Poser/Glam/Sleaze/Hair metal

[RIGHT]
[LEFT]Μια πολύ καλή επανακυκλοφορία σε στυλ Poison, Kix, Pretty Boy Floyd και Skid Row. O τραγουδιστής τους Joey D’Angeli είχε περάσει από τουs Skid Row για ένα φεγγάρι αλλά επικράτησε ο Bach. Tα rockin horse, ball & chain, give up your heart, tell me και turns to gold είναι ύμνοι![/RIGHT][/LEFT]

Επειδή ο Angmar δεν μας κάνει την τιμή να απαντήσει, θα το πώ:

Θεωρώ πως είναι κραυγαλέα αντιγραφή του “Teenage Idol” των Blackfoot! :lol:

Ξανάκουσέ το τώρα και πες μου! Έχω άδικο; :-k

Δεν μου θυμίζει το Τeenage Idol, δεν ξέρω πως σου έκατσε εσένα:-s :?

teenage idol = respect
teenage idol video clip = respect εις το τετραγωνο!!!

:smiley: :smiley:

Ειδικα τα μουτρα του οδηγου του λεωφορειου…:lol: :lol: :lol:

και του παππου στην αρχη!! :lol: :lol:

Bill and Ted’s Bogus Journey. Πολύ καλό soundtrack στο σύνολο, αλλά το αναφέρω μόνο και μόνο

για το αγαπημένο μου τραγούδι από Winger, [SIZE=“2”]Battle Stations[/SIZE]:!:

ΈΠΟΣ

[CENTER][SIZE=“5”][/SIZE][/CENTER]
Banshee - Race against time

Αυτό το album το ψάχνω σαν μανιακός, δεν είναι τόσο poser, αλλά γέρνει σε Savatage στυλ,

αν το πουλάει κανείς στέλνει pm!!!:smiley:

Από τους Banshee έχω μόνο το Cry in the Night (EP) (1986)

Καλό δισκάκι, αλλά τίποτα το φοβερό! :dunno:
Αυτό που προτείνεις δεν το ξέρω καθόλου, κάποια στιγμή θα το τσεκάρω… :-k

Στέλνω τώρα σε pm και τα 2 τραγούδια, σε κάποια άτομα που μου έρχονται πρώτα στο μυαλό, και είμαι πολύ περίεργος να δώ τη γνώμη τους… :smiley:

εχουμε και λεμε…
kid ego
cats in boots
roxx
crazy lixx(που τους εχω ηδη εδω και καιρο τσεκαρει στο myspace…)
και γαμω τις μπαντες ολες…

για τσεκερετε και δω…και πολυυυ καλτ!!!

vow wow λεγονται…και ειναι…

α…και οι banshee θεοι!!! thanxx!!

Aρκετά καλή μπάντα οι Ιάπωνες, εγώ έψαχνα το δίσκο τους Vibe επειδή είχε μια τρομερή διασκευή στο

Helter Skelter και επειδή στο μπάσο παίζει ο τεράστιος Neil Murray:!:

αν μπορεις πες καμμια γνωμη για τους rough cutt και roxy blue…

οι πρωτοι απο λιγο που τσεκαρα πιο ποπ φαση μου φαινονται…
οι δευτεροι μου εκεναν καλυτερη εντυπωση…

Οι Roxy Blue δεν μου αρέσουν, όχι γιατί είναι κακοί, αλλά κοπιάρουν τόσο πολύ τους Van Halen σε σημείο

που εκνευρίζει.

Τώρα οι Rough Cutt είναι πάρα πολύ καλοί, ανακάλυψη του Dio, έχοντας τον Shortino στα

φωνητικά, που θεωρείται από τις καλύτερες φωνές. Για μένα και τα δύο album τους Rough Cutt
(1985) και Wants you (1986)
είναι must.

To πρώτο είναι πιο heavy, το δεύτερο πιο εμπορικό.

επισης προτειινομενα αλμπουμ-τραγουδια απο τους
britny fox
southgang
roxxi
kix
tuff
heavens edge
melidian
wrathchild (woooooooowwwww!!! pozzzerrrrrr)
no sweet

εχω τσεκαρει καποια και μερικα λενε πολυ!!!

Άλλο ένα κλασικό album στο είδος, που βγήκε σε επανέκδοση από την wounded bird records! Δεύτερο album

για τους Smashed Gladys, ονόματι Social Intercourse και μιλάμε για ένα από τα καλύτερα fun album στο

poser! H Sally Cato είναι ίσως η πιο υποτιμημένη φωνή στο hard rock (για γυναίκα). Δεν είναι τόσο rock’n’roll

(ευτυχώς για να μην μας κυνηγάει ο Maiden79), αλλά πιο Priest και Ac/Dc (στα πιο hard rock boogie τους).

Κάτσε να τα πάρουμε με τη σειρά

Από Britny Fox τα τρία πρώτα είναι πολύ καλά,

το[B] ομώνυμο /B

το Boys In Heat (1989)

και το Bite Down Hard (1991) το αγαπημένο μου, παρόλο που έφυγε ο βασικός συνθέτης και τραγουδιστής

Dizzy Dean!

Οι Southgang δεν μου αρέσουν τόσο, αλλά τσέκαρε το Tainted Angel (1991)

Οι Roxxi είναι:bow: , ένα έχουν βγάλει και κορυφαίο το Drive it to ya hard (1990)

Από Kix ξεχωρίζουν τα:

[B]Midnite Dynamite /B / Blow my fuse (1988)/ και Hot Wire (1991)

Οι Τuff δεν μου αρέσουν και τόσο, το πρώτο τους ακούστηκε λίγο What comes around, goes around (1991),

δεν τρελάθηκα προσωπικά, τα υπόλοιπα τέσσερα δεν τα έχω ακούσει.

Το πρώτο Heaven’s Edge είναι κορυφή:bow2: Αλλά και το Some other place, Some other time είναι καλό!

Οι Melidian ένα έχουν βγάλει το Lost In The Wild, κλασικό.

Οι Wrathchild δεν μου αρέσουν καθόλου, πολύ κουλαμάρα ρε παιδί μου. Και καλά, το Stakk Attack

θεωρείται κλασικό.

Οι No Sweat είχαν βγάλει το ομώνυμο album τους το 1990, το οποίο είναι πολύ καλό αλλά hard rock/aor!

Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς… Τους εκλεκτούς αποδέκτες του μυνήματος… #-o #-o

Ναι ισχύει αυτό που λέει ο maiden! Η μελωδία στα σημεία 00:45-01:08 και 2:58-τέλος (δλδ το ρεφραίν) είναι σχεδόν ακριβώς το ίδιο με τους θεούς του Southern (και αγαπημένους μου, περισσότερο και από Lyn Skyn) Blackfoot και το κομμάτι Teenage Idol…

All hail maiden79’s ear! :lol: :lol:

Η αληθεια ειναι οτι μοιαζουν λιγο.Καλα ουτε οι πρωτοι ειναι ουτε οι τελευταιοι.:smiley: Εδω ολοκληρος Χανσεν…:stuck_out_tongue:

Οκ θυμίζει λίγο Teenage Idol αλλα οχι σε τραγικό βαθμό…Και ναι Maiden δεν θα πας σε ωριλά τελικώς…:lol: :stuck_out_tongue:

Κι εγω θα ελεγα οτι θυμιζει το Teenage Idol αλλα οχι σε σημειο που να λες “κοπια”. Μαλλον τυχαιο το θεωρω…