Poser/Glam/Sleaze/Hair metal

μαλλον εσυ δεν καταλαβες για τι μιλαμε

γενικα εχω παρατηρησει οπωτε αναφερεται το φορουμ σε ορισμενα “ατεχνα” ειδη
βλεπω σχολια τυπου : οι κιθαρες ειναι ετσι,το μπασο ειναι αλλιως…αν δεν μιλατε για τεχνικη,γιατι μιλατε τοτε??

Kαι πολλες glam/poser μπαντες που δεν σου αρεσουν αξιζουν. Δεξου το!

Ρε κλασικος τεξασφλοντ, μπαινω, κραζω, φευγω…

Ακομα να βαρεθει παντως, ε που θα παει, υπομονη…

Οπως ?? (δν ειρωνευομαι)

1. Μπαινω , λεω την γνωμη μου που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι οτι δν με αρεσουν αυτα τα ειδη , φευγω …
  2. Εσυ παντως ακομα να βαρεθεις να ασχολεισε μαζι μου …

ΥΓ: Ελπιζω να εχεις μεγαλη υπομονη :slight_smile:

Δεν εχει νοημα να σου αραδιασω ονοματα. Θα πω ενα σωρο, ο Maiden θα πει ακομα περισσοτερα, εσυ θα πεις οτι ειναι αναπηροι γιατι δεν συγκρινονται με Zeppelin και Pastorius και θα συνεχισει το ιδιο βλακωδες σκηνικο…

Βασικα μαλακια μου που ασχολουμαι ακομα μαζι σου, αλλα με τοσα τουβλα δεν μπορω να αντισταθω…

Και ρε συ, το εχω καημο να μπεις και να γραψεις καλο λογο για μια μπαντα, σοβαρα τωρα…

το οτι ειτε ειναι ο jimmy page ειτε ειναι ο texasflood,
στα συγκεκριμενα θρεντς οι απαντησεις τους ειναι του ιδιου στυλ.
αυτο δεν σας λεει κατι? :-k

Μπα, δεν νομιζω…

Τον Πειτζ των εχω γνωρισει, μια χαρα σοβαρο ατομο ειναι, δεν εχω προβλημα μαζι του ουτε και με αυτα που γραφει…

Είναι γνήσια παιδιά του bluezlick! :smiley:

Ωχ,λες???
:-k

Καρποι χιπικου ερωτα??:stuck_out_tongue: :lol:

Από τα καλύτερα glam της περσινής χρονιάς!

Η ένωση του Too fast for love, του Appetite, και των High’ N ’ Dry, Pyromania έχει σαν αποτέλεσμα το

συγκεκριμένο album.

Αν και νέοι σε ηλικία τα σπάνε κανονικά.

Ξέφρενοι ρυθμοί, τρελά κοψίματα, πολλά solos, gang vocals.

Καλα ανεφερες τρελα ονοματα!!!
εισαι οντως τοσο καλο??

Παντως στην απαντηση μου δεν εθιξα κανεναν και ξεκαθαρισα πως οτι γραφω ισχυουν για μενα προσωπικα.Δεν ειπα οτι ειναι το χειροτερο παρκλαδι της ροκ αντικειμενικα.ΕΙπα οτι ειναι το χειροτερο παρακλαδι για μενα.Αλλα οι κλασικα απραχτηκατε παλι :stuck_out_tongue: Μονο ο Maiden kai o Hokam καναν χαβαλε.Αυτο περι τεχνικης που ειπε ο σιγκναλ εντελως ακυρο καθως η ποζερ σκηνη εχει πολλους τεχνηταραδες , και σιγουρα πολυ πιο τεχνικους απο τα ροκ των 70’ς που ακουω εγω.για το υφος των τραγουδιων και για τον ηχο γενικοτερα εθιξα.Χοκαμ οσο αφορα για το αν τραγουδουν την καθημερινοτητα.Αυτο ρε συ ο Springsteen το κανει οχι οι Warrant.Αυτοι επικντρονωτε σε καποιες εχμμ πτυχες της καθημερινοτητας:p (και μονο αν εχεις την ανεση να ασχολεισαι με τετοια στην καθημερινοτητα σου).Οσο για το σχολιο οτι εγω,ο τεξας και ο Μπλουζλικ ειμαστε το ιδιο ατομο,ισχυει.Μας πιασατε.Ειμαστε ενα προσοπο με τριαδικη υποσταση:p

Παιζανε σε ενα κλαμπακι μαζι με κατι αλλα ποζερια(Kitty Hudson, Blood Line, The Blaggers) πριν απο μια 'βδομαδα αλλα τους εχασα…

Είναι πολύ δυνατό.:slight_smile:

Από τα κορυφαία του είδους…:bow:

Ένα και ένα, όλα τ κομμάτια σπέρνουν.

Hits όπως το Love bomb baby: www.youtube.com/watch?v=-fiJUlXeWPY

και δυναμίτες όπως το I can fight dirty too: www.youtube.com/watch?v=1JJh81-6-y8,

μπαλάντες όπως το Heaven: www.youtube.com/watch?v=DeD6Zvy7UbU

O Don Airey στα keys τρομερή δουλειά, όπως και ο Chris Tsangaridis στην παραγωγή!

Παλικαρι μου αυτα τα πραματα ΠΟΤΕ δν τα ειπα εγω , οι αλλοι μου λενε οτι ακουω τετοια και οτι θα τα συγκρινω , πανε δες σε οποιο θρεντ εγινε κατι τετοιο !! ΠΟΤΕ δν ανεφερα τον Pastorius για να υποβαθμισω και να συγκρινω καποιον αλλο , και με τους Zeppelin ο σιγκναλ ανεφερε, το ατυχες κατα τη γνωμη μου, παραδειγμα πρωτος. ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ θα μας βγαλετε και τρελους ???

Σε απανταω και γω σοβαρα , να πας να δεις και αλλα θρεντ εκτος απο τα σκορπιονς και το poser/glam/sleaze/hair metal. Αλλωστε γιατι τοση πρεμουρα ρε ? Την γνωμη μου γραφω.

στην τελική υπάρχει καμιά μπάντα του είδους που σου αρέσει;

Οχι αλλα γουσταρω κανα 2 κομματια που ειναι για πολυ χαβαλεδιαρικα party π.χ.

Motley Crue - Girls , Girls , Girls (θείκο βιντεοκλιπ :smiley: :smiley: )
Great White - Once Bitten, Twice Shy
Cult - Lil’ Devil (γουσταρω το σημειο που μπαινει το πενομπασσο :smiley: )
Van Halen - Jump (και μερικα αλλα απο Van Halen γουσταρω)
DLR - ο 1ος δισκος σχεδον ολα (γιατι παιζει ο Sheehan και εχει χοσιδι :stuck_out_tongue: )
Gotthard - Make My Day
Gotthard - Sister Moon

Αυτα ! :smiley: :smiley: