Πολυ καλό album, δίχως καμία καινοτομία βέβαια.
Must-listen για τους φίλους του post-metal.
Πολυ καλό album, δίχως καμία καινοτομία βέβαια.
Must-listen για τους φίλους του post-metal.
και αυτή πανέμορφη λέξη είναι!
Συμφωνώ απόλυτα.
Επίσης παιδιά θα επιμείνω στους Voyager και θα τους προτείνω και δω…αν και EP που κινείται ίσως περισσότερο στο doom είναι καθηλωτικό. Όγκος, ριφάρες, ΑΠΙΘΑΝΑ φωνητικά…έχω πάθει ζημιά με αυτο το πράγμα…
Το myspace δεν περιλαμβάνει το κομμάτι οδροστρωτήρα Surfacing που κλείνει το δίσκο.
Επιρροές απο Mare, Sabbath, Crowbar, Helmet, Cult of Luna, Katatonia, Jesu, Old Man Gloom, Dredg, Weedeater, Coalesce, Tom Waits, Failure, Gregor Samsa.
Ακούστε το όπωσδήποτε
Godblessmymess πολύ καλές οι προτάσεις σου! Μην ξεχάσεις το thread, υπάρχουμε και άμπαλοι εδώ μέσα
Α μη σκάς…και γω ούτε κοντρόλ δεν μπορώ να κάνω ακόμα
Thanks
το flares ok, θυμιζει (παρα) πολυ mare.
Οντως σουπερ αυτοι οι Voyager.
Οσον αφορα τους Year Of No Light, παιζαν κι αυτοι Hellfest το κερατο μου μεσα, αλλα τους εχασα επειδη ηθελα να δω Forbidden. Κι ειχαμε καμποσα τετοια διλημματα, π.χ. αναγκαστηκα να ριξω ακυρο στους Between The Buried And Me επειδη ταυτοχρονα παιζαν οι Municipal Waste. Παρομοια φολα φαγαν κι οι Origin, ακυρο μεν για το παρων τοπικ, αλλα το γραφω επειδη αμα το δει ο Deathster θα παθει κανα εγκεφαλικο οποτε…
Οι Mono ηχογραφούν το καινούριο τους album.
http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=1000646636&blogID=451693239
Προφανώς θα έχουν αναφερθεί αλλά
Callisto (pronounced kə-LIS-toe, or as Greek Καλλιστώ) is a moon of the planet Jupiter, discovered in 1610 by Galileo Galilei.
Ακούω το Noir τώρα το οποίο είναι πάρα πολύ καλό και αρκετά “ταξιδιάρικο”. Από τους καλύτερους δίσκους που έχω ακούσει τελευταία.
Φιλος!Οι Πατρινοι δεν ειμεθα μετριοφρονες.
8O8O8O8O Τι λες τωρα!!!Το ειδα χτες το βραδυ πιωμενος και ειπα να μην λογκαρω γιατι θα εγραφα
ασυναρτησιες…
Μ’αρεσει οταν ακουνε το πουλεν μου.Τους ακουω πριν βγαλουν το Noir.
Αν και θυμιζουν πολυ Isis/CoL μ’αρεσουν παρα πολυ.
Καλα το wormwood μια εποχη το ελιωνα.
εεε, κοιτα, δικαιολογουμαι. :-s Στη δευτερη μεγαλη σκηνη παιζαν οι Dillinger, περίπου 4 το μεσημερι. Στη πρωτη μετα (η οποία ηταν ακριβως διπλα) βγαιναν στα καπακια οι Meshuggah, γυρω στις 4μιση. Οι Origin παιζαν πιο περα σε μια μικροτερη και κλειστη, μεταξύ 4:15 με 4:45. Οπως και να το παρεις δεν εβγαινε… καποιον έπρεπε να θυσιασω…
/οφφ τοπικ μοουντ οφφ.
Δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί κάπου οι Ahkmed?Είναι από την Αυστραλία και όπως οι Monkey3 (θεούληδες) και οι 35007 παίζουν ένα space/stoner/post rock καταπληκτικό. Όπως λέει και μια κριτική στο My space τους “Hawkwind meets Isis”. Επιρροές από Pink Floyd, Hawkwind, Kyuss, Mogwai, Dead Meadow, Loop, Spacemen 3, The Union, Amon Düül II, Can τις οποίες δένουν πολύ όμορφα. Το distortion στις κιθάρες είναι που τους κάνει post (μπορεί και όχι όμως). Πάντως είναι χάσιμο?
Mono is currently finishing the recordings/mixing process of the new album, which will be titled '“Hymn To The Immortal Wind” -
Release date for cd and lp is set to March 24, Temporary Residence will release the album on CD and LP in the US , and Conspiracy Records will release the european CD version.
http://conspiracyrecords.blogspot.com/2008/12/mono-is-currently-finishing.html
Γαμάνε οι Ahkmed!
Τελευταία έχω κολλήσει με αυτό:
αν δεν ήξερα οτι πρόκειται για mogwai, θα κοιτούσα με απορία τι είναι αυτό που σε έχει κάνει να κολλήσεις…
Αυτούς εδώ τους έχει προτίνει κανείς? Δε θυμάμαι κάτι…
For A Minor Reflection - Reistu Thig Vid, Solin Er Komin A Loft
Στα αγαπημένα μονοπάτια των mogwai, mono, this will destroy you, pg.lost με τη διακριτική αυρα των godspeed you black emperor να καλύπτει τις συνθέσεις…
καποιος πρεπει να το’ χε ποσταρει, δεν ειμαι σιγουρος.
ειναι οι LITE και παιζουν κατι σε ποστ-ροκ/μαθ/“προγκ”.
θα σας φερουν στο μυαλο ρωσικους κυκλους και δον καβαλιερο.
Πραγματικά μεγάλη αναμονή…το you are there είναι απο τα πιο μαγικά πράγματα που έχω ακούσει ποτε…Παίζουν photo από τις ηχογραφήσεις στο myspace τους
Αυτο!
Εχω καιρο που ακουω την συγκεκριμενη κυκλοφορια.(Pg.Lost - Yes I Am)
Ενα μεγαλο μπραβο στον sokin για την εξαιρετικη του προταση!
Ενδιαφέρον η καινούρια κυκλοφορία απο MGR (στην ουσία ο Michael Gallagher των ISIS είναι). Κινείται σε post/drone ρυθμούς. Δυστυχώς είναι ένα 42λεπτο μονοκοματο τραγούδι και δεν είναι εύκολο να το ακούσεις.
Κατα τα άλλα ελπίζω να έχετε ακούσει όλοι το I Am Responsible από τους EF.
Απο τις καλύτερες post-rock (άμα μπορείς να το πεις έτσι) κυκλοφορίες φέτος.
Είναι αρκετά ευχάριστο album και συνιστώ να το ακούσετε όπωσδηποτε.
Πάρα πολύ καλή μπάντα!!χαίρομαι που την ανέφερες…+1!
Προσωπικά θεωρώ όμως το Give me beauty…or give me death! την καλύτερη κυκλοφορία των EF μία απο τις ομορφότερες κυκλοφορίες της σκηνής…πραγματικά ένας υπέροχος δίσκος…ακούστε τον όλοι!!