Το poll που επρεπε να γινει

bleedin τα υπογλώσσια που παίρνεις δεν κάνουν καλή δουλειά [-X Για αυτή τη σκατόφατσα μας έχεις πρήξει τα συκώτια με τις Τσέχες!!! #-o Μήπως αντί για υπογλώσσια να έκανες κανέναν εξορκισμό;;;;; κάτι ;;; :papas:

Μπορώ να σου ποστάρω σε χρόνο dt Ιταλίδες και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ κλάσης ανώτερες από την παραπάνω μετριότητα :wink:

Οχι,παρεξηγησες,τιποτα το πονηρο.
Μπορει να το επιβεβαιωσει και ο χοκαμ.

εσύ έχεις βεβαρημένο μητρώο, οπότε σε αγνοώ επιδεικτικά! :stuck_out_tongue:

Χωριο που φαινεται, κολαουζο δε θελει!

νταξει η melissa theuriau ειναι μια πο τις εξαιρεσεις

παιζεις βρωμικα με φωτος και θα παιξω και εγω

σε σποιλερ παντα για τα καρδιακα, ειναι και με χαπια ο μπληντιν(που ξερει απο λαδι)

[SPOILER]
οι κατωθι ειναι οι petra němcová, veronika vařeková, karolína kurková, hana soukupová

και διπλο σποιλερ για τη veronika zemanová :stuck_out_tongue: (δε βαζω sylvia saint , θα πεσει ο server, θα φαω μπαν κτλ :lol:)

[/SPOILER]

ΑΟΥΑ!!! 8O8O8O8O

Ο Haliseco έκανε πραγματικό ρεπορτάζ έτσι?
Εγώ τσίμπησα απλά μια στην τύχη!

Τσέχες και λοκ λέμε!!!

Τι να μας πουν οι παραπάνω φωτοσοπιασμένες ξεπλυμένες ανοργασμικές βόρειες:p
Και επειδή εγώ παίζω πιο βρώμικα…μια φωτό θα βάλω, Ελληνίδας κιόλας…Φωτεινή Κόκαρη (στο Max αυτού του μήνα)

ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ :wink:

Στρευ Κατ, άνοιξε ένα θρεντ να εκθειάζεις τον Sean, και άσε τις ευρωπαίες σ’αυτούς που ξέρουν από λάδι…:p:p:p:p:p:p:p:p

χαχα, αυτηνής τη φάτσα ούτε το φώτοσοπ δεν την έφτιαξε

:lol3::lol3::lol3: ΘΕΟΣ ΘΕΟΣ

Μη μου δίνεις ιδέες…Δηλαδή εσύ τώρα ξέρεις από λάδι; αν κρίνω από τα γούστα σου δεν έχεις συνέλθει από κάποιο χθεσινό hung over!!!

Ρε δε μπορω να αρθρωσω λεξη μ αυτα που βλεπω εδω μεσα!8O8O:D:D

Δηλαδή τώρα η φάτσα της Κόκαρη θεωρείται άσχημη ;;;;;;;;;;;;;;;; Η φάτσες των άλλων φωτοσοπιασμένων μοντέλων είναι καλύτερες;;;;;;;;;;; ε;;;;;;;;;;;;;;

Με παρηγορεί το γεγονός ότι στο poll οι Ιταλίδες είναι μπροστά, άρα αγνοώ την γνώμη ορισμένων ορισμένων εδω μέσα…:stuck_out_tongue:

Ιταλίδες. Τέλος.

NAI ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΣΕΧΕΣ ΜΟΝΟ

Όλος ο κόσμος το γνωρίζει οτι οι Τσέχες είναι οι καλύτερες αλλά στα όρια αυτού του τίμιου θρεντ θα πω χαλαρά Γαλλίδες γιατί 5 μέρες ήμουν Παρίσι και κάθε μέρα ήταν και πιο όμορφη…ειδικά οι πλατίες και οι καφετέριες…8)

οι γαλλίδες είναι καλύτερες οι πλατείες και οι καφετέριες?

μωρέ κατάλαβες τι εννοώ.ότι σε αυτά τα μέρη έβλεπες και άνοιγε το μάτι σου…

…πλατειες και καφετεριες…

stray cat…Δεν ξερω τον χαρακτηρα των Γαλλιδων ξερω αυτο των ελληνιδων και αυτο φτανει:D…

Veronica zemanova love love…Αλλα νομιζω ειναι λιγο φαουλ να ποσταρουμε μοντελα και ‘‘μοντελα’’…Ας παραμεινουμε σε ανθρωπινα πλαισια.

μη με προκαλείτε και ανατρέξω στην προσωπική μου συλλογή φωτογραφιών από “αξιοθέατα” που μάζεψα στα 2 ταξίδια μου στην Τσεχία έτσι? 8)8)8)8)