
Το εισιτηριο ακριβο, η μερα περιεργη αλλα και αλλα πραγματα που μπλεκουν τον κοσμο.

Υγ. Σου έχω στειλει πμ Γιωργο.

Fake νομίζω ότι σου έστειλα και εγώ πμ αλλά λέω νομίζω γιατί δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ασχετος είμαι με αυτά τα μαραφέτια! Στείλε μου αν το έλαβες!

χοχο το ελαβα εις διπλουν :wink:

το bloop και αυτο πριν το giant γαμησανε;)

Αυτά είναι!

Ρε μαλάκα, τώρα το 'δα το post. Που ήσουν; Εγώ στην αριστερή κολώνα καθόμουνα καθ’ολη τη διάρκεια του live, μαζί με την κοπελιά μου.

Όσον αφορά το live: System Decay και Parthian Shot δεν τρελαίνομαι για το στυλ τους, αλλά η ώρα πέρασε ευχάριστα. Και οι διασκευές είχαν την πλάκα τους.

Για τους Poem, τώρα, δεν έχω πολλά να πω. Πρώτη φορά τους είδα και έπαθα πλάκα ΚΥΡΙΩΣ από τη φωνητική απόδοση. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα, ο τύπος δεν έχανε νότα. Με γρέζι, καθαρά, σε ψηλές κλίμακες, τα πάντα. Η αλήθεια είναι ότι με έπιασε ένα παράπονο που ακούστηκαν μόνο 2 κομμάτια απ’ το ‘‘The great secret show’’, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό το ξέραμε από πριν. Τα καινούρια κομμάτια μου φάνηκαν πιο heavy σε γενικές γραμμές και πολύ ενδιαφέροντα.

η θα βγει δισκαρα η θα τους κυνηγαμε μεχρι την θαλασσα για να πηδηξουν μονοι τους:D:p Οπως τους το ειπα κ προσωπικα,δεν εχω χασει λαιβ στην αθηνα κ σε αυτο ηταν τουλαχιστον ενα επιπεδο πανω,παρολο που προσωπικα εγω ΔΕΝ γουσταρω καθολου να ακουω καινουργια κομματια

Ωρε, δεν πρόσεξα καθόλου εκεί, έψαξα λίγο με το βλέμμα αλλά δε σε θυμόμουνα και καλά, πάει και 1μιση χρόνος. Νεξτ τάιμ…

Σαφέστατες οι επιπλέον εξηγήσεις, θα τα πούμε κι από κοντά σε κανένα επόμενο λάιβ σας - εξάλλου τα λέγαμε και με τον Κάμιλ. Α, και ένα ευχαριστώ αφού η φωνή σου μου χει κρατήσει φοβερή συντροφιά τα τελευταία 4 χρόνια. 8)

Εγώ να συμπληρώσω πως το ρυθμ σέξιον ανεβάζει τη μπάντα ένα επίπεδο πάνω. Πάρα μα πάρα πολύ GROOVE, λες και παίζουν χρόνια μαζί. Το Σταύρο τον ξέραμε, ήταν άψογος και με περισσότερη ενέργεια από την πρώτη φορά, αλλά χτες ο μπασίστας μας έβαλε τα γυαλιά! Στο Κούκου ήταν λιγάκι τρακαρισμένος, χτες τελείως λυμένος, σε μερικά καινούρια απλά ζωγράφιζε. Τρελή ατάκα, πάρα πολύ καλός τόνος και διαυγής ήχος. Γενικά τα καινούρια μου άρεσαν, και σα γενική εντύπωση κρατώ πως άκουσα 2-3 που με τη μία φαίνονται πιο μπροστά από το Secret. Το δε Bloop δεν είχε καμία σχέση με τις προηγούμενες που είχε παιχτεί (αν θυμάμαι καλά), πολύ πιο ώριμο. Θα περιμένω να τα ακούσω και σε πολύ περισσότερα λάιβ. Πάντως με τέτοιες εμφανίσεις ισχύει πως δείχνουν έτοιμοι για να ξεκινάν σιγά σιγά για το δίσκο. Συνεχίστε έτσι.

Χαίρομαι πάρα πολύ που διαβάζω θετικά σχόλια για το live και ιδιαίτερα όσα αφορούν τα καινούρια κομμάτια.Red Rum εγώ σ’ευχαριστώ που μας στηρίζεις τόσα χρόνια!