Άρχισα να τους ακούω τώρα τελευταία και μπορώ να πω ότι μου κέντρισαν το ενδιαφέρον.
Έχουν γράψει κομμάτια των οποίων το ύφος ποικίλει: από το χορευτικό sexual thing μεχρι το i won’t forget you, από το κλασικό every rose has its thorn μέχρι το ride the wind τραγούδι-έμπνευση.
Ποια είναι η γνώμη σας λοιπόν για το εν λόγω glam/poser γκρουπ?
Με μια λέξη…Οpen up and say…ahhh
Ιστορικό γκρουπ στο χώρο του glam rock / AOR, με καλά show και όμορφες συνθέσεις. Δεν γουστάρω την λαλακία - reality show του Brett Michaels που παίζεται τώρα σε US, αλλά σαν μουσική για μένα είναι καθαρά party…
Ahhh!
Exei arxisei na ginetai pozeri i Princess :thumbup:
μια χαρα ειναι…εντξει προσωπικα δεν τους βαζω τοσο ψηλα σε σχεση με αλλα γκλαμ-σλιζ συκροτηματα αλλα οκ ακουγονται ευχαριστα απο ολους τους οπαδους του ειδους νομιζω…παντως απο θεμα ποζας-εμφανισης ηταν απο τα πιο…υπερβολικα θα ελεγα…
και από τους μη - οπαδούς του είδους ακούγονται ευχάριστα νομίζω. Βασικά μία συλλογή που έχω είναι cool, την ακούω που κ που. Aγαπημένο κομμάτι το Look what the cat dragged In, θυμίζει τους motley!
Θεοί! Το τελευταίο album με τις διασκευές (Poisond) σπέρνει!!!
[SIZE=“4”]I want action tonight
Satisfaction all night[/SIZE]:!::!:
Ένα σημαντικό γκρουπ στον χώρο του glam σίγουρα,προσωπικά όμως δεν μου κάνουν τεράστια αίσθηση.
Αγαπημένο τραγούδι το something to believe in.Γιατι είμαστε και συναισθηματικοί τύποι πάνω απ όλα
Τα χουμε πει, αλλα δε βαριομαστε να τα ξαναλεμε. Μεγιστοι γκεουλες θεοι, οι καλυτεροι στη πιατσα. Αν ησαν πιο ‘‘σκληροι’’ ή μεταλ θα μας αρεσαν; Σιγουρα οχι, επειδη ειναι τοπ στον τομεα τους. Ιματζ αλλοπροσαλο κι αξια σταθερή, που δε παυει να χαρακτηριζεται κι αμφιλεγομενη απ τους απανταχου αντιφρονουντες. Και θελω να τους δω λαιβ σα τρελος λεμε. Αγαπημενο κομματι btw αποτελει μακραν το Ride The Wind.
Ενταξει απο εμφανιση μπορει να δειχνουν γελοιοι αλλα εχουν διασκεδαστικα κομματακια…
χιχι…επειδη δεν ειναι δικο τους στην πραγματικοτητα;;;