Post Rock/Metal κυκλοφορίες (+μπάντες)

2 δίσκοι που πρέπει να ακούσετε είναι οι:

Her Name Is Calla - The Heritage
ίσως να τους ξέρετε από το split με τους Maybeshewill

και
Heirs - Alchera

Jesu - Infinity

Tracklist:
1.Infinity (49:31)

Καψε μας !

Αρκετά ωραίο, προφανώς δεν βοηθάει η διάρκεια, δηλαδή καλύτερα να το σπάγε σε μικρότερα τραγούδια. Αλλά ίσως βαρέθηκε να του λένε όλοι οτι τα μισά του τραγούδια είναι fillers :stuck_out_tongue:
Τα σκληρά φωνητικά μου έκαναν εντύπωση, έχει ξαναχρησιμοποιήσει παρόμοια σε άλλο τραγούδι των jesu? :-k

Μην μου λες τετοια και δεν εχει κατεβει ακομη !

σοβαρα, πως σας αρεσουν οι δουλειες του με jesu;
περαν απο τα εξωφυλλα τα οποια ειναι καταπληκτικα, τα υπολοιπα φερνουν υπνους.

επιτελους καποιος που με νιωθει.

Άμα είσαι φαν των godflesh ίσως να μη σου αρέσουν αλλά προσωπικά το ομώνυμο και ειδικά το silver τα λατρεύω.
Και το Sun Down/Sun Rise είναι αρκετά καλό.

Όπως πάντα αυτό είναι προσωπική άποψη βέβαια :slight_smile:

το σιλβερ το ειχα ακουσει τοτε με isis και δεν μπορω να πω οτι ηταν και χαλια.
απλα ειναι αυτο που λες, αλλα κι απ’ την αλλη πολλα πειραματα μεγαλων μουσικων ιδιοφυων εχουν βγει σε καλο.
αυτο δεν εντυπωσιαζει και πολυ =ρ

Εχει ομως μεσα το Dead Eyes. Τρελο κομματι.

Απο Jesu μ αρεσουν πολυ τα Heartache, ομωνυμο και Lifeline. Και το Silver δλδς, απλα το βαζω πιο κατω συγκριτικα με αυτα τα τρια.

Γεια χαρά!

Έχω καιρό να γράψω κάτι σε αυτό το thread… Για την ακρίβεια χρόνια. Δεν έχω κοιτάξει όλα όσα έχετε πει γιατί είναι αρκετά. Πάντως έχετε μιλήσει για ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες… Μερικές που έψαξα και άκουσα ήταν πολύ καλές!!

Δεν ξέρω αν έχετε αναφέρει καθόλου τους Ελβετούς Leech. Τους είδα στο Magnet Club στο Βερολίνο, στις 13 Απριλίου φέτος. και μπορώ να πω ότι μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέρον. Είχα πάει για να δω God is an Astronaut, που ήταν απλά απίστευτοι, με πάρα πολύ καλό ήχο, και έτυχε να δω και 2 support. Τους Σουηδούς Final Days Society και ακριβώς πριν τους God is an Astronaut, τους Leech, οι οποίοι έπαιξαν ολόκληρο το τελευταίο album τους “The Stolen View”, απίστευτη εμπειρία… Έπαιξαν όλα τα τραγούδια με τη σειρά, όπως στο album, χωρίς διαλείμματα. Ειδικά όταν το άκουσα ξανά, παρατήρησα ότι έχει πολλά ενδιαφέροντα σημεία, και πολύ καλές εναλλαγές και ξεσπάσματα.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση εδώ:
http://www.myspace.com/leechofficial

Τα 2 πρώτα τραγούδια: “Silent State Optimizer” και “Inspiral” είναι από αυτόν το δίσκο.

Φοβερή πρόταση αυτή! Thanx logh. Τώρα τους ακούω από το myspace. Εμένα που στο πουστροκ είμαι πιο Redsparrowe-ικός μου καλοαρέσει.:slight_smile:

Ακουω εντυπωσεις

General Lee - Hannibal ad portas

Λοιπον,αυτους τους εντοπισα στο falling down compilation και μ’αρεσαν πολυ.Παιζουν ποστ-μεταλ με πολλες επιρροες απο την Γαλλικη hardcore σκηνη κατι που παραδεχονται και οι ιδιοι αφου παλια παιζαν hardcore και τωρα ενα ατμοσφαιρικο ποστ-μεταλ με 8 λεπτα τραγουδια.Δεν παιζουν τιποτα πρωτοτυπο αλλα ο δισκος βγαζει ωραιο φεελινγκ και ο τραγουδιστης εχει πολυ ωραια φωνη.Τα κομματια τους ειναι αρκετα δουλεμενα και φαινεται πως ειναι αρκετα δεμενη μπαντα.Τσεκαρετε ιφ γιου γουοντ.Ειναι αρκετα νεα μπαντα παντως και μεσα στο 2009 βγαζουν και νεο cd.Αναμενουμε…

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥΣΤΡΟΚΑΔΕΣ

οι παρακατω δισκοι ειναι κατέμε σουπερ.ψαχνω αντιστοιχους δισκους του ιδιου επιπεδου

προτεινετε οτι καλυτερο εχετε γιατι μολις επαιξε account σε site/tracker που ειναι κατι μεταξυ amazon κ metropolis X 100

σαν να στελνεις πρεζακι στο αφγανισταν ειναι και πρεπει να το εκμεταλλευτουμε τωρα πουμαστε νεοι

shora - malval
blueneck - scars of the midwest
mountain men anonymous - kronkose
apse - spirit

αν λοιπον εχετε καποια αλμπουμ που ειναι τοσο καλα σαν τα παραπανω ας σταλθει ενα pm

θα το εκτιμησω και θα προσπαθησω να ανταποδωσω με δωρακι

ευχαριστω

σε εχω πιασει τι θες σχεδον ακριβως.

μια πρωτη κινηση ειναι το Russian Circles - Enter

μια δευτερη καποιο απ’ τα τρια Long Distance Calling, μη ζοριστεις οποιο εξωφυλλο σου κανει περισσοτερο κλικ.

σιγουρα το πανεμορφο απο καθε αποψη A Pyramid For The Living απο Del Rey.

το Inventions For The New Season απο Maserati.

και το Windmills by the Ocean το οποιο εχει και καταπληκτικο εξωφυλλο.

αμα σ’ αρεσουν αυτα ερχεσαι παλι δω και τα ξαναλεμε.

Μια στα γρηγορα

*Shels - Sea of the Dying Dhow
Daturah - Reverie
Exxasens - Polaris (pink στον αποπανω)
Callisto - True Nature Unfolds
27 - Let The Light In

Μονο δισκαρες. Το Callisto ισως να χει κατι αγριουτσικα φωνητικα για τα γουστασ, αλλα νταξ, δε νομιζω να συναντησεις προβλημα.

Α να σε πω. Για τσεκαρε και το Eat The Low Dogs απο US Christmas. Δεν ειναι post, αλλα αν χωνεψεις τα περιεργα φωνητικα, θα σε ανταμειψει κατι παραπανω απ οσο περιμενεις. Δωσε βαση στο Say Sister και το πως και γιατι θα το καταλαβεις μετα στη πορεια =p

Βασικά πάντα είχα μια απορία, όσοι εδώ μέσα ψάχνετε καινούριες μπάντες στο χώρο του post έχετε ακούσει τα καλά/γνωστά συγκροτήματα βλ.
GYBE,mono,explosions in the sky,a silver mt zion,mogwai,red sparowes,sigur ros,do make say think,pelican κτλ?

Ρωτάω επειδή ειδικά στο post-rock οι πιο πολλοί ψάχνουν “3ης-4ης κατηγορίας” συγκροτήματα αγνοώντας τις μεγάλες μπάντες που έχουν βγάλει απίστευτους δίσκους.

οι σορα και οι ρασσιαν σερλκς ειναι μια κατηγορια μονοι τους. και απο μακρια κοιτανε ολοι αυτοι οι “μεγαλοι” που ειπες.

Κανείς δεν αμφιβάλλει για σόρα και ράσιαν, αλλά έχει ένα πόιντ ο ριπ. Ξέχνα το χαρακτηρισμό “μεγάλοι” και βάλε το “βασικά”, και το ότι αγνοούνται αυτά είναι γεγονός.

Μιας και το πιασαμε, απο Pelican τι προτιματε; Παιζει να ειμαι στη μειοψηφια που διαλεγει The Fire πανω απ ολα, ε; Το ‘‘ε’’, περι μειοψηφιας.