Poem - "Unique" (2018)

Νομίζω ότι αυτό δεν πρέπει να περάσει στο ντούκου. Κανονικά όλοι οι progsters θα πρέπει να ρίξουν μια αυτιά όταν με το καλό θα κυκλοφορήσει. Σε όσους άρεσε το προηγούμενο, νομίζω ότι αυτό θα το λατρέψουν ακόμη περισσότερο, σε σημείο που θα εξελιχθεί σε έρωτα η φάση. Τα παλικάρια δίνουν πόνο.

Και αυτός ο Προκοπίου τι φωνητικό εύρος έχει…

2 Likes

To ντεμπούτο το θεωρώ ακόμα αξεπέραστο. To Skein Syndrome το θεωρώ κατώτερο αν και έχει ένα απ΄τα πιο γαμηστερά κομμάτια όλων των εποχών, το Weakness.

3 Likes

Μεγάλη ανυπομονησία και για αυτό! Κι εγώ θεωρώ το “The great secret show” μία κορυφή που δύσκολα ξαναπιάνεται -όχι μόνο για τους Poem, γενικά. Είχα πάθει χοντρό σοκ όταν το είχα πρωτοακούσει, κι ένας από τους κύριους λόγους ήταν, όντως, και η μαγική φωνή του Προκοπίου.

Το δεύτερο, κατώτερο, αλλά πολύ καλό γενικά.

3 Likes

Το έχεις ακούσει όλο ή κρίνεις από το δείγμα;

Το έχω ακούσει όλο. Έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Εδώ, η παρουσίασή μου για το άλμπουμ.

2 Likes

Δε θα μπορούσα να μη συμφωνήσω σε ό,τι έχεις γράψει.

Δεν είναι απίστευτο τραγούδι και το “Four Cornered Gods”; Γενικά, έφεραν λίγο και από εκείνο το ρομαντισμό των Opeth στις “σταυροβελονιές” τους και με το σφιχτό ήχο.

1 Like

Όντως εξαιρετικό και το “Four Cornered God”. Γενικά, πολύ όμορφα ισορροπημένος δίσκος.

1 Like

Δεν παίζετε καθόλου δίκαια.

Ειμαι στην πρωτη ακροαση και απολαμβανω το δισκο οσο δεν παει …Ελπιζω να τους παει ενα ακομα βημα παραπερα … Μετα απο πολλες ακροασεις θα υπαρχει και καλυτερη αποψη

1 Like

Μετά από τόσες και τόσες ακροάσεις έχω κολλήσει πάρα πολύ με τo “Discipline” και το ομότιτλο. Πανέμορφα τραγούδια και ειδικά η ερμηνεία του Προκοπίου στο πρώτο, το ρεφρέν του τα λέει όλα.