Portishead @ All Tomorrow's Parties Festival (Minehead, England)

σημερα μισησα (εστω και ελαχιστα) τους αγγλους. θα δουν το πρωτο λαιβ των portishead εδω και 10 καταραμενα χρονια. νταμν.

7/8/9 december, 2007

http://www.atpfestival.com/events/portishead/event_information.php

line up ως τωρα:

BORIS »
OM »
PORTISHEAD »
APHEX TWIN »
JULIAN COPE »
SPARKLEHORSE »
ONEIDA »
BLACK MOUNTAIN »
CRIPPLED BLACK PHOENIX »
FUZZ AGAINST JUNK »
SEASICK STEVE »
TEAM BRICK »
EARTH »
A HAWK AND A HACKSAW »
KLING KLANG »
LADYTRON »
THURSTON MOORE (SOLO) »
AUTOLUX »
JAH SHAKA SOUNDSYSTEM »
SUNN O))) »
FRANçOIZ BREUT »

καποιος παιζει να μας κανει πλακα. το line up ως τωρα τα σπαει. μονο για boris, crippled, sunn o))), earth, om και φυσικα portishead θα το κανα το ταξιδι αν ειχα τα φραγκα.

Τι λες τωρα! Απιστευτο billing! Ποτε ειναι, γτ δεν καταλαβα απο το site?

7 8 kai 9 δεκεμβρη. το βαλα και σε βολντ στο αρχικο ποστ με εντιτ. οντως μου διεφυγε.

Πολυ καλες ημερομηνιες! Θα χω τελειωσει με μεταπτυχιακο οποτε θα ειμαι free. Αμα βρω και που θα μεινω εφυγα!

μπορει να κανω λαθος, αλλα ειναι νομιζω 150 λιρες το ολο πακετο διαμονης και φεστιβαλ. γενικα παντως μια 500ρα ευρω τη θες γενικα και εγω δυστυχως προς το παρον δε τα χω…:frowning:

Εγω μονο portishead και Aphex twin ξερω απο αυτους.Ολο το φεστιωαλ κθμαινετε σε αυτο το υφος περιπου?

με τι line up είναι οι Portishead? έχει ανακοινωθεί? έχουμε ιδέα?

χουμ. και ναι, και οχι. γενικα ειναι σε αυτο το trip υφακι, το ξερω γω ατμοσφαιρα και χασιμο, αλλα οι μπαντες εχουν διαφορες. οι sunn o))) ειναι πιο σαπιοι, οι portishead πιο trip. ελπιζω να σε διαφωτιζω καπως…

δε ξερω. ε, οι βασικοι θα ειναι σιγουρα οποτε…τσεκαρε απο νετ μπας και βρεις κατι…

Esi min milas katholou giati den eida Blind Guardian sto billing…[-X File tin megali empeiria tin exases kai petakse san to pouli sto cover tou cd…

Episis blepo oloi na anaferete tous foberous tipous me tis koukoules (terastia band…) kai den anaferete ena apo ta pio nea elpidofora bands kai einai apo ton Canada [-X

Pou einai o Pot na balei ta pramata sti thesi tous re gamoto? 8)

Ποιους αυτούς?

:smiley: :smiley: :smiley: …Σόρυ, αλλά έχω κολλήσει με την πάρτυ τους. Tο παρέλαβα προσφάτως και είμαι In Love \:D/ \:D/ \:D/

Kala ama itan kai aytoi tha g… to simpan :lol: Pot ekanes THE discovery milame 8O
Alla ti na mas poune mprosta sto megaleio ton Sunn ooooooooo:har:

Greetings from Terror Club 8O