Poser/Glam/Sleaze/Hair metal

[CENTER][/CENTER]

Εδώ είμαστε, η καλύτερη μίξη Bon Jovi και Def Leppard.

Αυτό κατάφεραν στο ομώνυμο album τους οι Blue Tears το 1990, ένα album γεμάτο από μελωδία και

συναίσθημα. Oι δυο μπαλάντες Halfway To Heaven και True Romance είναι top.

E στειλε κανα λινκ ντε να δουμε τι λενε :roll:

Βρήκα στο my space:www.myspace.com/bluetearsfan54

ω ρε!!! το Blue tears γαμει!

WASHED

www.myspace.com/washedpa

εξαιρετικό hard n heavy από αμερική μεριά.

Ναι! Μοιαζουν λιγακι αλλα οχι σε τρομακτικο βαθμο… Παντως ενταξει, τα αυτια σου εξολουθουν να κοβουν καλα!:smiley:

ΟΚ, ας κανω και γω copy-paste ενα σημειο απο την απαντηση που εστειλα στον Maiden εκεινο το βραδυ:

“…απο καποιες προχειρες ακροασεις (3-4 φορες το καθε τραγουδι εναλλαξ) πιστευω πως δεν εχεις και πολυ αδικο. Τα ριφακια στο ρεφρεν των κομματιων ακουγονται οντως πανομοιοτυπα!8O Παρ’ολα αυτα δεν ξερω αν θα τα χαρακτηριζα “πιστη αντιγραφη” με την πληρη εννοια του oρου καθως υπαρχουν μερη που διαφερουν. Πχ νομιζω πως το intro στα δυο κομματια ειναι αρκετα διαφορετικο…”

Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά που μπήκαν στο κόπο να απαντήσουν είτε με pm, είτε εδώ! :smiley:
Οι απαντήσεις είχαν εύρος από “μοιάζει κάπως, αλλά όχι και τόσο όσο λες” μέχρι “είναι όντως τρελή κόπια!” :lol:

Χαίρομαι που υπήρχαν διαφορετικές απαντήσεις, αλλωστε αυτός ήταν και ο σκοπός που έστειλα τα κομμάτια σε άτομα με διαφορετικά ακούσματα, διαφορετική οπτική κ.τ.λ. :wink:

Η δική μου γνώμη στην τελική ταυτίζεται 100% με τη γνώμη ενός επιφανούς μουσικού της χώρας μας που μου είπε τα εξής:

“Λοιπον θα προσπαθησω να απαντησω εντελως μουσικα-αντικειμενικα λεγοντας οτι ειναι ακριβως η ιδια ακολουθια συγχορδιων με το teenage idol, ειδικα στο ρεφραιν,οπου η ομοιοτητα ειναι κατι παραπανω απο κραυγαλεα στη μελωδια που παιζει η κιθαρα και παρομοια απλα στη μελωδικη γραμμη της φωνης.Κοινως αν τραγουδησει καποιος απο πανω το teenage idol θα κολλησει απολυτα.Μια μικρη διαφορα εχει στα bpm,κοινως στην ταχυτητα,αλλα και παλι οχι κατι σημαντικο.”

Δεν θα μπορούσα να το πώ καλύτερα, αυτό ακριβώς εννοούσα! 8)

To θέμα κλείνει εδώ! :rockon: :drunk:

Πάντως είναι πολύ καλή κόπια, όπως και να έχει!!!:slight_smile:

Πολύ καλή δισκάρα στο σύνολό της! :smiley:

[SIZE=“2”]Ο Καιρός γαρ πόζερ[/SIZE]:drunk:

Άμα ενώσεις το poser με τον Dio, τι έχεις? Τους London φυσικά!8)

Αυτά είναι!!! :band: [FONT=“Arial Black”]Ride you through the night[/FONT]…

Έτσι! Πάρτε και το video του Ride You Through The Night! 8)

Όπως και αυτό του Werewolves in London από το πρώτο τους δίσκο! :metal:

Κοίτα λοιπόν να δεις τι έγινε… μετά την έξαρση του Glam στη Σουηδία. Ζήλεψαν και οι Αμερικανοί,

ποιο άλλοι!? Να και ξάφνου εμφανίστηκε group που είναι βέβαια κόπια Motley βέβαια, αλλά έχουν και

στοιχεία Crash Diet:vibrate:

Το όνομα αυτών Dirty Penny

Aυτά είναι:metal:

:o :o :o

1. Tι κλιπάρα είναι αυτή ρεεεεεεεεεεε; :vibrate:
    Πώς ξεκινάει έτσι;
    Πωωωωωωωω!!! :bounce:
    Κοίτα ρε τί γίνεται στην Σουηδία και την Αμερική και εγώ ζώ στην Ελλαδίτσα! #-o

2. Mε τόσα λεφτά που θέλω, θα οργανώσω ληστεία σε τράπεζα! Eνδιαφέρεται κανείς; :-k

3. Ίδιοι Crashdïet όμως ε; Ρε μπας και δεν αυτοκτόνησε ο Dave Lepard και πήγε κατά USA μεριά; :-s

Ασε φίλε μιλάμε για τρομερή αναβίωση του Hard Rock γενικά, τα έχω κάνει πάνω μου:stereo:

Μέσα στη ληστεία και μετά Σουηδία:yes:

Έκλεισε! 8)

Φαντάσου περιοδεία Crash Diet, Hardcore Superstar, Crazy Lixx και Dirty Penny.

Όμορφα πράγματα!

Και Sister Sin μέσα

Εντάξει, ήρθε το Τέλος! :expressionless:

Sleaze hard rock στα καλύτερα του :metal: , άφθονα ποτά να ρέουν :drunk: και γυναίκες που μόλις αντικρύσουν την μεσογειακή ομορφιά μας, θα πάθουν την πλάκα της ζωής τους… :-- 8)

Και η πλάκα είναι ότι όντως γίνονται τέτοιες περιοδείες εκεί πάνω… #-o