το νεο αλμπουμ των pt ειναι (σχεδον) τελειωμενο
ηδη εχει ανακοινωθει ημερομηνια για συναυλια τον νοεμβρη στο λονδινο
και θα αρχισουν να πουλανε τις συναυλιες τους ως επισημα ’ bootlegs’ (αλα pearl jam/metallica/primus)
το νεο αλμπουμ των pt ειναι (σχεδον) τελειωμενο
ηδη εχει ανακοινωθει ημερομηνια για συναυλια τον νοεμβρη στο λονδινο
και θα αρχισουν να πουλανε τις συναυλιες τους ως επισημα ’ bootlegs’ (αλα pearl jam/metallica/primus)
Ναι ειναι αληθεια οτι ανακοινωθηκε συναυλια στο Λονδινο αλλα δεν ειναι το οτι θα πουλανε τις συναυλιες ως επισημα Bootleg. Τουλαχιστον δεν εχει αναφερθει η ανακοινωθει κατι γι αυτο μην κυκλοφορειτε ασκοπα φημες και ανακριβειες.
‘‘An exclusive hard copy live CD of a complete PT show, mixed and produced by the band, and including artwork. This is expected to be available late January / early February.’’’
Εύγε. Βρίσκεσαι σε πάρα, πάρα πολύ καλό δρόμο…
Έχεις δίκιο, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Όμως αν λάβουμε υπόψη την ανακοίνωση για το hard copy μιας συναυλίας καθώ επίσης και το ότι πριν λίγο καιρό απαγόρευσαν τα torrents συναυλιών τους σε trackers όπως το dimeadozen (που δεν ανεβάζουν ό,τι νά 'ναι, αλλά μόνο υλικό από συγκροτήματα που δεν έχουν πρόβλημα με αυτό, γεγονός που δεν καθιστά τον tracker παράνομο), κάτι τέτοιο μυρίζει.
Κατά τα άλλα, η αγία πεντάδα είναι η περίοδος Up The Downstair (ΔΕΝ ΕΧΕΙ “S” ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ) έως και Lightbulb Sun, με τα τελευταία να είναι κι αυτά εξαιρετικά, αλλά μισό κλικ πιο κάτω.
Όσον αφορά το αν είναι γνωστοί ή όχι, δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. Το Fear Of A Blank Planet πούλησε 250.000 αντίτυπα περίπου, δηλαδή σχεδόν όσο έχουν πουλήσει όλα τα προηγούμενα albums τους μαζί.
Δε γίνεται το ράδιο να παίζει όλες τις βλακείες και να μην έχει παίξει το Piano Lessons, δηλαδή γράφουν κι άλλοι τόσο τρομερά και πιασάρικα rock τραγούδια;
Επιτελους και καποιος που εχει κατσει και εχει ακουσει pt και οχι απλα τα in absentia/deadwing/fear και εχει πληρη εικονα
θα ελεγα ενα κλικ πιο κατω(ειδικα το deadwing) αλλα οκ
πες τα ρε ανθρωπε εχει μαλλιασει η γλωσσα μου.ολοι εχουν ακουσει ενα in absentia και τελος.
εσυ δεν εισαι που πηγες ολλανδια για να τους δει τον οκτωβρη που ηχογραφουσαν το dvd και πηγες μια και απο russian circles ?
ειχα πετυχει εναν παντελη στο dime(nickname μου εκει proedros)
πλακα πλακα ο προηγουμενος drummer ηταν πολυ πιο αποτελεσματικος για το feeling της μπαντας
καλος ο harrison αλλα για μπαντες στυλ rush/kc.δεν εχει καθολου το space/trippy/flowing στοιχειο στο παιξιμο του(παντα σε συγκριση με τον maitland)
Δεν εχει ανακοινωθει τιποτα ουτε επισημα ουτε ανεπισημα. Οσο πιθανο ειναι να κανει κατι τετοιο ενα οποιοδηποτε συγκροτημα αλλο τοσο πιθανο ειναι να το κανουν οι PT και αρα δεν μπορει ο καθενας να κανει τις δικες του φαντασιωσεις, υποθεσεις και να τις περναει στον κοσμο σαν πιθανες κινησεις απο τη στιγμη που τιποτα τετοιο δεν εχει ακουστει πουθενα, και πιστεψε με παρακολουθω απο πολυ κοντα τις εξελιξεις του συγκεκριμενου συγκροτηματος.
Ενα live cd για τα μελη του fan club δεν ειναι τιποτα παραπανο απο αυτο που λεει. Ουτε οι πρωτοι ειναι ουτε οι τελευταιοι που δινουν κατι τετοιο στα μελη του fan club τους. Οσο για το οτι απαγορευσαν τα torrents και παλι ουτε οι πρωτοι ειναι ουτε οι τελευταιοι.
Οσοι ξερουν το συγκροτημα ξερουν πως αν ειναι να κανουν κατι, το κανουν σωστα, και με τον Wilson να επιμελειτε το μιξαρισμα και την παραγωγη σε καθε τους κυκλοφορια, μια τετοια κινηση θεωρειτε αδυνατη μιας και ο τυπος εχει δεκαδες αλλες ασχολιες με την μπαντα και με αλλα project.
Οποτε…
…οπότε έχουμε άλλον έναν άρρωστο με PT :D!
Μάλλον είναι wishful thinking αυτά που έγραψα. Είδωμεν.
Έλα ρε πρόεδρε!!! Εγώ είμαι!!!
Βάζω στη σειρά για να περάσει η ώρα τα άλμπουμ των PT, απο το περισσότερο στο λιγότερο αγαπημένο μου (φυσικά η λίστα μπορεί σε μια βδομάδα να αλλάξει!). Δεν έβαλα τα (κορυφαία) ep τους στη λίστα.
Lightbulb Sun
The Sky Moves Sideways
Stupid Dream
In Absentia (θα έμπαινε ψηλότερα αλλά κάποια πολύ μέτρια κατά τη γνώμη μου τραγούδια που βρίσκονται δίπλα στις κομματάρες το ρίχνουν)
Voyage 34
Deadwing
Signify
Fear Of A Blank Planet
Up The Downstair
On The Sunday Of Life (πολύ καλό ντεμπούτο παρόλ’ αυτά)
Edit. Τοπ-10 τραγουδιών:
Trains (το απόλυτο)
The Sky Moves Sideways
Voyage 34
Moonloop (γουστάρουμε ψυχεδέλεια ρε παιδί μου)
Blackest Eyes
Shesmovedon
Arriving Somewhere But Not Here
The Sound Of Muzak
Normal
Piano Lessons
(λίστα ο,τι ναναι, αλλά είπαμε, η ώρα να περνάει)
ημουν με ταξι Sky Moves Sideways και Voyage 34, η ψηφος πηγε στο πρωτο λογω του οτι ειχα ακουσει πρωτα το κομα ντιβαην το οποιο στηριζεται πιοτερο στο Sky Moves και ειχα περασει φινα θυμαμαι.
Αν και έχω ακούσει ελάχιστα Porcupine το Voyage μ’άρεσε πάρα πολύ.
In Absentia:!:
Ιn Absentia α π ι σ τ ε υ τ ο αλμπουμ.
Συμφωνώ με τους “πολλούς”: Ιn Absentia
Ας βάλει κάποιος και τα FoaBP, Nil Recurring στην ψηφοφορία…
Μόνο το Lightbulb Sun έχω και γαμεί(Russia on Ice:bow2:),πώς να συνεχίσω?
Με το Stupid Dream αναμφισβήτητα, το οποίο και είναι περισσότερο κοντά στο ύφος και το στυλ του.
Αν ψάχνεις κάτι πιο ψυχεδελικό/μακρόσυρτο δοκίμασε το The Sky Moves Sideways, ενώ επίσης το In Absentia είναι άλμπουμ που αρέσει σε όλους και θα στο προτείνει ο καθένας.
απο τα Stupid Dream, Lightbulb Sun και In Absentia που εχω επιλεγω το τριτο που ειναι και το πρωτο που πηρα
ξερει κανεις πως λεγεται ενα τραγουδι τους που πριν ξεκιινησει στην εισαγωγη ακουγεται σαν να καλει τηλεφωνο? γυρω στο 95 το ειχα ακουσει σε μια συλλογη, δεν ξερω καν αν ειναι και σπανιο η γνωστο τους
Ωραια, το εψαχνα αυτο το τοπικ.
Αυτες τις μερες ακουω ωσαν μανιασμενη porcupine tree, και μεχρι στιγμης εχω ακουσει τα stupid dream(credits to kiratzos) και in absentia.
Πειτε μου πως να συνεχισω.
Απο αυτα τα 2 αλμπουμς ακουω συνεχως σε repeat trains+pure narcotic οταν λυνω ασκησεις. Απιστευτα και τα 2.
Για σένα πάει το Lightbulb Sun, χωρίς συζήτηση. Αν δε πάθεις πλάκα με το Shesmovedon (απο τα τραγούδια που δένεσαι απίστευτα συναισθηματικά μαζί τους) εμένα να μη με λένε ελανορ (που δε με λένε έτσι δλδ, έχω άλλο όνομα κανονικά, αλλά τέσπα) (χαχα, εκπληκτικό αστείο :P)
Ακολουθεί Deadwing, σε λίγο πιο metal μονοπάτια.
Ψηφισα το Signify, με βαρια καρδια ομως. Το καλο με αυτο το συγκροτημα (και κακο για αυτη την ψηφοφορια:p) ειναι οτι ολα τους τα αλμπουμ ειναι απο “τελεια” εως “προσκηνηματα”.