φιλε [SIZE=“3”]tylerdurden [/SIZE]
οι Sleepmakeswaves ειναι θεοι…
αν και δεν εχω πολλες γνωσεις περι post ηχους μου αρεσαν παρα πολυ…
οσο για το εξωφυλλο εχει γινει desktop
φιλε [SIZE=“3”]tylerdurden [/SIZE]
οι Sleepmakeswaves ειναι θεοι…
αν και δεν εχω πολλες γνωσεις περι post ηχους μου αρεσαν παρα πολυ…
οσο για το εξωφυλλο εχει γινει desktop
Γεια χαρά παιδιά νέος στο φορουμ και έχω να προτείνω μια δισκάρα για τους όλους σας
Απο τους From Monument To Masses
Οι τύποι απλά τα ΣΠΑΝΕ…
ΥΓ
Για περισσότερες πληροφορίες για post rock στείλτε μου pm
Ουπς έκανα λάθος ο δίσκος, διότι σαν νέος δεν ξέρω πολλά απο φόρουμ
Λοιπόν προτείνω το
The Impossible Leap in One Hundred Simple Steps απο τους From Monuments to Masses
Μπορείται να το τσεκάρετε μέσα απο το post rock blogs
Αν θέλετε σας δίνω και links για κατέβασμα
Kαλές εορτές σε όλους
Όχι αδερφέ, τις περισσότερες πληροφορίες εδώ πέρα θα τις γράφεις, να τις βλέπουν ούλοι!
if anyone is interested…here is a post-rock song I recorded recently
no drums unfortunately, just guitar and bass. influences like We Vs. Death, Tides From Nebula, If These Trees Could Talk, Bloc Party…
[SIZE=“3”]ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ [/SIZE]
A Silver Mt. Zion - Kollaps Tradixionales
leakαρε.Στο γνωστό στυλ των προηγούμενων album.Αυτά τα φωνητικά του δεν υπάρχουν.
Το I Built Myself A Metal Bird γαμάει.
Zed - “Feed the Lie” (2010)
Γερμαναραδες, αριστες πρωτες εντυπωσεις που θα κανουν κλικ στους φαν των Isis, Loose (35007), Monkey3 κλπ.
thnx για το heads-up.
γαμαει.
Καινούριο Red Sparowes…Επίσημη κυκλοφορία στις 6 Απρίλη…
:bounce::bounce:
Σπουργίτια ωρέ!
Και φουριόζο το 2010.
Ρε, θα τρελαθούμε πάλι!!! Πάω να βάλω το Departe να χτυπηθώ για προθέρμανση μέχρι να βγει το νέο άλμπουμ!!
Εκτός από το ότι το album είναι απιστευτοαπίστευτο, στο site της Constellation υπάρχει για preorder και μάλιστα το ένα package είναι διπλό βινύλιο, cd, βιβλίο και ποστερς και δεν αντέξαμε και το παραγγείλαμε.
Αχα, είχα δώσει και link λίγες σελίδες πριν. Βγάλε καμιά φωτογραφία άμα μπορείς όταν έρθει.
Αμε. Αν και αργεί ακόμα, 16 φλεβάρη θα το στείλουν λέει. Ενιγουει, το μπάτζετ αγορών του Φλεβαρη μειώθηκε αρκετά αλλά χαλάλι.
Λοιπον χθες ειδα ενα ομορφο πακετακι
Vessels myspace
And So I Watch You From Afar (Myspace
Oceansize Myspace
Ειχα ρωτησει τον Μανος τι λενε αυτοι οι Οceansize, και αμα αξιζει να παω στο λαηβ. Μου’πε να παω. Κανονικα θα τον μουτζωνα τωρα, ΑΛΛΑ, έχε χαρη που είδα ΣΑΠΠΟΡΤΑΡΕΣ.
Ξεκιναω με αυξουσα ζωντανη αποδοση.
Oceansize: Μετριοτατη εμφανιση. Πραγματικα. Γενικα και τα στουντιο αλμπουμ τους δεν τα πολυπαλευα, αλλα λαηβ ηταν αρκετα μετριοι.
Τα φωνητικα, του πιο baby face φροντμαν εβερ, ηταν αρκετα φαλτσα και γενικα ουτε γω, αλλα ουτε και ο κοσμος γυρω μου εδειχνε να τους εκτιμα. Κι ας ηταν σολντ αουτ για παρτη τους…
Γενικα ενα μεγαλο meh. Ουτε ας πουμε μουσικα με αγγιξαν, που κομματια τετοια συνηθως τα αγαπω. Τι να πει κανεις. Αλλα ναι, ενα μεγαλο meh.
Vessels: Eιχαν προβλημα με το γκηαρ τους, και παιξανε μονο 15 λεπτα, αλλα και σε τοσο χρονο καλυτερη ανταποκριση ειχαν απο το μιαωρακαιεικοσιλεπτα σοου των oceansize (:lol:)
Ομορφο ποστροκ, πανεμορφα γεμισματα με πληκτρακια και συνθ, αρτιοι μουσικοι. Σκηνικα ηταν λιγο αδιαφοροι αλλα χεστηκαμε. Τσεκαρετε το μαησπεης τους, ισως τους αγαπησετε.
And So I Watch You From Afar: ΑΨΟΓΟ LIVE. Toυς ειχα στο “να τσεκαρω λιστ” μου και τους ειχα ξεχασει τελειως. Μέσα στο βενιου εμαθα πως θα ειναι και αυτοι σαππορτ και λεω καπου το ξερω αυτο το ονομα. ΜΑΣ ΣΑΠΙΣΑΝ.
Μιλαμε για παλικαρακια το πολυ 22 χρονων. Φοβερες δουλειες, φοβερα κομματια. Ρυθμοκιθαριστας ενα παλικαρι ενα-μετρο-κιενα-μιλκο να χοροπηδαει σαν κατσικι και να μη χανει νοτα, ενω ο εταιρος κιθαριστας χρησιμοποιουσε εναν μυστηριο συνδυασμο εφφε (whammy +2 οκταβες, ντηλεη και bad monkey πεταλι νομιζω) εκανε καταπληκτικα γεμισματα, καλυτερα απο πληκτρα.
Φοβερα κομματια, μόνο χαος! Το νεο τους ΕΡ βγαινει σε λιγες μερες, ενω το ντεμπουτο ομωνυμο, εχει παρει θετικοτατες κριτικες παντου. Ψαχτειτε.
[CENTER][/CENTER]
πς1 :κάγκελο οπως παντα 8)
πς 2: 9 λιρες τικετο
πς 3: δεν ειχα λεφτα για μερτς :(, αλλα ηταν και ασκημο
Με πρόλαβες mr_whatsyerface. Δεν πειράζει, ακούω τώρα το All is wild All is silent και ταξιδεύω. Οι αγαπούληδες του φόρουμ θα τους αγαπήσουν και εκείνοι.
Επίσης, το έχω ξαναπεί, Clogs ρε (αν και τα βιολιά των Balmorhea κονταροχτυπιούνται λίγο με τις αγάπες μου :()
Ομορφιά. :oops:
Για όσους απόλαυσαν το All Is Silent (το οποίο και μένα μου άρεσε πάρα πολύ - χωρίς να έχει εξάρσεις), καλό θα είναι να τσεκάρουν και το album που βγήκε με τα remixes από το δίσκο, όπου συμμετέχει κόσμος και κοσμάκης (Eluvium, Machinefabriek, Peter Broderick, Jacaszek, Helios, Rafael Anton Irisari) και ίσως θα ήταν μια καλή αφορμή να οδηγηθεί κάποιος στις δουλειές των συμμετεχόντων.
Eluvium - Similes
Καινούριο album, για πρώτη φορά φωνητικά.
Ψαχτείτε, ο Frank Turner (αυτός που γράφει comics) λέει χαρακτηριστικά:
The stages of listening to new Eluvium album:1)this is pretty 2)I feel cold 3)I really am totally alone 4)death sounds warm