Post Rock/Metal κυκλοφορίες (+μπάντες)

Jun 19 2009 Athens @ TBA [GREECE] Athens

Κριμα που θα τους χασω.

8O

Και το είχες πει αρκετό καιρό πριν, το θυμάμαι! Ωραίος.

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ 2009, ΚΑΙ ΓΑΜΩ

[SIZE=“1”]Αναρωτιέμαι πως θα αντισταθμιστεί όλο αυτό και φοβάμαι λιγάκι βέβαια :-s[/SIZE]

Έτοιμο το νέο album των MONO!!

Hymn to the Immortal Wind λέγεται και έχει δημιουργηθεί ειδικό site με πλήρεις παροχές…tracklisting, εξωφυλλο και δείγμα απο το album που παίζει σαν backround στο site kai είναι απλά ανατριχιαστικο…τι να μας περιμένει???

ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ!!

http://www.mono-jpn.com/hymn_flash/index.html

Κ μόλις είδα έχει ολόκληρο τραγούδι mp3 διαθέσιμο!!!

οι οποίοι έμαθα πως έρχονται τον Απρίλη…

Σε πρόλαβα!!χαχα!:stuck_out_tongue:

Υπέροχο το Ashes in the snow…ταξιδεύω…!!!μαγεία…

ειναι οι Oracles Always Lie, πουστροκερς απ’την Τουρκια με πολυ ομορφα στοιχεια, ξεφευγοντας απ’ τις μετριοτητες του κορεσμενου (πλεον) ειδους. το βρισκεται με γρηγορο σερτσ στους ρωσους.

Πλάκα κάνεις :expressionless:
Τι μήνας κι αυτός, παναία μου!

TSEKARAME!!! …:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Επίσης

After literally hundreds of e-mails, we have caved in to common sense and decided to reissue the long out-of-print MONO albums One Step More And You Die and New York Soundtracks. Rather than simply repress them, we started from scratch, remastering both albums and repackaging them as one double vinyl collection instead of two separate albums. This saves you more money, and gives us the peace of mind knowing these classics are available again, looking and sounding better than ever before. There will be a limited number of colored vinyl copies available for the first 500 orders, so look out for this when we make it available for pre-order next month, along with the much-anticipated new MONO album, Hymn To The Immortal Wind!

@daz: Άστα θα πέσει πολύ κλάμα…

Τι κομματάρα θεέ μου!!φοβερή ενέργεια…!παρατηρείστε ότι ο ΘΕΟΣ ξεχνάει να παίξει τρομπέτα στο σημείο που πρέπει απο την πόρωση του…!Θέλω live!

Οι Blueneck βγάλανε νέο ep το οποίο διαμοιράζουν free μέσω του site τους

Μπορεί να ρθουν και απο εδώ.

Ξέρεις κάτι?? Μίλα!!

οταν λες εδω
τι εννοεις???

ελλάδα εννοώ, οχι στο rocking :stuck_out_tongue:

Σε αυτό το bulletin έγραψα το κλασσικό come to greece και μου έστειλαν pm για να τους δώσω πληροφορίες το τι παιζει με μαγαζιά, διοργανωτές κτλ.

δεν θα μου κάνει εντύπωση δηλαδή αμα περάσουν και απο εδώ. Οτι post συγκρότημα κάνει ευρωπαική tour θα παίξει στην ελλάδα.

BTW ακούστε mahumodo και Eden Μaine (προηγούμενα συγκροτήματα που παιζαν οι *Shels)

Live video of Isis performing a new song called “20 minutes/40 years” has made its way online here and here.
Tool announced via their website that "possibly at least one member of Tool will be guest performing on the new Isis album…

rip_noob αγορι μου δεν τα λενε ετσι αυτα.
Το Isis δεν το ακουω.Δεν κανει!

Και εγώ δεν έχω ακούσει τα καινούρια τραγούδια απο isis και mono, περιμένω να βγουν τα album για να τα ακούσω ολοκληρωμένα.

The Battle to Heaven <-- τέλειος τίτλος (απο το καινούριο album των mono)

Ox ti exo na patho, ox ti exo na patho #-o …ksekollisa…:lol:

Δεν τα λένε έτσι απότομα αυτά για Tool και Isis. Θα γίνουμε καρδιακοί.
Οι Amenra έχουν αναφερθεί καθόλου; Post (?) από το Βέλγιο. Tσεκάρετε τους όσοι δεν έχετε ακούσει. Θα περάσουν κι από δω τον Μάρτη.