whole album is simply stunning…
Που ρε όμορφε ?
A ήταν πριβέ η εμφάνιση, να τους πείτε να παίξουν και σε κανονικό βένιου όμως =)
:thumbup:
indeed! i shall listen to it now 8)
Έχουμε νεους Long Distance Calling ε.
απ’οτι ακουω μαησπεης μιλαμε για αγριεμενο ποστ, κουκλα λεμενζ
ο αγουεηκ να μη το ακουσει.
εδιτ: δεν ειναι τοσο καινουργιο τελικα
Γιασονας, το είχα ακούσει 2-3 φορές πριν καιρό, το άκουσα και σήμερα που μου το θύμισες, αλλά δε μου είπε και πολλά. Συμπαθητικό αλλά το βάζω στην άκρη.
Σε άλλα νέα, έχουμε κάτι που θα ενδιαφέρει αρκετούς εδώ μέσα: ολόφρεσκο σημερινό Kwoon.
ειμαι στο ομωνυμο και εχω σκυλοβαρεθει, σπαστικο και το εξωφυλλο επισης, βαλε 'κει κανα δεντρο με γκριζα φοντο να τη βρουμε.
Είσαι χαζούλης? Δηλαδή εσύ με ποιό album τους έμαθες?
Black Paper Planes επικό ριφφ, κατα τ’άλλα εντάξει, πολύ καλό
γραψτε λαθος για πριν, το Schizophrenic ειναι σχεδον τελειο, πανω που το εσβηνα.
να κατι τετοιο κανουν σε καθε αλμπουμ οι αλητες, βαζουν μια κομματαρα και αναγκαζεσαι και το ακους ολο, οκ στο προηγουμενο μπορουσες να το κλεισεις μετα το πρωτο κομματι =ΡΡΡΡΡ
εντιτ: τρελαααααααα και το Ayron Norya!!! δεσμευομαι, ειναι καλυτερο απ’ το πρωτο.
εντιτ2: θα μου στριψει, το Schizophrenic, τα δακρυα φτασαν στα δαχτυλα των ποδιων.
Δεν τους εμαθα ποτε. Ειναι κατι αγνωστο.
και το 359 Sass Honei
Ανώτερο του -αρκετά καλού- προηγουμένου, highlights το Schizo και το Ayron Norya…
Χαχ, είπα κι εγώ δε γίνεται να’ σαι τόσο άμπαλος. :Ρ
Με κατέκτησε από χθες και το λιώνω. Τα 2 κομμάτια που είπες είναι όντως τα καλύτερα. Και όντως είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.
Χμμμμ, βασικά αυτό ήταν ένα ποστ που δεν πρόσθεσε απολύτως τίποτα. =/
[I]New European tour dates for February
Blueneck will be playing live in Europe in February 2010. The dates are:
30 Jan - Great Britain, City / Venue TBA
31 Jan - France, City / Venue TBA
1 Feb - Le Select, Lille, France
2 Feb - Gleis 22, Munster, Germany
3 Feb - Germany - City / Venue TBA
4 Feb - Germany - City / Venue TBA
5 Feb - Germany - Steinbruch, Duisburg, Germany
6 Feb - Great Britain, City / Venue TBA[/I]
μια ομορφιά θα ήταν να τους βλέπαμε…
The American Dollar - Atlas
Νέα κυκλοφορία απο ένα πολυαγαπημένο συγκρότημα. Το cd απο μόνο του κάνει 10$ ενώ η τιμή του με ένα πόστερ του εξώφυλλου πάει στα 12$. Όποιος είχε κάνει την μαγκιά παλιά να πάρει το πακετάκι των 3 cd μαζί (μαζί κι εγώ), τώρα μπορεί να κάνει νέα μαγκιά και με 25$ να τσιμπήσει τα Atlas, το σπλιτ ‘‘From The Inland Sea’’ μαζί με Arms and Sleepers και μια limited ambient έκδοση κομματιών τους με τίτλο ‘‘Ambient One’’. Καλή τιμή…
Το καινούριο kwoon είναι απίστευτο:!:
shίζω-φρενικ=έρωτας
Πάρα πολύ όμορφο, ειδικά τα Dirty Water, Ad Funk, Black Flags, Ungdomshuset, Trap. :thumbup:
Since 2002, General Lee never stopped to look forward their own definition of chaos, melting intensity, blackness and emotion in a shape that belongs to abrasive hardcore music. After some recording try-outs they definitely head out with a mammoth disc in the name of Hannibal ad Portas. This disc plays with feelings and contrasts by creating a tense climate near to the break. Icy and oppressive atmospheres, heavy and melancholic riffing are mixed ton an abrasive hardcore and a blowing off and cathartic screaming. A music that blurs and destroys the usual plans to be reconstructed in pain. One of a kind heavy doom