Πολυ ωραια μπαντουλα που ανακαλυψα προσφατα ειναι και οι Meniscus. Eχουν ενα EP προς το παρον αλλα λεει οτι μαλλον το 2010 θα εχουμε και full length απο δαυτους.
Πολυ ωραια μπαντουλα που ανακαλυψα προσφατα ειναι και οι Meniscus. Eχουν ενα EP προς το παρον αλλα λεει οτι μαλλον το 2010 θα εχουμε και full length απο δαυτους.
δε ξερω αν φερνουν σε russian
αλλα τσεκαρε αυτο το ακουω ξανα τωρα και με ‘καιει’
my sleeping karma - satya.
nice…
+1
Τους ξερω τους My sleeping karma,και εχω κατεβασει το satya,αλλα δεν εχω καταφερει να το ακουσω ακομη.
Καινούριο Ef…Mourning golden morning
Tracklist:
1 Escapade #1
2 Sons of Ghosts
3 K-141 KYPCK
4 Longing for Colors
5 Fyra
6 401 Lwa
7 Alp Lugens and Beyond
Δεν ξέρω αν έχει leakάρει απλά info δίνω…για όσους δεν ξέρουν την μπάντα τρέχετε και ακούτε αμέσως το Give me beauty…or give me death και μετά έρχεστε και μου λέτε τι καλό σας έκανα και με ευγνομωνείτε…8)
όπως τα λέει ο tyler, περιμένουμε καινούριο album από την shelsmusic μάλιστα!
To Give me beauty or give me death ήτο πραγματικά ένα ιδιαίτερο σοκ στις πρώτες (και όχι μόνο ακροάσεις του). Από την βαρετή ομοιομορφία που καταδυναστεύει τις post rock κυκλοφορίες, εκείνο ήταν μεγάλο δημιούργημα. Ειδικώς εκείνο το final touch/hidden agenda κοιτάει στα μάτια πολλούς από τους μεγάλους. Δυστυχώς το δεύτερο ήταν απλά συμπαθές προς καλό. Οπότε ελπίζουμε για το τρίτο. Δεν έχουν μείνει και πολλοί στο post rock που να ξεφεύγουν από τη μάζα έτσι και αλλιώς.
Γνώμες για το καινούριο red sparowes?
nothing special με πρώτη ακρόαση… είχε τις στιγμές του όμως.
Μια από τα ίδια και από μένα, ποτέ δεν κατάφερε να με συγκινήσει η μπάντα βέβαια.
Οι φετινές κυκλοφορίες από A Silver Mt. Zion και Eluvium πάνε άνετα για τα καλύτερα της χρονιάς.
To Red Sparrowes μου φάνηκε σχεδόν άψυχο δυστυχώς. Βέβαια θέλει καναδυό ακροάσεις ακόμα, αλλά δε φαίνεται κάτι να μπορεί να μαζέψει την κατάσταση.
το νέο At the Soundawn ΓΑΜΑΕΙ. Αν σας άρεσαν οι Καλλίστο του πρόβιντενς, να
Σωστός ο Σαμανέλος. Το προηγούμενο μου άρεσε πολύ. Αυτουνού του έριξα 2 αυτιές όταν λήκαρε και μου φάνηκε ακόμα καλύτερο. Θα δείξει.
Για Red Sparowes δε θέλω να πω γνώμη ακόμα γιατί οι πρώτες εντυπώσεις είναι κάπως μουδιασμένες…
btw, για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να διαβάσει ένα αφιερωματάκι που 'καμα για το post rock της δεκαετίας που μας πέρασε ΕΔΩ
Και ρωτώ και εδώ:
από Blueneck το Fallen Host; Seriously?
Που είναι οι Υndi Halda ρε αλήτη??
Αμέ αμέ…Εξίσου καταπληκτικό είναι το fallen host με το scars! εκέι δεν θα διαφωνήσω…εξάλλου ίσως ήθελε κάποιος συμβιβασμούς για να βγει το 2 άλμπουμ ανα χρονιά και μία παρουσιά μονο…και εγώ θα έβαζα at the soundless dawn ας πούμε…
true
εξοστρακισμός τώρα.-
^pls ignore
χαχα! αρχίζω και ανησυχώ για τα γούστα μου…δεν μου έχει κάτσει τόσο το every red heart γμτ…να φταίει ότι πρώτα αγάπησα το άλλο κ μετά το άκουσα…?τι να πω…
Ώπα, ώπα, γράψε λάθος!
At the soundless dawn FTW, απλά ήμουν σε κράξιμο-mode και τα μπέρδεψα μεταξύ τους (μα είναι τίτλοι αυτοι; :p)
Το yndi halda λογίζεται σαν EP και όταν κάνω αφιερώματα βάζω full-lengths :razz:
Θα μου πεις, εδώ έχεις το 32λεπτο σόρα μέσα, αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτός στα χαρτιά είναι full-length. Και εγώ, ως γνωστό, πάω με το γράμμα του νόμου χεχ
εδιτ: λωλ, ξεμπροστιάστηκες άμπαλε!
χαχα!αγαπάμε Στέλιο!
καλα τα λεει ο μανος, εκτος απο ρεντ σπαρος και logh (που και δεν ειναι ποστροκ, ουτε και αξιοσημειωτο).