Post Rock/Metal κυκλοφορίες (+μπάντες)

Oι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι 27 ετοιμάζουν ένα 3-way split 7" με τους δικούς μας Gardenbox και τους… grinders Total Fucking Destruction :? στην εταιρεία του κιθαρίστα των πρώτων.

Στην ελλάδα θα το διανέμει (κλασσικά) η venerate.

Say what ?

Υπάρχει link για preorder?

Aπ ευθείας από την Reproductive Records μάλλον όχι, αλλά εγώ το διάβασα στο μπλογκ της venerate
( http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=34878537&blogId=512066568 ) και λέει ότι μπορείς να παίξεις από το webstore της. Ψάχ’το.

Oχι οτι κολλανε πολυ -πλεον- με τον συγκεκριμενο ηχο αλλα δεν βαριεσαι.
Νεο ΕΡ απο Jesu (μολις το δευτερο για φετος).
4 τραγουδια 25 λεπτα στα κλασικα τους μονοπατια,αρκετα κιθαριστικο σε σχεση
με τις τελευταιες πιο ηλεκτρονικες δουλειες τους.Αψογοι γι’αλλη μια φορα.
Οpiate Sun ο τιτλος του.

Πράγματι πρόκειται για πάρα πολύ καλή κυκλοφορία.

Το ξέρω οτι αποτρέπει αρκετούς από το να ασχοληθούν με τη μουσική του λόγω των αρκετών κυκλοφοριών αλλά το συγκεκριμένο είναι ξεχωριστό, πρέπει να το ακούσετε.

Εννοειται οτι βγαζει αρκετα πραγματα αλλα πιστευω οτι η ποιοτητα των κυκλοφοριων
του ειναι σε αρκετα υψηλα επιπεδα.

"Blueneck’s second album, entitled ‘The Fallen Host’ will be released by Perfect Storm and EMI on October 26th. This will be available via all the usual outlets, plus iTunes - whereby you will receive an exclusive bonus track with your purchase. You can also pre-order a copy from play.com as of now. "

:slight_smile:

tracks

1 (Depart From Me, You Who Are Cursed)
2 Seven
3 Low
4 The Guest
5 Children of Ammon
6 Weaving Spiders Come Not Here
7 Lilitu
8 Revelations

Παίδες εξώφυλλο και διαθέσιμο το 7ο κομμάτι του δίσκου στο myspace…με μια πρώτη ακρόαση κινείται στα μελαγχωλικά μονοπάτια του scars of the midwest και σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα…

Den ksero an exei anaferthei alla ena apo ta pio tsampoukalidika poust efetos einai to omonymo ton And So I Watch You From Afar. Apo ta kalytera tracks fetos einai to Set guitars to kill kai genika ginetai xamos ekei mesa:

To kalytero pou grafetai se ena review opos eida einai:
“Imagine Mogwai were from Belfast and had massive balls.”

DISKARA…

Tha einai sta top mou fetos 8)

29 Nov 2009 20:00 Fat Sams w/ Oceansize DUNDEE

lol

Don’t you fucking miss this, you hear? :smiley:

Tο’ χω ακούσει 2 φορές αυτό και μου άρεσε αρκετά. Όταν καταφέρω να μπω μέσα στο δίσκο θα πω και κανονική γνώμη.

Γενικά έχω παρατηρήσει ότι ο εγκέφαλός μου δεν μπορεί να αγαπάει παραπάνω από έναν ποστ-ροκ δίσκο τη φορά. Τον τελευταίο μήνα (ξανα-)είναι το All Is Violent, All Is Bright. Πριν απ’ αυτό ήταν το The Hawk Is Hawling. Πριν απ’ αυτό ήταν το The Destruction Of Small Ideas. κ.ο.κ.

Ston ixo pou kseroume kai kapoioi katigoroun den paei kalytera apo ayto, sto kommati diladi tou texnikou giati sto kommati tou synaisthimatikou, i koryfi exei onoma kai einai apo tin Iaponia 8)

daz καρδούλες… <3 <3 <3

Afou gnorizeis gia ti zimia milame, dialysi kai epanasynarmologisi

αν γνωρίζω λέει…αν ψάξεις και σε ένα post μου στις κυκλοφορίες για το 2009 στο top 5 μου μπορείς να φανταστείς την κορυφή…Αλήθεια σε εικόνα το show για τα 10 χρόνια με την συμφωνική στην Νέα Υόρκη που το βρίσκουμε?

Den exo koitaksei tin lista sou alla mallon exoume to idio No1.

New York? Symphoniki? Den gnorizo gia ti omileis 8)

Mono apo thn Iaponia ?

Eides tin lista tou Tyler? :lol: