Το ακουω τωρα για 2ρη φορα.Πολυ ομορφο σιντι .Thnx για την προταση !!!
Υ.Γ.Υπαρχει περιπτωση να τους δω στο denovali fest btw αν κατσουν ολα καλα και ολα οπως τα εχω υπολογισει.
Y.Γ 2 .Το επιφανι ειναι απο τα ομορφοτερα τραγουδια
Το ακουω τωρα για 2ρη φορα.Πολυ ομορφο σιντι .Thnx για την προταση !!!
Υ.Γ.Υπαρχει περιπτωση να τους δω στο denovali fest btw αν κατσουν ολα καλα και ολα οπως τα εχω υπολογισει.
Y.Γ 2 .Το επιφανι ειναι απο τα ομορφοτερα τραγουδια
Blueneck είχε εκθειαστεί παλαιότερα όπως λέει ο Μάνος απο post digital…
Δισκάρα εννοείται, ετοιμάζεται δευτέρο, ήδη ηχογραφημένο και στο Myspace τους έχουν ανεβάσει 3 Preview απο το νέο άλμπουμ…όνομα δεν έχουμε ακόμα
Brontide - EP
σπουδαιοι παικταραδες, ασταματητο ταπιν και πειραγμα πεταλιων.
θυμιζουν russian circles και παλιους ομορφους δον καβαλιερους.
Ωσονούπο κυκλοφορεί και το νέο απο τους A Storm of Light με τίτλο Forgive Us Our Trespasses.
Ντάξ, δεν με ξετρέλανε κιόλας το ντεμπούτο τους, αλλά έναν κόπο να το ακούσω θα τον κάνω.
Βγάλαν και ένα απο τα κομμάτια του δίσκο στο myspace τους, με τίτλο Midnight.
Όσοι πιστοί…
“Gregor Samsa - 27:36”
Πρόσφατα ανακάλυψα αυτό το όμορφο ambient - post rock με όμορφα φωνητικάκια και υπνωτικές μελωδίες…
Αυτό το ep έχω ακούσει έως τώρα αλλά υπάρχουν και full length δουλειές που ακόμα όμως δεν έχω ασχοληθεί μαζί τους…
Τσεκάρετε και αν έχετε άποψη για τα lp’s πείτε τιποτα!
Το Rest έχω ακούσει κανα 2 φορές.
Επίσης κυκλοφόρησε καινούριο album από τους Ιταλούς Port Royal με τίτλο Dying In Time.
Το οποίο είναι περισσότερο ηλεκτρονικό παρά post rock. Ακούστε και τις προηγούμενες κυκλοφορίες Afraid to Dance και Flares.
Ωραία μπάντα φίλε θυμίζουν αρκετά με τα heavy metal rifs megadeath και paradise lost στα παλιά τους…
Εγώ προτείνω για τους post rockers migala
Eίναι αξιόλογο group για ήρεμη χαλαρή φάση
καινουργιο εφ-ελ απ’ τους ισπανους σπεης-πουστροκερς Exxasens ονοματι Beyond The Universe.
ο Ανγκμαρ θυμαμαι γουσταρε, να τους τσεκαρετε και οι αλλοι.
=))))))
Ξερω, σπαμ του κερατα, αλλα δε μου ρθε αλλη αντιδραση.
Το προηγούμενο ήταν κορυφή!Να δούμε αυτό…
Είμαι στην πρώτη ακρόαση!
Επίσης,λήκαρε νέο Do Make Say Think με τίτλο Other Truths και έχει 4 τρακς που το καθένα έχει τίτλο μία λέξη από το όνομα της μπάντας.Δηλαδής
1.Do,2.Make… κτλ.
Ακούγανε πολύ katatonia φαίνεται
Ωραίο είναι πάντως το άκουσα μια φορά, τους περιμένουμε και για live.
ντεμπουτο απο τους αγγλους Latitudes
Agonist
κυκλοφορει απο την shelsmusic
γαμαει
Κάτι όμορφο που άκουσα τελευταία, αν και όχι τίποτα το ιδιαίτερο είναι οι The Pirate Ship Quintet.
Στα γνώριμα μονοπάτια της πόστ, έχουν κυκλοφορήσει ένα ep με τίτλο το όνομα της μπάντας.
Αν θα τους παρομοίαζα με κάτι, θα ήταν κάτι ανάμεσα σε Mono (όχι τόσο πειραματικούς όμως) και
Russian Circles στο Station (όχι τόσο γαμάτοι όμως). Τρία κομμάτια περιέχει ο δίσκος, εκ των οποίων τα 2 πρώτα τα έχουν και στο myspace τους, δηλαδή εδώ: http://www.myspace.com/thepirateshipquintet
Για όποιον ενδιαφέρεται να το αγοράσει, μιας και που ήδη το παρήγγειλα, απ’εδώ:
http://www.sounddevastation.co.uk/distro/EUsd.html μόνο 12 γιούργια συμπεριλβανομένων και μεταφορικών.
Παραγωγή του Magnus Lindberg των Cult of Luna μάλιστα.
Δεν έχουν βγάλει δυστυχώς τίποτα άλλο.
Tρομερό συγκρότημα φίλε συγχαρητήρια για την επιλογή σου.
Τους τσέκαρα και πραγματικά είναι απίστευτοι
Να είσαι καλά για την επιλογή σου:)
Εσύ να’σαι καλά φιλαράκι. Ελπίζω να σου αρέσαν…
Επίσης μια πρόταση η οποία υπεργαμεί, την είχα κάνει ποστ και παλιότερα αλλά δεν της δώσατε ιδιαίτερη σημασία,και κακώς διότι στα δικά μου τουλάχιστον αυτιά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.
Ο τύπος είναι ρώσος και λέγεται Alexei, και κυκλοφορεί τα κομμάτια του κάτω απο το project ‘‘Сны Моего Неба’’ aka ‘‘Dreams Of My sky’’ aka ‘‘Όνειρα του Ουρανού Μου’’…
Δεν υπάρχουν cd να αγοράσετε μιας που δεν τα κυκλοφορεί, ωστόσο θα μπορέσετε να βρείτε τα άλμπουμ του στις γνωστές ‘‘σειρήνες’’ blog του ποστ. (Οι μυημένοι κατάλαβαν που… )
Προτείνω για (καλή) αρχή, να δώσετε την προσοχή σας στο διπλό άλμπουμ με τίτλο το όνομα του project, δηλαδή ‘‘СНЫМОЕГОНЕБА’’. Trust me…
Τέλος, στα σκαριά και νέα κυκλοφορία απο τους Μ’αρέσουνΤαΤρένα, (κατα το ‘‘ΜάλλονΑυτήΘα’’ των Maybeshewill) η οποία ονομάζεται Sea of Regrets και έχει διάφορα κομμάτια απο live εμφανίσεις τους και αν δεν κάνω λάθος και μερικά (ή και μόνο ένα, ή αν κάνω λάθος τελικά κανένα) νέα κομμάτια.
Το έχω αναφέρει παλαιότερα…πραγματικά πολύ καλο και εδικικά το pirate ship είναι απίστευτη σύνθεση…την πρόταση σου εκ Ρωσίας την έχω ακούσει κ πρόκειται πραγματικά για σπουδαία δουλεία αν και έχω δώσει πιο πολύ βάση στις πρώτες συνθέσεις…είναι όμως πανέμορφο άκουσμα!
Και να φανταστείς ότι έκανα και search και δεν έβγαλε τίποτα…
Καλά ο ρώσος είναι προσωπική αγάπη.
Compiled here are two separate EPs, the first being Have A Nice Life’s extremely rare second demo, Powers Of Ten, and the second being What Happened Next Was Worse, a collection of tracks written around the same time as Deathconsciousness that didn’t make it onto the main album. Together these two EPs make up Voids, a sort of footnote detailing a little more of what was going on during the five year period leading up to 2008’s Deathconsciousness.
Για όσους προσκύνησαν(-με) την περσινή δισκάρα.
Προσκυνάμε ακόμα την περσινή δισκάρα, έχω ακούσει μόνο το πρώτο cd από το voids.