Poser/Glam/Sleaze/Hair metal

[CENTER]

[CENTER][SIZE=“3”]kai[/SIZE][/CENTER]

[/CENTER]

Δύο τρομερά album σε συνεργασία [B]Michael Bormann/B, με μέλοι των Bonfire.

Γερμανικό, μελωδικό hard rock που σφύζει από έμπνευση.

Το ένα hit διαδέχεται το άλλο.

Call my name, you’re my home, waitin for love και άλλα.

Γνώμη μου:

Δεν χρησιμοποιούμε το όνομα της θεϊκής δισκάρας επί ματαίω! [-X

Και ούτε μοιάζει τόσο με Def Leppard! [-X

Αλλά…

Να τον ακούτε παιδιά τον Metzi! :wink:
Είναι expert στον συγκεκριμένο χώρο και προτείνει γενικώς πολύ καλά πράγματα! :yes:

Είχα ακούσει εντελώς τυχαία το ομώνυμο κομμάτι και έπαθα τέτοια πλάκα, που ευτυχώς που υπάρχει το ebay, γιατί δεν με έβλεπα καλά!

Κάποια τραγούδια του album είναι όντως καταπληκτικά και θυμίζουν (προσωπικά) πιο πιασάρικους Backyard Babies, πιο εμπνευσμένους Hardcore Superstar και γενικότερα, γνήσια παιδιά των Mötley Crüe!
Φανταστείτε κομμάτια σαν το “Kickstart My Heart” με σημερινή παραγωγή! :dance:

Κάπου στη μέση κάνει λίγο κοιλιά, με ελαφρώς πιο punkικα κομμάτια, αλλά σύντομα το επίπεδο αγγίζει ξανά κορυφή!
Glam δεν θα το χαρακτήριζα με τίποτα! Sleazιά του κερατά είναι!
Μουσικά μιλώντας, όχι εμφανισιακά!
Τα χτυπήματα στα drums θυμίζουν κάπως τον Steven Adler του “Appetite…”, αλλά ως εκεί, οι κιθάρες παίζουν ωραία θεματάκια από πίσω, αν και τα solos δεν είναι όλα φοβερά και τα φωνητικά είναι τα κατάλληλα!
Έμφαση, φυσικά, δίνεται στο songwriting, το οποίο είναι πολύ πετυχημένο!

Οι φίλοι των Crashdïet και όλης της νέας και απίστευτα ανερχόμενης σουηδικής glam / sleaze / hard rock σκηνής, επιβάλλεται να τους τσεκάρουν! :wink:

Αν και η διανομή του cd, είναι για κλάματα…

Ακούστε και κοπανηθήτε:

Flirtin With Suicide (official videoclip)

Ignite The Tide (live)

Heartbreak Hooker (live)

Hellshot (live)

In Dreams (brand new song)

Devil On Ya Back (brand new song)

edit: Τρελή παράλειψη! Κάποιες μελωδίες τους θυμίζουν πολύ τους T.S.O.L.

Γ@μώ το νησί… :x

Ποτέ δεν έπαθα πλάκα με αυτούς, μόνο σκόρπια κομμάτια τους μου αρέσανε, αλλά στην Ιταλία που τους είδα ήταν πολύ δυνατοί…

Και στο Love Bomb Baby είχε γίνει μεγάλος χαμός! :vibrate:

ΑΟΥΑ!!!8O 8O 8O

Απλά αναφέρω τους Leppard σαν επιρροή σε 2 ριφς που τους κατακλέβουν, όχι σε ήχο και image:wink:

Τα υπόλοιπα είναι όπως τα λες.:roll:

Εψηθην κι εγω! Will Check it οπως-και-δηποτε :!:

Ας βαλω ομως και γω κατι παλιο και αγαπημενο:

[CENTER]

[/CENTER]

Μεγαλοι γκαίουλες στο ιματζ που ομως π$δουν ωσαν νταλικιερηδες. Ετσι πρεπει να ειναι οι σωστες glam/sleaze μπαντες. Τα παλικαρια εχουν γραψει απιστευτα επη, όπως το Nothin’ But A Good Time, Every Rose Has It’s Thorns, Talk Dirty To Me και παει λεγοντας. Παρολα αυτα το αγαπημενομ τραγουδι βρισκεται στο:

[CENTER][/CENTER]

Ride The Wind ρε.

Νατος και ο Angmar! Και αυτος ποζερι! :banging a nice coiffured head: lol!

Ζήλεψε και είπε να γράψει και αυτός… [-X [-X [-X

:lol: :lol: :lol: :lol:

Αντε μωρη Ρουχλα που θα μας την πεις κιολας. :lol:

Ε, ρε Μεταλ Λοζ, παντα ακουγα ποζεριες. Απλα μ αρεσουν οι πιο mainstream μπαντες,και καποιες ήμι-underground (που ουτε mainstream ειναι, ούτε και underground τις λες). π.χ. τους Shark Island:

[CENTER][/CENTER]

Αυτο, και το πρώτο τους (S’Cool Bus) είναι αυτο που εννοώ ως ενδιαμεση κατασταση. Μπαντες που γενικα ακουνε και μη-καμμενοι με ποζερ. Στο τοπικ πιστευω κολλανε (αν και ειναι καμποσο hard rock driven το στυλακι).

[CENTER][/CENTER]

Καλά αυτό είναι δισκάρα:!: :thumbup:

Eπειδή πρότεινες δυνατό δισκάκι, δεν θα στην πω! :wink: :lol:

Από τις πιο βρώμικες και επιδραστικές sleazies, μεταξύ Motley, Poison, Vain και Cats in Boots!i

Ζήτω το poser, lol!

[CENTER][/CENTER]

Εδώ είμαστε, μιλάμε για την απόλυτη sleazia,

πατάει πάνω στους Crue κυρίως στους Guns και λίγο Aerosmith.8)

Ο Joel Ellis είναι αγριοφωνάρα και ο ιθύνων νους Takashi “Jam” O’Hashi σε κάποιες στιγμές ακούγεται σαν τον

Slash σε αμόκ.

Δυσέρευτο, αλλά θα βγει σε remaster από την Rock Candy!

metzikof μπορείς να πεις ονόματα γκρουπ και δίσκων για τα δύο τελευταία ? (δεν βγάζω τα εξώφυλλα…)

Alleycat scratch το πρώτο, και το δεύτερο Cats in boots.

Nα`σαι καλά.:slight_smile:

Μιας και το έφερε η κουβέντα για τους Shark Island, ερώτηση προς Angmar και metzikof (και οποιονδήποτε άλλον έχει ακούσει το “Law of the Order”):

Tί σας θυμίζει το “Shake for Me”; :-k :-k

Και δύο λόγια για τους 2 τελευταίους δίσκους!

Το “Deadboys in Trash City” των Alleycat Scratch είναι συμπαθητικό δισκάκι, πράγματι στα χνάρια των Vain, αλλά για μένα τίποτα το ιδιαίτερα αξιόλογο! :dunno:
Απλά καλό!

Αυτό που δεν μου άρεσε ποτέ, είναι το “Kicked & Klawed” των Cats In Boots! [-X
Είχα ψάξει να το βρώ ακριβώς επειδή οι κριτικές λέγανε ότι μοιάζει με Guns N’ Roses! #-o
H ειρωνία είναι ότι όντως (ηχητικά) θυμίζει G N’ R, αλλά συνθετικά είναι αρκετά επίπεδα κάτω από το “Appetite…”

O κύριος λόγος που με χαλάει είναι ότι είναι πολύ rock ‘n’ roll για τα αυτιά μου! :?
Οι κιθάρες δεν είναι hard rock driven (σαν Skid Row ας πούμε), αλλά περισσότερο r ‘n’ r σαν Ηanoi Rocks και Faster Pussycat π.χ., για αυτό και δεν τους αντέχω σχεδόν με τίποτα… [-X

Δεν μου θυμίζει κάτι το ιδιαίτερο το shake for me:-k , θα το ξανακούσω και θα σε πω.

Τώρα το Alley και το Cats όντως έχουν και τα 2 rock’ n ‘roll, γι’ αύτο μ’ αρέσουν:)

Είναι απλά καλό το Alley???:?

Καλά…

:lightsabre:

Άκουσέ το ξανά (το “Shake for Me”) και πες μου!

Τα rock ‘n’ roll στοιχεία σε ένα δίσκο δεν τα μπορώ σχεδόν καθόλου! [-X

Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων… :-k

Εντάξει, δεν είναι ανάγκη να μου αρέσουν και όλοι οι δίσκοι… :stuck_out_tongue:

Αν σκεφτείς ότι π.χ. τους Hanoi Rocks και τους Faster Pussycat (μιας και τους ανέφερα πιο πάνω) δεν τους μπορώ με τίποτα, τότε το ότι βρισκω καλό εως πολύ καλό σε σημεία το “Deadboys in Trash City”, πάλι καλά να λες… :roll: :lol:

Και κάτι τελευταίο και γενικότερο:

Τον τελευταίο καιρό ακούω κάποια φοβερά hard rock group-ακια που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά!
Μιλάμε για δισκάρες, όχι αστεία! :vibrate:

Επειδή όμως έχουν προταθεί πολλά καλά πράγματα, θεωρώ ότι δεν αξίζει να τα προτείνω τώρα! :-s

Ας περάσει λίγος καιρός, να τσεκάρουν οι ενδιαφερόμενοι αυτά που έχουμε πει ως σήμερα, και κάποια στιγμή προς το τέλος της χρονιάς θα γίνουν νέες αναφορές…

Δεν θα το κάνω πιο πριν… [-X

Νομίζω, είναι κρίμα να γράφουμε συνεχώς νέα πράγματα και να μην προλαβαίνουμε να τα τσεκάρουμε / εμπεδώσουμε… :roll:

Δεν πρόλαβα να το ακούσω ακόμα φαντάσου(shake for me).

Nα σου πω την αλήθεια, οι Backyard babies kai oi Faster pussycat ούτε εμένα μου αρέσουν:roll:

Και τελικά είχες δίκιο, το καινούργιο Hardcore Superstar είναι καλύτερο από το προηγούμενο και πιο sleaze!

Μην αναφέρεις άλλα group ακόμα γιατί θα πάθω κανά εγκεφαλικό:blow:

Δεν μου θύμισε κάτι το Shake for me, το αρχικό riff πάει να μου θυμίσει κάτι αλλά δεν ξέρω τι, το

επόμενο τραγούδι μου κάτι μου θύμισε αλλά πρωί πρωί κόλλησε το μυαλό μου:-k