Δισκαρα το The Four Trees…φοβερο δισκακι(ετσι τα εκφραζω ολα)
Ακομα ενα παρα πολυ καλο δισκακι ειναι απο Up-C Down-C Left-C Right-C ABC + Start με τον δισκο And the Battle Is Won(ακουστε κομματαρες οπως τα “Sadako’s Fury”, “New Year”, “Shallows” και “Silent Fire”)
Tα *Shels & The Pax Cecilia θελουν απο ενα ξεχωριστο τοπικ.
Το Caspian το ειδα σε 2 διαφορετικα blog στην θεση νουμερο 1 για το 2007.
Το εχω,αν και δεν το εχω ακουσει ακομα να πω την αμαρτια μου.
Τις τελευταιες μερες ακουω παρα πολυ τα κατωθι αλμπουμιδια :
God Is An Astronaut - The End Of The Beginning
God Is An Astronaut - All Is Violent, All Is Bright
Mogwai - Mr. Beast
Mogwai - Young Team
Και ερχομαι να συμφωνησω με τον Μανο και να πω οτι η μουσικη
ειναι μαγεια!Τα αλμπουμ αυτα δεν τα ειχα ξανακουσει μεχρι πριν ενα
μηνα. :oops:
Eξαιρετικη post-μεταλλική κυκλοφορία προερχομενη απο '06 σοδειά. Σκεφτειτε τους Isis στο instrumental. Αν κι οι ομοιοτητες φανταζουν κραυγαλεες, προτεινεται ως ακουσμα. Καλο, και μη επιτηδευμενο. 3 κομματια, διαρκειας 36 λεπτων. Τσεκαρετε σιλ βου πλέ.
Ακομα τσεκαρετε τους Friends of Dean Martinez(δεν ηξερα σε ποιο θεμα να τους βαλω και τους εχωσα εδω)παιζουν ενα στυλ desert surf rock με πολλα στοιχεια απο ambient μουσικη…μαγευτικη μουσικη…τσεκαρετε τους http://www.myspace.com/friendsofdeanmartinez (εχουν βγαλει αρκετους δισκους)…
If you are a fan of the melancholy and the overly indulgent, this album will probably rival your top picks of the year (The Pax Cecilia’s “Blessed are the Bonds” and *Shels “Sea of the Dying Dhow”.) A progressive powerhouse that blends together all the popular trends of hardcore music “Seven Segment Decoder” is yet another interesting and highly entertaining release for 2007.
ουαου!γαμαει το κομματι
βασικα ξεφευγει απο το κλασσικο ηχο του ποστ
καπου μεταξυ keelhaul και mastodon μου κανει
μαρεσει αυτο που λενε στο myspace :
“We’ve played our blend of heavy psycho-dellic airy artsy rifftastic DIY hard rock with indie mathy hardcore tendencies for the last 7 years.”
προσκυνω!!!
Hello σε όλους! Αυτό εδώ αποτελεί και το πρώτο μου ποστ! Μόλις αποφάσισα να εγγραφώ, παρακολουθώ το εν λόγω φόρουμ καμιά βδομάδα τώρα άμα τη ανακάλυψή του!
Ας περάσουμε και σε πιο συγκεκριμένα πράγματα σχετικά με το θέμα του τόπικ… Βλέπω και αναφέρεστε σε ένα σωρό μπάντες του ποστ! Εγώ θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποιο site το οποίο κατ’ εμέ αποτελεί το ευαγγέλιο του post-rock, μάλιστα διαθέτει και κάμποσες συλλογές προς free download! Εάν πιστεύουν οι mods ότι δεν θίγεται το ίδιο το rocking.gr ας μου πουν καθώς δεν θέλω να δημιουργήσω κακό προηγούμενο απ’ το πρώτο μου ποστ, αλλιώς όποιος θέλει pm me!
A P I S T E Y T O Albumidi. Oi blueneck me gonatizoun kathe fora. Einai MUST gia polles fatses edo mesa (gnostous kai mi ekseretaious - usual suspects). Panta tetoia Digital! 8)