Είναι μαγευτικό…Περιέχει την ζεστασιά γνώριμων συναισθημάτων μέσα σε μία χειμωνιάτικη παγωμένη ατμόσφαιρα…δεν περίμενα μετα το you are there κάτι τόσο μα τόσο αξιόλογο…προσωπικά έχω λατρέψει και το artwork του δίσκου…όπως τα λέει ο Daz πάνω κάτω…
To ψηνω παρα πολυ και εγω.Οταν με το καλο τελειωσουμε την εκδιδομενη θα
σου μιλησω περι πικαπ και τετοια μιας και πηρες προσφατα αν δεν απατωμαι.
Κατα τα αλλα καλως να το δεχτεις
Λοιπον με τη σειρα μου να προτεινω κατι… Δεν ειναι ακριβως ποστ ροκ απλα δεν βρηκα καποιο αλλο θρεντ για να το προτεινω :-s
Αν θελετε ριξτε μια ματια στους Electric Litany : www.myspace.com/electriclitany και official site: www.electriclitany.com
Οι ιδιοι χαρακτηριζουν το στυλ τους σαν Alternative / Rock / Experimental… Ο τραγουδιστης ειναι Ελληνας και τα αλλα δυο μελη της μπαντας απο το εξωτερικο! Η βαση τους ειναι στο Λονδινο ομως ερχονται και στην Ελλαδα για εμφανισεις (τελευταια στο Gagarin 205 τον Νοεμβρη του 2008 )
Εχουν αποκοσμο θα ελεγα ηχο αλλα νομιζω οτι σε ορισμενους θα αρεσουν
Λοιπον Ρακομελακι εισαι η τελευταια μου ελπιδα. Οι αλλοι ειναι καφροι και δε καταλαβαινουν. Exxasens η μπαντα, Polaris ο δισκος. Αμα σ αρεσε το Lights Out Asia, με τουτο θα παθεις πλακα.
Όντως πολύ ωραίο…
Γειά παιδιά
Οι Irepress είναι Αμερικανοί και παίζουν ενα καταπληκτικό instrumental post/progressive metal. Νομίζω οτι είναι πολύ ξεχωριστή κυκλοφορία…πολύ ατμοσφαιρικοί, με τζαζ περάσματα, χτυπάνε στα ίσα Russian Circles (μεγάλη κουβέντα είπα). Κυκλοφορούν καινούργιο δίσκο σύντομα μετά το καταπληκτικό Samus Octology.
Τσεκάρετε εδώ
Πωπω, άκουσα το 8λεπτο κομμάτι από τον καινούριο δίσκο και άλλα 2 από αυτόν που πρότεινες και έχω μείνει 8O
Ωσονούπω θα τους ακούσουμε και τους 2 δίσκους .
btw τι απίστευτο εξώφυλλο
Ναι.ενα ασχημο ροζ-μωβ τερας που παιζει πινγκ πονγκ με 6 χερια.Γαματο!
Πάνε άκου παντέρα
Μανογουορ ακουω.Και μη σπαμαρεις.
Ego epeidi den eimai kafros se katalaba…
Κι εγω σε καταλαβα. Αλλα ας κανω τον χαζο.
Ksereis oti gia tetoia album kano kra kai den antistekomai…
Ok αρχισε να κατεβαινει… Θα σου πω οταν το ακουσω…
Καλα το cd των Light Out Asia απλα το ακουω καθημερινα εδω και καμια 10αρια μερες…Απο οταν ξυπναω μεχρι οταν παω για υπνο Το εχω χιλιο-προωθησει σε φιλους κλπ!
Ω ναι ρε μάγκες…το Polaris είναι φοβερό. Θύμα του και εγώ. Ξεφεύγει απο το τυπικό ποστ του στυλ, ηρεμία-ξέσπασμα και πατάει σε νοοτροπίες τύπου god is an astronaut. Μέχρι και πρόσφατους Katatonia μου θύμισαν:)
Ένα εύγε για τους irepress. Πάαααααρα πολύ καλό το φετινό τους πόνημα (sol eye sea). Άκουσα και το προηγούμενο άλμπουμ μία φορά (Samus Octology), αλλά δε μου έκανε τόσο κλικ. Και αυτοί ξεφεύγουν απο τα τυπικά. Πειραματισμός και ατμόσφαιρα. Κλασσικά, θέλουν περισσότερες ακροάσεις για να καταλάβεις τι παίζει.
Άσχετο…Mogwai-Μisuse θα πάει κανείς;;
Πωπω μεγάλη ζημιά πάθαμε με τους Irepress λέμε. Λιώνω και τα 2 από χθες. Να 'σαι καλά ρε godblessmymess
Mogwai θα ήθελα πολύ να πάω γιατί μάλιστα πρόσφατα ανακάλυψα πόσο γαμάτος είναι ο τελευταίος τους, αλλά 35 ευρώ? No thanks.
Ίσως πάω God Is An Astronaut που έριξαν και την τιμή και ήθελα να τους δω από την προηγούμενη φορά.
που πως ποτε!?!? Οι ανθρωποι ειναι απιστευτοι!Φοβερες μουσικες!!! Πολυ δυναμικοι!
Να προτείνω ένα ep που μου έσκασε στο myspace απο μία καινούρια μπάντα…
years of rice and salt - Service bell EP
Είναι το πρώτο πράγμα που κυκλοφορούν και οι ίδιοι περιγράφουν το ep τους ως εξής…
“The EP is a themed collection of songs navigating the timeline of a shipwreck through music.”
Το έχω ακούσει 2-3 φορές και είναι ομολογώ ένα πολύ όμορφο άκουσμα απο τα βάθη των ωκεανών…Το δίνουν free μέσω last.fm…αξίζει…
Ena akoma kammeno post…
[I]“Carry us until we awake”, they prayed to the wind, gallant and free,
“to a place where the ashes meet the snow, where sea currents swallow the tree”
A promise etched into the earth forever
is the promise they take to sea
In flight, with palms together, they sang…their Hymn to the Immortal Wind.[/I]
Ayto grafetai pia sto site otan mpaineis sto neo album. Next kapsimo ton Martio me tin paralabi…