+1 Θανατος σε αυτα τα γιαπανεζικα με τις σταγονιτσες.
Αχ,τι μου θυμίσατε και εμένα!!
Ώρες πανω απο ενα game boy,και ειτε μάχες με φίλους μεσω game link είτε lvl-up!!
Το μίσιγκνο αν θυμάμαι καλά,πηγαινες στην πολη με τα νερά,στην δεξια πλευρά με το που εκανες surf,πηγαινες πανω κατω και εμφανιζόταν!!
αν θυμάμαι καλά,και εγώ ειχα και mew και mew two.
Τώρα πρεπει να υπάρχουν κασέττες ruby και διάφορες άλλες.δεν ασχολούμαι πλεον!!
το εχω και εγω στο κινητό,αλλα δυστυχώς δεν γινεται save…δεν ξερω τι παίζει
για να σου γινει σειβ κανεις κανονικα οπως στο game boy και μετα δεν βγαζεις το παιχνιδι κατευθειαν αλλα πατας προσθετα και απο τα προσθετα exit
οταν θα πας να το ξαναανοιξεις θα πατησεις στο κεντρικο μενου του παιχνιδιου new game και επειτα οταν φορτωσει το παιχνιδι θα σου βγαλει τις επιλογες continue, new game, και κατι αλλο
ONE PIECE (ΝΤΡΕΗΚ). TELOS
μαλακία είναι.
Συμφωνώ με το avatar σου:p
Ματζικαρπ?
Αυτο μονο σπλας εκανε! [-X
Το είχανε αγοράσει σε ένα πλοίο και όταν βυθιζόταν δε μπορούσε ΟΥΤΕ να κολυμπήσει.
:lol::lol::lol::lol:
Ειχε τρομερο γελιο ομως…
ούτε καν το πιο βαρετό και άχρηστο…
αααχ στην κόκκινη τα είχα όλα όπως και κίτρινη ενώ την μπλε την είχα έτσι, απίστευτα πολλά φακελάκια αγορασμένα, pokemon stadium ώρες κάψιμο ενώ είχα και την χρυσή που είχα τα 3 σπάνια Ωραίες εποχές
Μεγαλος φαν των επεισοδιων των ποκεμον…ειδικα του πρωτου κυκλου δεν εχανα επεισοδιο!
Ταπες νταξει δε το συζηταμε,ειχα ενα τσουβαλι…αλλα το σουταρε η μανα μου στη μετακομιση και εμεινα απο ταπα ταπι.
Απο κασετες εχω την κιτρινη,ασημενια και ζαφειρενια…ε καπου εκει σταματισα.Τωρα εχει βγει η διαμαντενια και μια αλλη.Επισης εχω και το Pokemon stadium στο N64
Ποπο καψιμο…εγω επαιρνα καρτες ποκεμον,κ θυμαμε που ηταν πανακριβες κ εκανα κατι επικες κοπανες για ν παω καισα οταν ημουν απογευματινος για να προλαβω να χτυπησω καρτες(κ αναρωτιομουν γτ δεν ειχα γκομενα τοτε…)…ειχα την κοκκινη κασετα αρχικα,μετα πηρα κ κιτρινη,εβλεπα κ το παιδικο,αλλα καποια στιγμη μου περασε ευτυχως(κ ψιλοεβλεπα dizimon που ηταν πιο τρου:metal: αλλα ειχε χειροτερο τραγουδι#-o)
Εγώ είχα πει σε δύο κολλητούς μου να φτιάξουμε team στις κάρτες γιατί αν τις ενώσουμε θα είμαστε πιο δυνατοί, και φυσικά για να είμασταν τιμ έπρεπε να έχω εγώ και τις κάρτες τους, τις οποίες έχω και ακόμα :!:
Εγώ με ένα φίλο είχαμε κανονίσει και παίρναμε τις αντίθετες κασέτες για να συμπληρώσουμε το pokedex,αν θυμάστε κάποια πόκεμον ήταν μόνο στη χρυσή πχ και κάποια άλλα μόνο στην ασημένια.Έτσι εγώ είχα πάρει μπλε,χρυσή και ζαφειρένια και αυτός κόκκινη,ασημένια και ρουμπινένια.Βέβαια αυτός είχε άλλα 2 αδέρφια οπότε πέρναν και τις άλλες αλλά κάπως τα βολεύαμε αλλά στη πορεία υπήρχαν κόντρες γιατί είμαστε και περήφανοι και πλακωνόμασταν.
Πάντως αν έχετε τις παλιές,κρατήστε τες,πέρα από το ότι είναι κειμήλια είναι και συλλεκτικές,εδώ είχα πάει πριν από καμιά 5αριά χρόνια σε κάτι μαγαζιά να ψάξω για την crystal(μου την είχε βιδώσει) και δεν την είχανε.
Εγω ειχα την Μπλε (την πηρα τα χριστουγεννα του 1999-200) και τη Χρυση. Επισης ειμαι πραγματικα υπερηφανος να πω οτι παρακολουθησα τα Ποκεμον απο το πρωτο επεισοδιο στο Σταρ ενα ανυποψιαστο φθινοπωρινο πρωινο Σαββατου. Το ιδιο μεσημερι ετρεξα στην Καισσα κι αγορασα τις πρωτες μου καρτες. Ετσι αρχισε μια πορεια που θα ειχε ως αποτελεσμα να ξοδεψω μια περιουσια στα Ποκεμον. Αλλα τα κραταω ολα στο δωματιο μου, περιμενοντας την ημερα που θα εχω μια μουσειακη συλλογη!
Το αγαπημενο μου Ποκεμον ειναι ο Slowpoke.
την εποχη που ειχα κολλημα με ποκεμον με χαρακτηριζε αυτο το τραγουδι:
ακουστε το ολο.με χαρακτηριζει ακριβως.δεν χρειαζεται να γρφω για 2 σελιδες.
σχετικα με τις rare candy
οταν φτανεις ενα ποκεμον με αυτο το κολπο στο λεβελ 100 ειναι πιο αδυναμο στα στατς σε συγκριση με ενα που εχει αναθρεφτει με κοπο, και το ειχα αποδειξει στους φιλους μου
(ναι, ειμαι(ημουν) και εγω καμενος)
επισης ειναι διακαης επιθυμια μου να παιξω το colosseum στο game cube αλλα ποτε δεν ειχα ενα, ουτε κανενας γνωστος μου
Eγώ έχω Gamecube. Και όχι στο πατάρι. Συνδεδεμένο κανονικότατα στην κεντρική τηλεόραση του σπιτιού.
Έχεις κανένα game σε στυλ Colosseum να έρθω με τις κασέτες μου να παίξουμε?