αυτο.
Πολύ καλοί οι EF.
Μια ακόμη καλή κυκλοφορία στο post/sludge είναι των Αμερικανών Ganon ( ναι είναι ο κακός στο Zelda) το As Above, So Below. Κλασσικές επιρροές (Neurosis,Isis,Pelican που δεν ξέρω αν έχει νόημα να το αναφέρουμε πλέον). Ένας πολύ καλός δίσκος απλά, χωρίς κάποια καινοτομία. Πολύ καλές συνθέσεις και κτίσιμο των κομματιών με τα συνηθισμένα ωστόσο scream φωνητικα.
Τσεκάρετε εδώ
O δίσκος αυτός είναι πανέμορφος.
Δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί εδώ μέσα οι Big Sleep, πάντως με search δεν τους βρήκα. Καμία σχέση με το συμπαθές πόνημα του Stefan Schwerdtfeger (του οποίου θα έχετε ακούσει το I’m looking for girl with a washing machine). Οι δικοί μου Big Sleep είναι Νεοϋορκέζοι post-ροκάδες και είναι από αυτές τις περιπτώσεις που διαπιστώνεις πόσο δύσκολο είναι να βάλεις κάποιες μπάντες κάτω από ταμπέλες. Ο ήχος τους είναι πολυ πιο δυναμικός απ’ό,τι θα περίμενες από μια post rock μπάντα. Είναι πολύ δεμένοι και δεν αφήνουν δευτερόλεπτο από τη μουσική τους να πάει χαμένο. Έχω δει να τους χαρακτηρίζουν και σαν shoegaze (μπα) ή απλά indie rock (ίσως).
more:
http://www.myspace.com/sonofthetiger
Personal favourite ο δίσκος Sleep Forever (φετεινός) που τον έχω λιώσει
Απίστευτος δίσκος, πραγματικά! Θες να τον ακούς συνέχεια. :respect:
Μία σύμπραξη/συνεργασία των mono με τους επίσης Ιάπωνες World’s end girlfriend μας έδωσε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι με το όνομα Palmless Prayer / Mass Murder Refrain…Σε όποιον αρέσουν οι mono (τι είπα τώρα θα μου πείτε) είναι απαραίτητο άκουσμα…ξεχάστε βέβαια κιθαριστικά ξεσπάσματα και Mogwai αναφορές και επικεντρωθείτε περισσότερο στο πρώτο 5 λεπτο του moonlight ας πούμε για να καταλάβετε τι παίζει…πολλά έγχορδα και ένας αρκετά δύσκολος δίσκος που αν του αφεθείς όμως δεν πρόκειται να χάσεις…Highlight το untitled 3 (μια κ όλα τα κομμάτια είναι untitled)
Εχουμε αναφερθει ξανα στο απο πανω.Το εχει ενας φιλος αυθεντικο,το ακουμε και γουσταρουμε.
Αν και το τσεκάρω συχνά το thread δεν το είχα προσέξει να αναφέρεται…anyway νομίζω του αξίζει και 2η αναφορά!!:lol:
Αυθεντικο ε??
Εννοείτε πως αγοράζουμε αυθεντικά τα albums που μας αρέσουν για να στηρίξουμε τους καλλιτέχνες.
Με μόλις 20$ δηλαδή 15,5€ έρχεται σπίτι σου το διπλό LP
http://temporaryresidence.com/catalog/index.php
Edit: μπορεί να το βρεις και 20€ το cd εδώ, δηλαδή δεν έχει νόημα να αγοράζεις απο ελληνικά δισκάδικα πλέον. Αν και στην αθήνα έχει μικρά μαγαζάκια που έχουν πολύ καλές τιμές.
Καλα μπορει να ηταν και σε αλλο θρεντ.Ο φιλος το εχει αυθεντικο,αγορασμενο στον
Βολο και ειναι χιπ-χοπας ! Πως το κοβεις ?
Λες να ακούσουμε λούπες απο Mono σε hip hop κομμάτι…?εγώ δυστυχώς με αγορές στο διαδίκτυο είμαι ακόμα πολύ πίσω…κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθώ…
Για ότι απορία έχεις εδώ είμαστε πάντως
Thanx!στην πρώτη μου απόπειρα θα σας εμπιστευτω!
Νομιζω οτι αξιζει σε αυτο το ep μια κανονικη παρουσιαση…The pirate ship quintet ep απο το το ομωνυμο κουιντετο…3 κομματια χρονικης διαρκειας 10-15 λεπτων σε ενα κραμα yndi halda/the ascent of everest/magyar posse…ενχορδα - ηχοτοπια - ταξιδι…σε οσους λενε πολλα καποιες απο τις παραπανω λεξεις του κειμενου τσεκαρετε το ep και περιμενουμε με ελπιδα μια πληρη δουλεια…
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι το πως το ορίζουν ep με τόση διάρκεια.
Εδω το reissue του ep των yndi halda με το 4ο κομματι ειναι πανω απο μια ωρα…αυτο μια χαρα ειναι σε σχεση με των yndi halda που προανεφερα…
Asbestoscape-s/t (2007)
Περσινή κυκλοφορία που ανακάλυψα φέτος. Ο δίσκος είναι εξαιρετικός και πολύ σκοτεινός.
Οι ίδιοι περιγράφουν τη μουσική τους ambient apocalyptic guitar-based soundscapes.
Όχι ακριβώς post, αλλά αυτό [Intronaut - Prehistoricisms ]:
είναι πάρα πολύ καλό τελικά.
Εδώ περιγράφει το πως έγραψε το κάθε riff
Aπό τους καλύτερους φετινούς δίσκους.