Εγω τους θυμαμαι να εχουν παθει obsession με τις χαμηλες πωλησεις απο την εποχη του Judgement, αυτο τους εχει καταστρεψει αν θες την αποψη μου, βγαζεις το υπεραριστουργημα και μετα βγαινεις και κλαψουριζεις γιατι δεν πουλησε, λιγο ελεος ρε ανθρωπε.
Για εμενα τα τελευταια ποστο-αλτερνατιβ που παιζουν σιγουρα ειναι πιο εμπορικα, αν πουλανε λιγοτερο δεν εχει να κανει με τον ηχο αλλα με το οτι εχουν απογοητευσει το παραδοσιακο κοινο τους (με την σταση του πιο πολυ, οχι με τον ηχο τους).
Τελος οχι, δεν τους κραζω γιατι αλλαξαν ηχο (στο κατω κατω τα τρια αγαπημενα μου αλμπουμ τους ειναι παντελως διαφορετικα μεταξυ τους), δεν αποστασιοποιηθηκαν τωρα απο το μεταλ (το εκπληκτικο Judgement δεν ειναι μεταλ), μου την σπαει ομως η ολη σταση τους και το γεγονος οτι νοιωθω πως συνειδητα πλεον πανε να μπουνε στο post bandwagon μπας και τους φυγει το απωθημενο με τις πωλησεις.
Nαι, οντως αυτο που λεει ο awake, αλλωστε το 2005 ειχαν ηδη βγαλει και in absentia και deadwing, τα πιο δημοφιλη αλμπουμ τους δηλαδη σε σχεση με παλαιοτερα, δεν ξερω αν εχει σημασια τωρα αυτο. Ως προς το τι ζητανε δηλαδη.
Αλλα αφου γεμισε το principal την ιδια μερα με τους πολυ εμπορικοτερους placebo, γιατι να μην τους συμφερει πια;
Γενικά το μόνο αρνητικό, εάν μπορώ να προσάψω κάτι τέτοιο είναι ότι ήμουν ψημένος για μπλουζάκι και δεν με συγκίνησε κανένα, πολύ τυπικά.
Και επίσης το “Recordings” έκανε 15?, τουλάχιστον 3? παρακάτω να χε θα το παιρνα.
Θα ψάξω αλλού να βρω, awake καμιά ιδέα;
2 λογια σχετικα με τον ηχο στους αναθεμα. και την προηγουμενη φορα που τους ειδα (πριν 2 χρονια στον ιδιο μαλιστα χωρο) και τωρα οι κιθαρες ηταν αρκετα κατω. του βινι ειδικα δεν ακουγοταν χρηστο (ουτε τοτε, ουτε στο προσφατο λαιβ) ενω του ντανι θαφτηκε παρα πολυ, ειδικα στο προσφατο λαιβ που τα πλκηκτρα και το μπασο καλυπταν τα παντα. μιλαω για θεσσαλονικη, αλλα απο οτι καταλαβα κατι τετοιο συνεβη και κατω αθηνα.
με αλλα λογια, οσο κουλο και αν φαινεται, το συγκροτημα μαλλον επιλεγει να ακουγεται ετσι, δεν ειναι θεμα κακων ηχοληπτων/μαγαζιου, κτλ.
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να περάσω πιο ήσυχα τη βραδυά της συναυλίας…
ότι απλά θα απολάμβανα ωραία μουσική… και μέχρι που έγινε το πρώτο διάλειμμα ίσχυε αυτό κατα 90%… ΣΤΟΥΣ PORCUPINE ΟΜΩΣ… εκεί ήταν που ήρθε η μουσική με πολύ τρέλα στ’αυτιά μου…
Πρώτα απ’όλα να ομολογήσω ότι ΔΕΝ περίμενα τη φωνή του wilson να ακουστεί έτσι live… ΓΑΜΑΤΗ!.. τη γρατσουνούσε… έκανε διάφορα… είχε απίστευτη δύναμη! πάντα σκεφτόμουν ότι είναι πιο σοφτ… αλλά ντάξει: τα’χει όλα!
Επίσης, πόσο δυνατό ήταν το γενικό vibe απο τη μουσική τους… ξέφρενο headbanging και χορός! wow!.. απο τις πιο ωραίες εμπειρίες!.. το’χα πάρει απόφαση δηλαδή ούτως η άλλως ότι εκεί που στεκόμουν (δεδομένου και του ύψους μου)… ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ… με καμποσους ψηλούς μπροστά μου… οπότε>>> απλά απολάμβανα τη μουσική και τα λιγοστά φώτα που έρχονταν στα μάτια μου…
Να ευχαριστήσω τους Porcupine που έπαιξαν ένα τόσο όμορφο και γαμάτο σετλιστ, αλλά ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ: STARS DIE!.. όταν το ανακοίνωσε ο wilson πριν το παίξουν … τρελάθηκα!.. και ούρλιαξα όσο δεν πήγαινε!!! αχχχχχ!
Όσον αφορά τους Ανάθεμα, δεν ξέρω τι λέτε… ΕΜΕΝΑ Μ’ΑΡΕΣΑΝ!.. τους έβλεπα και πρώτη φορά!..
δεν είχα ακούσει τον καινούργιο δίσκο… αλλά ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ! με έπεισαν να τον αγοράσω! χιχι…
Α, και γιατί να έχω παράπονο όταν άκουσα μερικά απο τα αγαπημένα μου: Empty, Closer, A Natural Disaster (η κοπέλα αυτή έχει φανταστικους παλμούς στη φωνή της!)
Και ΝΑΙ είμαι απ’αυτούς που ανακάλυψαν σχετικά πρόσφατα τους anathema, και ΝΑΙ χάρηκα πολύ με το live…
Έχοντας ακούσει μόνο 2 albums από PT, έβαλα ότι ακούσαμε live στον player και ακούω εδώ και 2 μέρες. Ε λοιπόν άμα πω ότι live τα κομμάτια ήταν πολύ ανώτερα από τα albums θα με πιστέψει κανείς. Μιλάμε ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πόσο καλά έπαιξαν την Πέμπτη.
Λατρεία το Anesthetize, πρέπει να το έχω ακούσει μόνο σήμερα 10 -15 φορές.
Κι εγω 2 μερες τωρα μονο Porcupine Tree ακουω.
Στο τελος φωναζαμε ολοι trains trains trains (αριστερα και μπροστα στη σκηνη), και σε καποια φαση κανει ενας “ΤΗΝ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ” :lol:
Μου λειπουνε ρε. Θελω παλι.
Deadmemories δεν σε προλαβα, ουτε εσενα angel_death. Μου ειπε ο Μακ οτι θα ρχοσασταν αλλα ημασταν Γκαζι απο τις 6:30 και δεν μας βαστουσανε τα ποδαρια μας.
Cheers στην sis.
και εγώ στις 18.30 έμαθα ότι θα ερχόμουν:lol::lol:
Δεν πειράζει, εδώ θα είσαι πλέον, κάπου θα σε συναντήσουμε.
Επίσης και τα καινούργια κομμάτια μου φαίνονται πολύ καλά. Νταξ δεν έχω ακόμα ακούσει τίποτα σαν σύνολο, αλλά 2-3 φορές δεν κουράστηκα, ευχάριστο άκουσμα.
Ποσο καιρο θα μου το κοπανας αυτο ΒΛΑΚΑ ΒΑΣΙΛΗ
Γινοταν της ΤΡΕΛΗΣ, εγω αφησα και γαμω τις θεσεις στη δευτερη σειρα να ερθω να σε βρω. Αντεμας. [-X
Στην 4η σειρα την εβγαλα τελικα.
Να μην πω για μετα το meet and greet που πηγα 5-6 με το ζορι.