Polo ή αλλιώς Πόλο ω ρε

Ειναι το χομπι μου και αφου δεν βρηκα κανενα αλλο Thread ηθελα να ανοιξω…

Καλώστον. Είσαι καλός στο πόλο;

Ναι φουνταριστος παιζω…το αν ειμαι καλος το κρινουν αλλοι…

ο θεος κρινει μοναχα φιλος, ο θεος.

Αυτό το τόπικ δεν έχει νόημα ύπαρξης, μπορεί κάλλιστα να μεταφερθεί σε αυτό του Ολυμπιακού.

χαχαχα…Σωστα τα λες απλως περιμενω να καταθεσουν την αποψη τους οι φιλοι μας οι Παναθηναικοι μιας και που ο υμνος τους λεει χαρακτηριστικα:¨Πρωταθλητη σε ολα τα σπορ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ"

Όποιος αλλόθρησκος θελήσει να ποστάρει σε αυτό το τόπικ θα πρέπει πρώτα να ποστάρει τους κανονισμούς του πόλο, να μας δέιξει πως έχει σχέση με το άθλημα, αλλιώς τα ποστς του να γίνονται delete.:stuck_out_tongue:
Μιλάμε για το απόλυτο ερυθρόλευκο μονοπώλιο!

eeee που παίζεις αν επιτρέπεται;

Καλα τα λες συγαυρε!!!παιζω Π.Φαληρο,πολυ μετρια ομαδα παντως αλλα υπαρχουν καλες πιθανοτητες…

Αλλόθρησκος λοιπόν και τολμώ να ποστάρω για να πω ότι, ως θέαμα, είναι μακράν το πιο βαρετό άθλημα (τουλάχιστον από τα ομαδικά γιατί κατά τα άλλα υπάρχει και ο στίβος- θα τα πούμε αλλού όμως αυτά). Sorry φίλε eeeee δε θέλω να σε θίξω. Ένα παιχνίδι που δεν βλέπεις τουλάχιστον το μισό (η ουσία είναι πάντοτε το τι γίνεται κάτω από την επιφάνεια), είναι από τα πιο “βρώμικα” που υπάρχουν, είναι πολύ αργό και χωρίς ρυθμό, με τον ηλίθιο κανονισμό του “παίχτη παραπάνω”, χωρίς ενδιαφέρουσα στρατηγική και τακτική, γενικά προτιμώ να παρακολουθώ σκάκι σε αργή κίνηση.

Επειδή προφανώς θα υπάρχουν φίλοι του αθλήματος που θα θέλουν να συζητήσουν σοβαρά για αυτό, δε θα ξαναποστάρω να μη σας χαλάσω το κλίμα. Απλά ήθελα να εκφράσω μια διαφορετική από την politically correct άποψη…

Υ.Γ. Μην πείτε ότι φταίει που η ομάδα μου δεν κερδίζει τίτλους, θα παρεξηγηθώ!

Πιο ενδιαφερον ειναι το πολο με τα αλογα

8O
Βαριέσει τον στίβο;

Είναι δύσκολο στην παρακολούθηση και αντιτηλεοπτικό αλλά αργό και χωρίς ρυθμό;

:roll::lol:

Ως θέαμα, ναι. Και όχι μόνο τον βαριέμαι αλλά με ενοχλεί και η φιλοσοφία του (για τον επαγγελματικό μιλάμε πάντα). Αν θες άνοιξε θρεντ και το συνεχίζουμε εκεί.

Παίζει να είναι ένα από τα πιο δύσκολα και επίπονα για τον ανθρώπινο οργανισμό, αθλήματα.
Τώρα αν αρέσει σε κάποιους είναι θέμα γούστου. Αν και δεν κατανοώ τους κανονισμούς (δεν είναι όλα τα φάουλ σαν του ποδοσφαίρου) το γουστάρω πολύ το σπορ…

Δεν ξέρω αν είναι ανάγκη να ανοίξουμε θρεντ γιατί ως προς το τι πάει στραβά με την φιλοσοφία του επαγγελματικού στίβου (ντόπα, ανάγκη για νέα πακόσμια ρεκόρ σε κάθε μεγάλη διοργάνωση) μάλλον δεν διαφωνούμε.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι που γράφεις πως τον βαριέσαι ως θέαμα…:-k