Poser/Glam/Sleaze/Hair metal

[CENTER][/CENTER]

To 1991 oι Wild Horses βγάζουν το μοναδικό τους album Bareback

Πολύ καλό hard rock στο στυλ των Whitesnake (Ο τραγουδιστής φωνητικά είναι ίδιος).

Τους αναφέρω μόνο επειδή ο James Kottak είναι στα drums, xaxaxaxa:D

και σήμερα αναφέρθηκε το όνομα του αρκετές φορές!:stuck_out_tongue:

οου γκαντ!!!
θεικο θα ητανε
εχοντας τσεκαρει τις μπαντες αυτες θα ελεγα οτι και οι kid ego που εχουν ηδη αναφερθει θα κολανε ανετα με αυτες…
οι backyard babies θα μπορουσαμε να πουμε οτι ανηκουν σε αυτο το στυλ;;
δεν ειναι ουτε glam με την εννοια οτι δεν ειναι san cinderella ουτε καθαρα pozers αλλα ειναι σιγουρα sleaze…οπως αλλωστε και οι crashdiet, dirty lixx κτλ…

Oι Kid Ego κολάνε στην όληγ φάση, οι backyard balies όχι είναι πολύ punk.:smiley:

βασικα οντως…θα τους κατετασα πιο κοντα σε μπαντες οπως turbonegro…αλλα και παλι δεν απεχουν και πολυ…:stuck_out_tongue:

Εντάξει δεν λέω, έχουν glam/sleaze στοιχεία αλλά οι punk αναφορές είναι too much…:expressionless:

[CENTER][/CENTER]

Σηκωθείτε από καρέκλες, τουαλέτες, κρεβάτια, ντιβάνια, γιατί το συγκεκριμένο album (Spread Eagle)

βγήκε σε επανέκδοση!:vibrate:

Poser στα καλύτερα του, 11 κομματάρες η μια καλύτερη από την άλλη :bow:

Πάρτε δύο video: www.youtube.com/watch?v=b4FluMFB50Y and

Οι Skid Row έχουν επηρεαστεί αρκετά, κάτι ξέρουν8)

Το αντίθετο!
Mάλλον κάτι ξέρουν οι Spread Eagle που έχουν επηρεαστεί από τον Baz και την παλιά παρέα του! 8) :smiley:

Mόνο που ο δίσκος των Spread Eagle είναι παλιότερος κατά ένα χρόνο από το ντεπούτο των Skid Row!#-o

Από ότι ξέρω οι Spread Eagle σχηματίστηκαν το 1989 και το album κυκλοφόρησε το 1990! :-k
Μετά το ομώνυμο Skid Row δηλαδή!

Σε κασέτα το έχω, αν έχεις το αυθεντικό βινύλιο ή cd και λέει 1988 τότε πάω πάσο! :slight_smile:

Mαλακία είπα, μπέρδεψα την χρονολογία με άλλο#-o sign-:oops:

Ήθελα να ήξερα γιατί τόσο καιρό είχα την εντύπωση ότι ήταν 88 release…

Σε τετοια θρεντ δεν τα βαζουμε με τον Μειντεν γιατι θα πεσει φωτια να μας καψει ε :stuck_out_tongue:

Μπορει να σου πει και το κολωνια φοραγε ο Μπαχ οταν εγραφαν το πρωτο δισκο

[SPOILER]Υπερβολές! :smiley:

Ο metzi ξέρει πιο πολλά από εμένα στον χώρο του hard rock :yes:, απλά εγώ τα πάω καλά με τις ημερομηνίες! :stuck_out_tongue: :lol: [/SPOILER]

Υπερβολές, υπερβολές:p

[CENTER][/CENTER]

Εκρηκτικό το ντεπούτο των Child’s Play , Rat Race που βγήκε το 1990.

Περιέχει αρκετά ενδιαφέροντα κομμάτια…www.youtube.com/watch?v=5r94KcEzTdE

[CENTER][/CENTER]

The Deadthings και καλά είναι το μεγαλύτερο glam όνομα της Αυστραλίας:?

Πάρτε μια ιδέα για το καλό και μόνο:!:

Σε λίγο καιρό βγαίνει σε επανέκδοση το δεύτερο album των Ολλανδών Sleeze Beez,

SCREWED BLUED & TATTOOED:metal:

Για μένα ο συγκεκριμένος δίσκος είναι :respect:

και ίσως ο λόγος που οι Maiden τους διάλεξαν για support στην τουρνέ No prayer for the dying:drunk:

[CENTER][/CENTER]+

[CENTER][/CENTER]

Αξιόλογο hard rock προσφέρουν και στα δύο album τους οι Babylon AD που κυκλοφόπησαν το 89 και

92 αντίστοιχα. Μελωδικά φωνητικά, ωραίες κιθάρες και πολύ ποζερίλα:D

www.youtube.com/watch?v=tnnvCRAZ1Q4&feature=related Το απόλυτο video:vibrate:

Σήμερα ήρθε στα χέρια μου το εν λόγω cd των Dirty Penny (Take it sleezy), και είπα να γράψω

δύο λόγια. Τελικά είναι καλοπαιγμένο ,τσαμπουκαλεμένο σε πολλές στιγμές glam metal που κατά τα άλλα

ικανοποιή. Στη μέση κάνει μια μικρή κοιλιά σε τρία tracks που απλά ακούγονται, αλλά τα υπόλοιπα εννιά

είναι πολύ καλά. Το μόνο που μου την έδωσε είναι ότι μου στείλανε το cd σε σε στυλ promo, και όχι σε

jewel case.:evil:

[CENTER][/CENTER]

Dirty Rhythm - Hard as a rock (1991)

Τρομερή κυκλοφορία σε παραγωγή του μάστορα Paul Dean.

Hard Rock και άγιος ο θεός:metal:

[CENTER][/CENTER]

Roxx Gang - Things You’ve Never Done Before 1988

Αυτό το glam αριστούργημα επανακυκλοφορή σε πολύ καλή έκδοση από την Perris records!8)

Τραγούδια που σε ξεσηκώνουν και είναι ευχάριστα στο άκουσμα:bounce:

Στην παραγωγή ο guru Beau Hill.