Αγαπημενο post-Kyuss συγκροτημα

Ας κανω και εγω ενα ¨Αγαπημενο¨ τοπικιον.
Εδω θα τα πουμε για τα συγκροτηματα που μας εχει αφησει κληρονομια η μεγαλη αυτη συγκροτηματαρα που ακουει στο ονομα Kyuss. Κατ εμε η επιλογη ειναι εξαιρετικα δυσκολη, καθως τα βρισκω σκουρα να αποφανθω τι μου αρεσει περισσοτερο. Kαι το ευρος των επιλογων ειναι υπερβολικα μεγαλο ετσι; Ενδεικτικα θα μπουν στο πολλ καποιες επιλογες, αλλα η κουβεντα μπορει να ξεφυγει απο αυτες αφου υπαρχουν και μπαντες οπου συμμετειχαν πρωην μελη των kyuss χωρις να ειναι εξ ολοκληρου δικα τους προτζεκτ (βλ fu manchu).
Aρχιστε να τα λετε αν ειναι και θα τοποθετηθω στη συνεχεια…

Εντιτ. ας με βοηθησουν οι μοντς…ηθελα στο πολλ να μπορει να ψηφισει καποιος 2 επιλογες, δεν ξερω αν τοπετυχα
2 Μηπως θα επρεπε να μει στο πολλ και dessert sessions η eagles of death metal;;; ε;;

qotsa και unida. το coping with the urban coyote ειναι απο τους καλυτερους δισκους στο ειδος.

εντιτ απο το πολλ παντα λεω ε. για τα απ εξω ειναι αααλλη φαση

Την ελάχιστη παρακαταθήκη που μας άφησαν οι Slo Burn μόνο το Songs For The Deaf μπορεί να την κοντράρει στα ίσα πιστεύω. Κι ας είναι ένα EP κι ένα demo. Μετά πάνε Unida και Mondo Generator και μετά τα υπόλοιπα. Όλες οι μπάντες όμως είναι ξεχωριστές και γαμάτες. QOTSA και Slo Burn από μένα.

Slo Burn και Bjork σόλος.

Από κοντά όλοι οι άλλοι, φοβεροί όλοι, εκτός από Them Crooked Vultures που δεν έχω ακούσει

το coping with the urban coyote είναι τεράστιος δίσκος… Ψήφος σε unida χωρίς δεύτερη σκέψη…

Ψήφο στους Hermano, αν και μάλλον οι QOTSA άγγιξαν πιο υψηλά standards (Songs For The Deaf και κυρίως το πρώτο ομώνυμο για εμένα, με Regular John αγαπημένο κομμάτι της μπάντας).

Το πρώτο και κυρίως το τρίτο album των Hermano (από τα καλύτερα abums του είδους το τελευταίο) αξίζουν ιδιαίτερης μνείας.

Οι Slo Burn είναι λίγο πιο κάτω για μένα, με ένα EP μόνο. Η αίσθηση του ανικανοποίητου είναι εντονότατη με δαύτους.

Η προσωπική καριέρα του Brant είναι πάρα πολύ καλή αλλά ίσως μη συγκρίσιμη με τα άλλα. Ο τύπος κάνει χαβαλέ και τα κομμάτια που γράφει είναι εξαιρετικά όσο και χαλαρά. Όσοι τον αγαπούν, ξέρουν.

Ο Bjork είναι εκτός συναγωνισμού. εκτός του ότι έχει την πιο σταθερή παρουσία απόλους τους kyuss , έχει γράψει και το jalamanta. αγάπη, καρδούλες και τα λοιπά 8)

στο πιο mainstream οι qotsa νικάνε και βγαίνουν πρωταθλητές.

από τα πρότζεκτ του γκαρσία παίζει οι unida να ναι οι αγαπημένοι μου.

α! αυτό σας αρέσει???

πολυ μας αρεσει zouglau. και νομιζω οτι προυπηρχαν οι yawning man των kyuss και οτι αυτο το καταμαραν ειναι το ¨αυθεντικο¨

α τουτους εδω τους καμμενους τους ξερετε;
κοιταχτε ποιος παιζει ντραμς http://www.youtube.com/watch?v=Qg2_8lj9mFM

ον τοπικ τωρα.
Οι quotsa εχουν τρεις πρωτες [B][U]αλμουμαρες[/U][/B], ααααλλα στα 2 τελευταια τους καπου χανεται λιγακι το παιχνιδι. Οκ υπαρχουν γαματα κομματια, αλλα και αρκετα λεπτα ¨περιττης¨ μουσικης κατ εμε:roll:…
…κατι που δεν υπαρχει για παραδειγμα στο coping… των unida. Ειλικρινα ΜΝΗΜΕΙΟ αυτος ο δισκος, το λιγοτερο ισαξιος των kyuss μεγαλειων. Και γενικα αν και δεν βγαλανε πολλα τραγουδια ως μπαντα, ηταν ολα το λιγοτερο γαματα…δηλαδη οκ ακους κατι τετοια και κλαις http://www.youtube.com/watch?v=4HPLXiZTjms
Απο την αλλη οι slo γαμησαν ασχημα με το amusing… αλλα ηταν λιγο πιο¨ατσουμπαλοι¨ απο τους unida. Οποτε χανουν λιγο στη συγκριση για μενα…αν και μονο με τραγουδια σαν το july χτυπας κορυφη.
Mε Hermano αλλες κορυφες εκει και ειδικα με την τελευταια τους δισκαρα. our desert home και δεν συμμαζευεται, αλλα γενικοτερα ως ηχο εξακολουθω να προτιμω unida στα σημεια, οποτε, ποιοτικα μου κανουν μισο του μισου κλικ πιο κατω:roll:
Brant λατρειας θεος, υπερτατος, υπερκουλ και τετοια…οτι εβγαλε ειναι τουλαχιστον αξιο ακροασης. Γενικοτερα θα προσυπογραψω τα λεγομενα deKay και zouglau και θα τονε ψηφισω γτι απλα τον αγαπαω τον θεουλη. Καλλιτεχναρα ρε παιδια. Ο δισκος με τους che ειναι το λιγοτερο rock κληρονομια, αλλα η ψηφος παει στον bjork solo λογω διαρκειας.

Επομενως unida-bjork για μενα!

Nick Oliveri ρε μουτρα!!:p8)

Slo Burn + Unida με αυτή τη σειρά γιατί πιλοτάρω τον αμμόλοφο γενικά

^ Ντάξει, από τους ύμνους της stoner το Pilot the Dune.

Παίδες να προσθέσω το πολύ καλό δισκάκι που είχε βγάλει ο υπερτεράστιος Scott Reeder σαν προσωπική δουλειά.

[B]Scott Reeder - TunnelVision Brilliance[/B] (2006)

[I]http://en.wikipedia.org/wiki/TunnelVision_Brilliance[/I]

Ρίχτε του μια αυτιά.

Brant Bjork ρε. Χωρίς ενοχές:!:

+mondo generator, α!