130 ευρω + μεταφορικα (10-15 ευρω περιπου). Το πακετο θα ειναι φροντισμενο καλα για να μη παθει απολυτως τιποτα και θα αποσταλει μονο συστημενο για να μην υπαρξει το παραμικρο προβλημα.
Πληρωμη με paypal ή αντικαταβολη.
Για οτι θελετε να ρωτησετε παιδια, με Private Message.
Επίτρεψε μου να ενημερώσω ότι το Box του The Incident δεν έχει κυκλοφορήσει μόνο σε 1000 κομμάτια. Βασικά είναι αγνωστος ο αριθμός των αντιτύπων.
Αποτέλεσμα να μπορεί να βρεθεί πολύ φτηνά (σε σχέση ακόμη και με την αρχική τιμή πώλησης την εποχή που κυκλοφόρησε).
Χαρακτηριστικά καινούριο στο Play.com στα 52.49 ευρω :
Nα πω απλως πως ειχα διαβασει για 1000 κομματια τα οποια ειχαν κατασκευαστει και ετσι γνωριζω. Κανενα προβλημα. Δεν εχει και πολυ σημασια. Οσο για το αλλο εγω το αγορασα απο burning shed σε πολυ ακριβοτερη τιμη φιλε μου απο αυτη που μου δειχνεις. Σε αυτην που εχω βαλει. Τοσο ειχε οταν το πηρα μαζι με μεταφορικα. Ολοκαινουργιο ειναι, απαιχτο.Το play ας κανει οτι θελει. Και να πω την αληθεια το play δεν το προσεξα. Εbay εψαξα.
Παιδια δεν υπαρχει προβλημα. Απλως και εγω δεν μπορω να δωσω κατι τοσο φθηνα. Το δινω οσο το πηρα. Μιας και εγινε ετσι μπορω να ακουσω προσφορες αλλα μην ακουσω και τιποτα τρελα πραγματα. Για οποιον ενδιαφερεται. Και στην καλυτερη το κραταω. Δεν καιγομαι και πολυ να το δωσω. Αν πουληθει καλως, αλλιως No problem. Εξαλλου ειναι πολυ ωραιο κομματι. Συλλεκτικοτατο. Thanks.