Ρε σεις το Metridium Fields ειναι απο τα καλυτερα πραγματα που εχω ακουσει εδω και χρονια.ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ δισκος.Τρομερη μουσικη.
Το Neonate κυριως,αλλα και τα Revolution in the Water,Ampullae of Lorenzini,Versus the Siren μου χουν κανει μεγαλη ζημια.Μονο το ομωνυμο μπορω να πω οτι με κουραζει λιγο.
Το Ichthyologist δεν το χω ακουσει ακομα,επικεντρωνομαι στο metridium προς το παρον.
Ρε Daz το ίδιο καμμένοι είμαστε τελικά…όταν έκανες τα snapshots απο το dvd, το συζητούσα μια μέρα πριν και προχθές στο site προσπαθούσα να γράψω τι λέει η μικρή ιστοριούλα όταν μπαίνεις…κ τσουπ!!μπαίνεις και το γράφεις…μεγάλη ζημιά man!!μεγάλη…
Sigoura tha exei anaferthei, den ksero poso, alla to diskio gamaei. Apo tis kalyteres douleies perysi xalara kai ena alma akoma gia ayto to elpidoforo sxima. Exoun mpei para poly dynamika ston xoro kai blepo na min exoume dei tipota akoma apo aytous. Diskaros…
To Hymn fysika paramenei sto playlist. Exei bgei ena EP sto 2009 arketa aksiologo sto style ton Mono kai einai oi Our Ceasing Voice… www.myspace.com/ourceasingvoice
daz και τα 2 συγκροτήματα είναι φοβερά, είχα φάει μια περίοδο με american dollar και άκουγα όλη μέρα το The Technicolour Sleep και το a memory stream είναι πολύ ωραίο αλλά αυτό το κόλλημα που σου προκαλεί το Technicolour Sleep δεν το έχει.
Emena mou aresei para poly pantos. Ntaks synantaei to post rock elaxistes fores. To TS itan episis diskara fysika. Einai para poly konta sta gousta mou. Para poly kali douleia kai to exo kanei setaki me to kainourio Appleseed Cast gia cool katastaseis. Foberes mousikes…
Τον έχει προτείνει κανείς αυτόν τον δίσκο ρε παιδιά? Δε θυμάμαι…
Λοιπόν, Buried Inside - Spoils of Failure
Θα “μιλήσει” σε όποιον γουστάρει Isis, Neurosis, Amenra, Burst και γενικότερα αυτό το post/screamo/whatever metal
Χώνουν αρκετά και έχουν πολύ ωραία άισθηση της μελωδίας. Φοβεροί. Τσεκάρετε οπωσδήποτε.
Έχουν και αλλη μία δισκάρα, το Chronoclast, αλλά δεν την έχω λιώσει για να μπορώ να έχω καλύτερη άποψη. Aν ξέρει κανείς, ας πει τίποτα.
Τρίτη κυκλοφορία απο τους Σουηδούς.
post-rock με λίγα indie φωνητικά θα μπορούσε να πεις κάποιος
Battlefields - Thresholds Of Imbalance
post-metal συγκρότημα που πρόσφατα υπέγραψαν στην Translation Loss
Ίσως σας φανεί μία απο τα ίδια, ίσως σας αρέσει. Δώστε του μια ευκαιρία.
Το Stained with the Blood of an Empire (προηγούμενο ep) πιστεύω πως πρέπει να ακουστεί.