E όχι, εγώ αναγνωρίζω την αξία του City, αλλά με Τhe fire τους έμαθα και αυτό γουστάρω κάργα.
City εύκολα…
Το City εμενα μ φαινεται (με τεραστια διαφορα) το κατωτερο. =\
Οχι με τεραστια διαφορα αλλα απο το fire in our throats ειναι κατωτερο [φορ μι].Παντως δεν τους λες και ποστ-ροκ…
Στο εξωτερικό οι Pelican αναφέρονται μετά από Neurosis Isis ως η αγία 3άδα του Ποστ μέταλ.
Εγω ξερω και για cult of luna οπωτε ισως τετραδα 8)
:!:
Εκτος του οτι ειναι αλλου οι isis και αλλου οι neurosis, οι pelican ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ κατωτεροι τους. Βασικα, απορω γιατι εχει ξετρελαθει τοσος κοσμος τοσο πολυ μαζι τους σε σημειο που να μπαινουν σε τριαδες με τετοιες μπαντες.
το ροσσιαν σερκλς το εχω και ειναι πολυ καλο.
τα αλλα δε τα ξερω(πλυν του μαζερατι) θα τα τσεκαρω
ευχαριστω συναδερφε
ευχαριστω παλικαρε θα τα τσεκαρω
η παναγια μαζι σου
ναι ρε
και οκ
explosions/sparrowes βγαζω παπλωμα και μαξιλαρι.υπνος τρελλος λεμε.
α ξεχασες και τους σλιντ
αustralasia Μαλλον γιατι ηταν το πρωτο που ακουσα
αλλα και το fire ειναι μπομπα
μετα τους ψιλοαφησα οποτε για το city δεν μπορω να εκφερω αποψη
η αλμπουμαρα απο mountain men anonymous πως σου τα ‘σκαε’ ?
ρωταω γιατι εισαι και του περντιτιον σιτι
επισης μεγιστη ΔΙΣΚΑΡΑ
[SIZE=“5”]
rosetta - galillean satellites[/SIZE]
οπως εχουν πει και οι ιδιοι postmetal for spacemen/aliens
γα μα ει.
Φίλε είσαι ΜΟΡΦΗ τέλος…
Σε ευχαριστώ που μου έμαθες για αυτή την ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑΡΑ…
Nα γλύψεις ξέχασες.
Αλλη μια μπαντα που πετυχα στο falling down και επαθα ταρακουλο.Ira λοιπον και το σιντι λεγεται Τhe Body And The Soil.Προσπεραστε το αθλιο ονομα και ακουστε απο εδω --------->http://www.myspace.com/irarock το disappear και το Long live the parts 1 .Το cd εχει αλλες 4-5 κομματαρες ακομα αλλα αυτα τα 2 τραγουδια ειναι ενα καλο δειγμα.Ενταξει το πιθανοτερο να με γραψεται στις παπαρουμπες σας αλλα np
Βγήκε πρόσφατα και αυτό…
Caspian - Tertia
Δεν έχω ακούσει νότα ακόμα, αλλά τι διάολο, καλό θα είναι… ένα review που διάβασα έκανε λόγο για ίδιο στυλ με το προηγούμενο και φοβερό four trees…
Για όσους δεν τους έχουν ξανακούσει, οι caspian παίζουν post με το γνωστό ηρεμία-ξέσπασμα ύφος όπως το δίδαξαν οι mogwai και ακουλούθησαν οι mono, this will destroy you και γενικά τέτοιες μπάντες
Bilzzora με έχουν ήδη γράψει εμένα ενάμιση χρόνο πριν :Ρ
Χεχε,κριμα γιατι αξιζουν ρε γαμωτεν.Βγαζουν και νεο σιντι μεσα στο 2009
[SIZE=“5”]δισκαρα απιστευτης ομορφιας και μελωδιας[/SIZE]
αμα δε σας αρεσει θα σας στειλω 2 πλειμειτ σπιτια σας (δεν παιζει βασικα αλλα λεμε)
Blueneck ? Scars of the Midwest (2006)
κανας αλλος εδω που εχει μεινει μαλακς με αυτο τον δισκαρο (πως λεμε αγοραρο?)
Από τους αγαπημένος μου δίσκους στο είδος. Τι να λέμε τώρα, απίστευτη ατμόσφαιρα, τώρα που φθινοπωρίζει θα το ξαναπιάσουμε. Το έχουμε εκθειάσει και παλιότερα στο φόρουμ.
εδιτ: Πόσταρε και την εξωφυλλάρα μπας και προσελκύσουμε κόσμο
το βρηκα και σε φλακ και εχω καωει παλι
καλα τα μπ3 αλλα το φλακ ειναι αρχοντια
[B][SIZE=“4”]επισης τρελοο site
http://soundweave.blogspot.com[/SIZE][/B]
με μια λεξη…ΠΑΠΑΔΕΣ !!!