Εγώ πριν 2 χρόνια έλιωσα πολύ άσχημα το Not For Want Of Trying από Maybeshewill, οπότε θα το έχωνα άνετα μέσα, λόγω ανελέητου καψίματος.
Αν και δεν έχω ψαχτεί και τρελά με τα υπόλοιπα για να κάνω τις κατάλληλες συγκρίσεις.
Same here. Να, πριν λίγο άκουγα Σεραφείμ και Χερουβείμ
Τεράστια απογοήτευση το λάιβ όμως…
Πως γίνεται να λογίζεται σαν ep όταν έχει διάρκεια 1ώρα και 5 λεπτά?
Επίσης mamiffer=post rock?
Δεν ξέρω, γιατί δε ρωτάς τους ίδιους; :Ρ
Despite still being billed as an EP, the four song version runs more than one hour in length.
wiki
Επίσης,έχω βάλει logh, whisper in the noise και crippled black phoenix που δεν είναι ποστροκ, η ύπαρξη του mamiffer σε παραξένεψε; Γενικά, το σκεπτικό μου ήταν ότι τα όρια θα τα άφηνα εντελώς χαλαρά, ούτως ώστε να συμπεριλάβω και δισκάρες που προέκυψαν ή επηρεάστηκαν από το post-rock που πιστεύω ότι άξιζαν αναφορά. Ούτως ή άλλως, δεν μπερδεύω κανέναν γιατί ακριβώς από κάτω εξηγώ τι μουσική είναι ο κάθε δίσκος
Τα είδα και αυτά, απλά έβαλες σαν τίτλο “POST ROCK 00’s” γι’αυτό το ανέφερα.
Τέσπα, κουβέντα να γίνεται.
Πολυ ωραιο!Μπραβο!
E ως συνήθως κοτσάρουμε ένα βαρύγδουπο τίτλο και παίζουμε μπάλα εκεί τριγύρω ;ρ
θενξ =)
οποιος ξερει κατι παραπανω ας μου προτινει κατι απο post-rock πριν τα 00’ς
εντιτ, ωραιο το αφιερωμα σου μανο, αν και τα μισα δεν τα ειχα καν ακουσει:p
Ουσιαστικά το post rock είναι των 00’s
Άμα θες να ακούσεις μερικά συγκροτήματα από τα 90’s τσέκαρε τους: Slint,Dirty Three,Tortoise και τα πρώτα από Mogwai και Do Make Say Think
θα τα εχω υποψη:wink:
@ayftae
slint - spiderland.
θεωρειται ο 1ος ποστ ροκ δισκος που βγηκε και γαμησε.ετσι λενε(τι να σου πω τωρα…)
για post rock που δεν μοιάζει με post rock αλλά μάλλον είναι post rock σε αντίθεση με το post rock προφανής επιλογή είναι και το hex των bark psychosis. ακούγεται σαν το εξώφυλλό του…
trailer
δεν ξερω αν εχει αναφερθει εδω μιας κ δεν ειμαι συχνος αναγνωστης του συγκεκριμενου thread οποτε αναφερω οτι κυκλοφορησε νεο red sparrows
το οποιο φαινεται πολυ καλο με την πρωτη ακροαση
Νέο Khoma, it’s out there.
δεν ποσταρω συχνα… προτιμω να διαβαζω αυτα που λετε και γουσταρω αλλα σοβαρα τωρα κανεις μα κανενας σε τουτη την θρενταρα ( no irony ειναι θρενταρα) δεν εχει τιποτα να πει για αυτο εδω??
8O
Έχουμε πει εκεί που πρέπει να πούμε…
δωσε ενα λινκ ρε μαστορα γιατι δεν βρισκω κατι εδω…
edit : χα! το βρηκα… κοπροσκυλο που ειμαι… ενα σωστο search δεν εκανα… ζηταω ταπεινα συγγνωμη
Για ριχτε ενα αυτακι εδω,Post Metal απο Νορβηγια μερια…
Ειναι το πρωτο τους αλμπουμακι
Kollwitz - Like Iron I Rust
Αυτό είναι αρκετά βαρύ, με πολλά σλατζοφωνητικά. Βέβαια, υπάρχουν κλασικά και τα αργά περάσματα όπως επιβάλλει το είδος. Δεν είναι άσχημο, αλλά κάθε χρόνο βγαίνουν δεκάδες τέτοιοι δίσκοι και ο συγκεκριμένος δεν ξεχωρίζει από τη μάζα imo, ούτε με κέρδισε ώστε να του χαρίσω κι άλλες ακροάσεις. Φοβερό εξώφυλλο όμως.
Κατά τ’ άλλα, τα καινούρια 65daysofstatic και Ef δεν τα άκουσε κανείς; Μετά την απογοήτευση των Red Sparowes εμένα πάντως δε μου κάνει κέφι να τα ακούσω.