awake
October 23, 2009, 2:10pm
Ρε συμφορουμιτες
παιζει καμια δισκαρα επιπεδου σαν τις παρακατω ?
ρussian circles - enter / geneva
shora - malval
mountain men anonymous - kronkose
προσοχη.αν υπαρχει κατι , που ναναι ΤΟΣΟ γαματο.να σου παρει το κεφαλι.
απο 9/10 κ πανω
ξερω γω στανταρ θα εχετε ανακαλυψει κατι που να σκοτωνει
ευχαριστω !!!
το φετινο Mono θαλεγα, αλλα τι ξερω, ενα απλο τσουτσεκι ειμαι.
awake
October 23, 2009, 2:14pm
tylerdurden:
"Blueneck’s second album, entitled ‘The Fallen Host’ will be released by Perfect Storm and EMI on October 26th. This will be available via all the usual outlets, plus iTunes - whereby you will receive an exclusive bonus track with your purchase. You can also pre-order a copy from play.com as of now. "
tracks
1 (Depart From Me, You Who Are Cursed)
2 Seven
3 Low
4 The Guest
5 Children of Ammon
6 Weaving Spiders Come Not Here
7 Lilitu
8 Revelations
αμα ειναι τοσο καλο σαν το scars of the midwest θα κλαιμε μεχρι να μπει ο νεος χρονος (μακαρι !!!)
ρε συ awake την εχεις ξανακανει αυτη την εκληση εδω , ακουσες αυτα που σου ειχαμε προτεινει;
dude
October 23, 2009, 2:27pm
ν ακούσεις το enjoy eternal bliss των yndi halda, θα συμφωνήσει και ο νομιστερακης με την πρόταση. καμμία σχέση όμως σε στυλ μ αυτά που αναφέρεις
awake
October 23, 2009, 2:28pm
ειναι ερωτηση-refresh topic.κανε τον κοπο κ ποσταρε 1 αλμπουμ που 8α τιναξει μυαλα.
οπως καταλαβες δεν πρεπει ν’ ακουσεις yndi halda =Ρ
εντιτ: κοιτα awake κι εγω της ιδιας σχολης του ποστ-ο-κατι ειμαι και δεν εχω βρει κατι να με συγκινησει, οσο οι σορα και οι ρασσιαν. την ιδια περιοδο που ακουσα αυτα τα δυο ετυχε ν’ ακουσω και το battle of mice, οποτε αυτο βαζω σαν τριτο, αλλα δεν εχει απολυτες σχεσεις μ’ αυτο που ζητας, απλα γραφω τη μικρη μου ιστορια.
και μην ακουσεις yndi halda.
awake
October 23, 2009, 2:31pm
ντουντ δεν μου ειχε πολυαρεσει πολυ βιολι για τα γουστα μου…
θενξ παντως που ανταποκρι8ηκες
πωπω τελικα κ τα 3 των russian circles σκοτωνουνε
χωρις πλακα τωρα, σου λεω και στο ποστ κατω απ’ την πρωτη εκκληση ν’ ακουσεις καποιο Long Distance Calling.
θα λεγα το Satellite Bay, αμα το ακουσεις θα καταλαβεις γιατι.
awake
October 23, 2009, 2:43pm
το εχω κατεβασει αυτο αλλα πρεπει να βρω το στικακι που το εχω μεσα
αργω λιγο αλλα αμα παρω μπρος ποιος με πιανει οποτε αν σε ευχαρηστησω για αυτο το 2011 μη παρεξηγηθεις ε
Δώσε μια ευκαιρία και στα 2 παρακάτω…
The pax cecilia - Blessed are the bonds
*Shels - Sea of the dying dhow
Kαλά για Mono, Explosions, Yndi Halda, This will destroy you κ τα συναφή δεν χρειάζεται καν να αναφέρω ή να προτείνω…[-X
awake
October 23, 2009, 3:39pm
επειδη σε εμπιστευομαι το εβαλα ηδη να κατεβαινει σε flac
το τελευταιο τους που εβγαλαν φετος ειναι καλο η να το αφησω για πιο μετα ? :-k
@tyler
το pax cecilia το εχω κ ειναι οντως καλο το αλλο δεν το εχω ακουσει καν θα το τσεκαρω.ευχαριστω κ σενα επισης
μετα και οχι πασαλειμματα.
tylerdurden:
Kαλά για Mono, Explosions, Yndi Halda, This will destroy you κ τα συναφή δεν χρειάζεται καν να αναφέρω ή να προτείνω…[-X
epiteloys kai arxisa na nomizw oti mono se emena aresoyn:-s. wraia mpanta kai wraio live sto an .
όχι βρε είναι αρκετοί εξωγήινοι έξω σαν κι εμας…έλα το young mountain το έχουν αναφέρει πολλάκις εδώ…live @ An?? δεν το ήξερα…:-s
manos87
October 23, 2009, 5:59pm
tylerdurden:
Aυτά είναι όντως δίσκοι 9,5/10 και πάνω.
Αουεηκ εμένα ο αγαπημένος μου δίσκος είναι αυτό εδώ, υποθέτω ότι τον έχεις ακούσει:
Red Sparowes -Every red heart shines towards the red dawn
Ασύλληπτο, πατάει τους σόρα χάμου.
ενα ρεντ σπαρος θα μπορουσε να πατησει τους σορα χαμου, το At The Soundless Dawn , αλλα ουτε κι αυτο!
To ASIWYFA fetos kanei plaka sto Malval kai afou tou kanei plaka meta to sodomizei.
μετέφρασε γιατι σε χάνω…και εγώ at the soundless dawn ψηφιζω…
manos87
October 23, 2009, 6:51pm
and so I watch you from afar