:lol::lol::lol:
δεν το εχω ακουσει, αλλα απ’ το εξωφυλλο πρεπει να εχουν και στοιχεια απο χαιτη μεταλ μπαντς.
:lol::lol::lol:
δεν το εχω ακουσει, αλλα απ’ το εξωφυλλο πρεπει να εχουν και στοιχεια απο χαιτη μεταλ μπαντς.
Lying on the floor…
Άκουσε το καινούργιο Necropolis από Vader!! Μετά απο μόνο 2 ακροάσεις καπάκια μπορώ να πώ οτι αυτό το άλμπουμ ΜΑΜΑΕΙ ΣΤΕΓΝΑ!
Death Metal Ρεεεεεε!!!
καταρχας ευχαριστω οσους συνεισφερουν τον οβολο τους με προτασεις
πρεπει να τσεκαρω mono/and so i watch you from afar συμφωνα με αυτα που λετε και θα το κανω
επισης εντελως φιλικα σορρυ αλλα τους βαριεμαι αφορητα τους red sparrowes… υπνος μεγαλος λεμε κ δεν ξερω γιατι
και θα γινω γραφικα επαναλαμβανομενος αλλα θα το πω γιατι
με εχουν καψει φουλ τις τελευταιες ημερες
τι παιζουν οι russian circles ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
mono & explosions είναι πιο must και απο τα must αλλά σε κόβω να βαριέσαι απο όσα έχεις γράψει για διάφορους δίσκους στο παρόν thread…όπως και yndi halda και άσε το νομιστεράκι να λέει…
Δοκίμασε και μια τζούρα απο maybeshewill …
nai re to 2008.poly wraio live:bow:.
φτου!ολο και 8α μας ξανάερθουν μωρέ…
OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
:lol::lol:
Min to kaneis please, den einai gia sena, makria
http://thesilentballet.com/dnn/
Tρομερο site για ποστ ροκ/μεταλ κ οχι μονο , κυκλοφοριες
συχνα πυκνα μπαινω κ απλα τσεκαρω αλμπουμ που προτεινουν απο κει εχω ανακαλυψει διαμαντακια
Παρτε κ ενα λινλ που βρηκα οπου επιλεγουν τα καλυτερα τους για το 2008
http://www.thesilentballet.com/dnn/Reviews/2008/TopRated/tabid/123/Default.aspx
μολις κατεβασα ορισμενα αλμπουμ απο τη παραπανω λιστα αν κατι ειναι μπομπα θα ενημερωσω
Καινούριο album από τους pg.lost με τίτλο In Never Out
"We are proud to present our new album that we?ve been busy recording all summer. ?In Never Out? consists of over 50 minutes of instrumental music and shows a darker and heavier side of pg.lost. ?In Never Out? will be released before the end of the year but will be available through us on shows.
The album is produced and recorded by pg.lost. Mixed by Magnus Lindberg (Cult of Luna) at Tonteknik. Cover design and art work by Valentin Mellström."
Σχολιάστε, κάποιος
Μπορεί να μπει άνετα σαν ορισμός του offtopic :lol:
Το οποιο ειναι αρκετα διαφορετικο σε σχεση με το Yes I Am.
Πιο σκοτεινο,πιο ιδιομορφο και αρκετα καλο !
Περιμενω και το Yes I Am απο την εταιρεια τους στην εξευτελιστικη τιμη των 5,75 ευρω
μαζι με τα εξοδα αποστολης.
τελευταια ακουω πολυ την δισκογραφια τψν explosions in the sky.μπορει καποιος να μου προτινει κατι σε παρομοιο στυλ μουσικης?(ειδικα το feeling που βγαζει η μουσικη τους δεν παζεται, ε!)
Mono…ξεκίνα απο Hymn to the Immortal wind, You are there & walking cloud… και μετά δισκογραφία…
This will destroy you το young mountain ep και yndi halda το enjoy eternal bliss ep…
if these trees could talk τα 2 άλμπουμ για αρχή αυτά…
Πιο must Mono άνετα…
i will as soon as o can, thanks:)
Το τελευταιο Mono ειναι πραγματικα απιστευτο.
Στο προτεινω και εγω.Παιζει να ειναι και το καλυτερο τους.
Προσφατα κυκλοφορησε μια συλλογη απο post-rock/metal ambient κανα-2 σκορπια
math.Μερικοι απο τους συμμετεχοντες αξιζουν τρελα.
Diluvian Temprals το ονομα και διανεμεται δωρεαν.
Επισης να προτεινω και τους The End of the Ocean αν δεν εχουν ηδη αναφερθει
Aφου διανεμεται δωρεαν η συλλογη ριξε και κανα λινκ ρε ανθρωπα
Το ξεχασα