Πωωω γαμανε οι French Teen Idol.Το ομονυμο ειναι πολυ cdara…
Τ’ άκουσα κι εγώ το παραπάνω. Μοναδικό, πραγμάτι, δίχως να μ’ ενθουσιάσει δε.
Έχουμε και λέμε
Mammoth - Mammoth
Ωραίος δίσκος, ειδικά η μουσική. Λίγη καφρίλα στα φωνητικά δεν θα με χάλαγε
Pre-order για το καινούριο album των Gifts From Enola
Απαραίτητο άκουσμα για όσους γουστάρουν post-rock/metal οι Ender
Μπορείτε να κατεβάσετε (δωρεάν και νόμιμα) από το postrockcommunity
Ender are a five-piece band from New Zealand. Through their tender yet straight music they effect an opening of senses. Strictly ambiental sounds are supported by reverberant guitars, the guitars are supported by tender, airy drums. On their selftitled album, Ender describe a kind of drone-rock (definition of the band) with influences of shoegaze and post-rock. An absolutely unique mix, which the band presents maturely.
The CD starts with classical ambient, noises and drony endings. But soon you begin to realize, that this is not the whole story and they have to tell a lot more than just common ambient. The feeling of moves from a quiet, almost happy to a bleak, closed atmosphere.
Ender are able to totally put a spell on the listener in only a few minutes. An incessant changing ambient actually effects a kind of awakening of the attentive listener in a different world, just to lead him thereafter into the depths of Ender.
A really great and unique album on this sector, but hard to put into a shelf. Ender mesmerize the listener and improve a lot of potentiality. Respect!
Σπάω το κεφάλι μου από τη στιγμή που το πόσταρες αυτό, γιατί κάποιος μου το πρότεινε χθες και δε θυμάμαι πώς και γιατί. Χεστήκατε βέβαια
Τεσπά, ο δίσκος χύνει ολούθε
Νομιζω εχω την καλυτερη προταση για φετος:
Steak Number Eight - When The Candle Dies Out Απιστευτο, απιστευτο, απιστευτο cd απο κατι παλικαρια 15-16 χρονων απο το Βελγιο.Επηρεασμενοι προφανως απο αμενρα οι τυποι[η μαλλον τα τυπακια] παιζουν ενα απιστευτο,μουντο,dark και ευφυες post-metal/sludge/atmospheric, βαλτε οτι θελετε.Το πιο φρεσκο σιντι στο χωρο που ακουσα φετος.Μην το αγνοησετε οσοι ξερετε τον χωρο.
Υ.Γ : Επιτελους εγιναν στικι τα θρεντς[woooho]
Παρτε ενα χαριτωμενακι
Καινούριο Maybeshewill
Έχει διαρρευσει?το έχεισ ακούσει?γνώμη…?
Πολλές μπάντες ρε παιδιά πάρα πολλές !!! Ασταμάτητες, άι σίχτιρ πια!
Παρα πολυ καλο!Το κατεβασα χτες και το εχω ακουσει 5-6 φορες!
Ειδικα η ριφαρα του πρωτου τραγουδιου ειναι εξαιρετικη!
Συντομο,καλοφτιαγμενο,με μια πολυ καλη διασκευη,ενα ΕΡ οτι πρεπει!
Αφου το ελιωσα σε ενα προσφατο κοντινο ταξιδακι μπορω πω οτι μετραει ασχημα.το Embedding the Moss το θεωρω απο τα καλυτερα τους κομματια.Οσοι γουσταρουν πελικαν πρεπει οπωσδηποτε να το ακουσουν[και οχι μονο αυτοι]
Για δειτε δω μπαντιτσα απο το Τεξας.
Balmorhea.
Δεν ξερω αν ειναι ακριβως ποστροκ, γιατι εχει περισσοτερο ακουστικες και βιολια, αλλα ειναι μια πανεμορφια σκετη. Διχως φωνητικα, απλα ταξιδια σε καμπους.
Χαζεψτε
Ένα πάρα πολύ καλό πρότζεκτ που αξίζει οπωσδήποτε την προσοχή σας, έχει φτιαχτεί απο έναν 20χρονο Ρώσο με το όνομα Alexei και τιτλοφορείτε ως: ‘‘Сны Моего Неба’’.
MySpace: http://www.myspace.com/snimoegoneba
Έχει βγάλει μπόλικα EP, αλλά ακούστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το ομότιτλο άλμπουμ του (ποιο σωστά το άλμπουμ θα το βρείτε ως ‘‘СНЫМОЕГОНЕБА’’). Ειδικά με το πρώτο κομμάτι του έχω πάθει γερή ζημιά.
Τα cd του απο ότι ξέρω γενικά δεν πωλούνται. Οπότε μόνο απο την παράνομη οδό. Αλλά όσοι γενικά το ψάχνετε το θέμα με την ποστ δεν θα δυσκολευτείται να τα βρείτε, μιας και υπάρχουν τα γνωστά 2 - 3 blog που ασχολούνται με την ποστ και έχουν εκει πέρα της παναγιάς τα μάτια.
Ακούστε και περιμένω απόψεις…
Κατεβαίνει το άλμπουμ και ακούω το proshanie, proshenie απο myspace και ένα έχω να πω!
Αυτό το post rock θέλω να ακούω γαμω το κέρατο μου…Μελωδία, ένα touch ταξιδιάρικης ατμόσφαιρας και μπόλικο συναίσθημα!
thanx Τάσο!
Το άκουσα κι εγώ. Καλό αλλά ακόμα να κάτσουν να γράψουν κανα ριφ για να μπορέσουμε να ξαναπούμε Ω ΟΙ PELICAN. Ξαναλέω, καλό, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι το ep που θα κάτσω ν’ ακούσω και να ξανακούσω.
Καινούριο Saxon Shore…It Doesn’t Matter τιτλοφορείται…
Τώρα ρίχνω την πρώτη ακρόαση και είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο αυτό που ακούω (Το “The exquisite death…” μου άρεσει πάρα μα πάρα πολύ) οπότε βγάζετε συμπεράσματα…όσα μπορούν να βγούν…
Δε θα με δείτε εδώ συχνά, αλλά μιας και έπεσε στην αντίληψή μου σας το προσφέρω:
Λέγονται Crib45, είναι Φινλανδοί και σύμφωνα με τους ίδιους έχουν επηρεαστεί από Tool, a Perfect Circle, Faith No More, Nine Inch Nails, Khoma, Cult of Luna, Isis, Callisto & Deftones, χωρίς να προσπαθούν να ακούγονται σαν εκείνους.
Με μια αυτιά που τους έριξα φέρνουν αρκετά σε Isis.
Όλο το άλμπουμ στο myspace τους.
Ακούστε και πείτε μου.
Που το ξετρύπωσες αυτό? :-kΤο ακούω τώρα και μιλάμε είναι πολύ καλό. Και σωστό το ριβιού σου, οι Isis είναι η μπάντα που σου έρχεται πιο πολύ στο μυαλό. Αν και δεν τους αντιγράφουν. Απλά φαίνεται μια ανοιχτομυαλιά στον ήχο τους. Το αξιοσημείωτο είναι ότι είναι τρίο.