Βασικά είχα καιρό να μπω να τσεκάρω Youtube…
είχαν ανέβει 2 κομμάτια και τώρα ο τύποσ που έχει ανεβάσει και αυτό που σου στέλνω τα έχει ανεβάσει σχεδόν όλα…
sorry αν σου έκανα ζημιά…
Βασικά είχα καιρό να μπω να τσεκάρω Youtube…
είχαν ανέβει 2 κομμάτια και τώρα ο τύποσ που έχει ανεβάσει και αυτό που σου στέλνω τα έχει ανεβάσει σχεδόν όλα…
sorry αν σου έκανα ζημιά…
Απεγνωσμένα… :lol:
Ήταν ευκολάκι…μοιραζόμαστε το no1
εγω στο 4 τους εβαλα :oops: η regina μου τους εφαγε
Sokin kai Tyler…hail brothers in klapsa :!:
Tyler den mou ekanes zimia emoticon pou sfyrizei adiafora
Reviewer…opoios exei tous Mono kato apo to ena einai ampalos kai na tou pesei to pouli
Reviewer…opoios exei tous Mono kato apo to ena einai ampalos kai na tou pesei to pouli
:lol::lol::lol::lol:
Etsi…megaleia :!:
μεχρι και ο μαεστρος σε σκαμπο ειναι…
φφφφ θα δειτε, θα δειτε
Άσε…έπαθα εγώ ζημιά με την φώτο!!! 8O8O8O
Ego na deis pou…
Reviewer…mporei na eimaste synaisthimatikoi alla eimaste bad mother fuckers giayto to nou sou stis katares mas :lol:
Να του πέσει το πουλί :D:lol:
Καλημερα σας. Εχω να ποσταρω εδω πολυ καιρο οποτε ζηταω προκαταβολικα συγνωμη εαν εχει αναφερθει το ονομα της μπαντας…
Λοιπον… Ahkmed λεγονται οι κυριοι και ειναι απο την Αυστραλια… Τσεκαρετε τους εδω…
http://www.myspace.com/ahkmedband Ενa LP και ενα ΕΡ εως τωρα στο ενεργητικο τους και imo ενα απο τα πιο υποσχομενα σχηματα στον ποστ ροκ/στονερ ηχο…
Περιμένουμε και νέο Devil Sold His Soul ε. Καινούρια κομμάτια εδώ
Ωραια μπαντα. :thumbup:
Αυτο πως σας φανηκε;
Εμενα μ’ αρεσε. Πιο light απο αλλες φορες, αλλα το πρωτο κομματι φοβερο.
Το είπαμε, είναι επιπέδου silver. Επίσης και το Infinity έχει φοβερά σημεία, τι το ήθελε το μονοκόμματο τραγούδι?
Ωπ! Πρωτη γευση θετικη.
Γενικα δεν θα τους εβαζα στα post metal, αλλα και που να τους βαλεις ρε γμτ. Το πρωτο full length παντως παιζει σε χαμηλες* τιμες στο Μοναστηρακι, οποτε αν το πετυχετε ξερτε, Ιντεραμερικαν εγγυηση, δλδ. Παροτι Αγγλοι.
*Τελευταια φορα το χα πετυχει… 4 ευρω; ή κατι τετοιο.
Ναι κι εγώ δίστασα να το ποστάρω εδώ γιατί έχουν και πολλά screamo στοιχεία αλλά πιστεύω ότι δουλεύει το πράγμα κι έτσι. Όντως, θετικά τα πρώτα δείγματα
Μπανταρα8O
Και εδώ το blog τους.
Επίσης οι *shels βγάζουν καινούριο album με τίτλο Plains Of The Purple Buffalo. Θεωρητικά το περιμένουμε τον Νοέμβριο.
edit: fixed typo
[-o<[-o<
Αυτο το ρημαδι το *shels ειναι στα σκαρια κανα διχρονο τωρα…
@Wretch : Εγω τα ελεγα με τον rip_noob και λεγαμε και στο μσν οτι ειναι πολυ
καλο το ΕΡ ! Και απ’οτι φαινεται θα ξαναγυρισει σε αυτο το στυλακι.