Όλοι το έχετε δεί, σίγουρα θυμάστε τους φοβερούς χαρακτήρες των ταινιών: τον αληταρά Mahoney, τον αμίμητο Marvil Jones με τους φοβερούς του ήχους (κανονικά από ότι ξέρω κάνει και stand up comedy shows), τον ένα και μοναδικό πιστολέρο Tacklberry, τον Eugene “Move It-Move It” Proctor, τη μαύρη αστυνομικίνα με τη ψιλή φωνούλα που μου διαφεύγει το όνομα της, ο διοικητής Eric Lassard και όλοι οι άλλοι.
Δεν βρήκα θρεντ γι αυτό. Σήμερα κάθησα να τις ξαναδώ οπότε όσοι γουστάρετε τις ταινίες αρχινάτε!!:D:D
Hightower ρε!!! και Zed! και η άλλη με τα πελώρια βυζιά!!!
Cult σειρά ταινιών στα '80s, από αυτές με τις οποίες μεγάλωσε η γενιά της βιντεοκασέττας. Τα gag της θα ήθελαν πολύ να τα είχαν σκαρφιστεί οι σεναριογράφοι των σημερινών κωμωδιών - μη χε - του Hollywood. Bέβαια το παράκαναν με τα sequel. Το 6 χάλια και το 7 αφήστε το καλύτερα…
Δε θελω να γινω σπαστικος, αλλα το Back In Training ειναι το 3 και ειναι του 1986, και μετα πανε τα Citizens On Patrol και Miami Beach… που ειναι τα 4 και 5 αντιστοιχα. Η ψηφος μου θα παει στο Citizens On Patrol γιατι ηταν το πρωτο που ειδα. Με ψηνεις να τα κατεβασω και να τα δω παλι ε…