Δεν θα πω πολλα…Εμεινα αφωνος απλα…Ενα περιεργο κραμα που αποτελειται απο πολλες ‘ταμπελες’.Καιρο στριφογυρνουσε στο μυαλο τωρα ‘κολλησε’ πληρως γι’αυτο και το post.
http://www.myspace.com/horsebacknoise για ενα δειγμα…
Δεν θα πω πολλα…Εμεινα αφωνος απλα…Ενα περιεργο κραμα που αποτελειται απο πολλες ‘ταμπελες’.Καιρο στριφογυρνουσε στο μυαλο τωρα ‘κολλησε’ πληρως γι’αυτο και το post.
http://www.myspace.com/horsebacknoise για ενα δειγμα…
Και εκεί που λες οτι η χρονιά δεν έχει να δώσει τίποτα άλλο μιας και μπήκε ο Δεμέμβρης, πετάγονται οι Amenra με ένα ξεχωριστό ep και τα διαλύουν όλα.
Amenra - Afterlife
(To Wear My Crown είναι από τα καλύτερα τραγούδια που έχω ακούσει)
Τα προσωπικά άλμπουμ του Steve Von Till και του Scott Kelly με έχουν γονατίσει, με έχουν ρίξει σε τρελή μελαγχολία και απίστευτο ποτό. Είναι αυτή η άλλη πλευρά των Neurosis, χωρίς τα riff, χωρίς τα ουρλιαχτά, είναι η λεγόμενη ήρεμη δύναμη. Δεν ξέρω τι μου αρέσει περισσότερο, μάλλον δεν μπορώ να διαλέξω. Οι Amenra είναι ένας από τους καλύτερους κλώνους των Neurosis, κάνουν αυτό που κάνουν με άποψη και συγκροτημένα. Έρχονται και αυτοί φέτος με την σειρά τους να μας δείξουν το άλλο τους πρόσωπο. Στο Afterlife Ep δεν θα βρείτε καμιά γκαρίδα, κανένα ξέσπασμα, καμιά διάθεση για χτύπημα. Θα βρείτε ακουστικές εκτελέσεις, σκοτεινές, γαλήνιες, και σίγουρα θα βρείτε διάθεση για ποτό, πολύ ποτό.
από το:music will save us all
Δείτε οπωσδήποτε τις φωτογραφίες από το live που έδωσαν στις 23/10 εδώ και εδώ
Ρε γαμώτο άχτι το έχω, οι Red Sparrowes δεν θα βγάλουν ποτέ καινούργιο πράγμα? Μιλάμε τα έχω λιώσει τα 2 studio τους και ότι ep και split έχουν βγάλει. Δώστε πράμα στον λαό…
Α, ξεχασμένη σημείωση στο site τους:
3/25/2009: We’re also well into the writing process for our next record and are making plans to record this summer. After our previous rushed full lengths we’ve been really happy to take some time and focus on writing what we feel is our best material to date.
Καλά κρασ(ι)ά…
Μέσα στο 2010 θα βγάλουν full album και απ’ότι ακούγεται ίσως έχουμε και για πρώτη φορά φωνητικά.
Άντε να δούμε…
Ωραίο το ποστ σου με τους Amenra. Άντε να δούμε (ξανά) πότε θα βρούμε λεφτά τώρα για να το παραγγείλουμε.
Παρεμπιπτόντως μετά απο πολύ καιρό, επιτέλους στο denovali βρήκα και τα 3 των Samuel Jackson και τα παρήγγειλα μεταξύ άλλων… Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτούς, όταν με το καλό φτάσουν θα ποστάρω και εντυπώσεις…
Το easily misunderstood είναι πολύ καλό, με το Goodbye Melody Mountain δεν έχω ασχοληθεί αρκετά.
Σ’αγαπαω κι εσενα και αυτους. Πολυ ωραια κομματια. Θελω να ψαχτω κι αλλο στο post γαμωτο αλλα δεν προλαβαινω να τσεκαρω μπαντες.
Keep em coming anyway
ποσο μεγαλη δισκαρα ειναι το station - russian circles
[SIZE=“3”]ποσο ???[/SIZE]
Επειδη εφαγε ‘μαυρο’ το thread κανονικα παρακαλειται ενας mod να το κλεισει/διαγραψει…η ακομα καλυτερα να ριξει ενα αυτι και να το μεταφερει στη rockipedia οπου κρινει αυτος οτι κολλαει(αυτο το τελευταιο ειναι κομματακι δυσκολο :p).
Up-C Down-C Left-C Right-C ABC + Start - Firewolf
θελω απλα να παρω το εξωφυλλο και να το παρω αγκαλια.
μιλαμε για πανεμορφες ινστρουμεντιλες, γλυκες γλυκες, νανουριστικες. μμ
Το πιστεύεις ή όχι, είχα παραγγείλει το προηγούμενο τους (το Embers) και ήρθε η συσκευασία σφραγισμένη κανονικά, χωρίς το cd μέσα. #-o
Φυσικά η βλακεία παίζει να έγινε απο την εταιρία γιατί το play από όπου το πήρα δεν παίζει να έκανε τίποτα τέτοιο.
Κανοντας ενα search μου βρηκε μονο ενα τοπικ του Λιακοπουλου :-s Δεν το 'χω ακουσει πολλες φορες, σημερα το ξεθαψα ομως.
Hovercraft - Experiment Below
πιο psychedelicoexperimental-jam postιά, οχι το συνηθισμενο πηξιμο απο μελωδια, εχει και λιγη φασαρια. Instrumental, δark και γενικα γαμαει τα παντα. Δεν εχω ακουσει κατι αλλο απο αυτους (αλλα δυο εχουν). Και κοιταχτε τι διαβασα στην wikipedia: In 1998-99, Hovercraft toured Europe again with Add N to (X), and the United States with the Boredoms, Melvins, and Mr. Bungle. The band also played a number of one-off shows with Wire, Hater, Mudhoney, and IQU.
Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra (A Silver Mt. Zion) will release their sixth full-length album, Kollaps Tradixionales, on February 16th through Constellation Records. A brand new song titled “Kollaps Tradicional” can be heard here.
:dance: ομορφα νεα
νεες εποχες ΚΑΤΑΘΛΙΨΑΡΑΣ μας περιμενουν
nightwing προτιμάς mogwai ή gy!be?
Λαθος ονομα εβαλες.
Νightwing προτιμάς mogwai ή gy!be?
Κοιτα δεν τον λες ακριβως ποστ αλλα προτιμαω αυτον.
Τσ’ ακούσαμε και λάηβ. Όμορφοι.
well this thread is a little long so I can’t quite read all of it…hahaha
but i highly recommend
quintessential post-rock: Mogwai, Explosions in the Sky, Godspeed You Black Emperor, Sigur Ros (you probably all know these already.)
others, lesser known perhaps:
For the Chosen Few (French post-rock, melancholy and downtempo most of the time)
We Vs. Death (just gorgeous)
Tides From Nebula (have some heavier parts, very cool)
If These Trees Could Talk (Malabar Front is an AMAZING song)
Joy Wants Eternity (shoegaze-infused post-rock, they create a powerful wall of sound…)
eaststrikewest (Epic.)
Misuse (they are from Greece, so you should all know them!)
sorry if all these have been mentioned already! but those are my favourites.