Post Rock/Metal κυκλοφορίες (+μπάντες)

πολυ καλο…εξαιρετικοι (πρωτη φορα τους ακουω) ,οσο ακουω,ολα μου αρεσουν . σουπερ μεγαλοι χωροι στην παραγωγη :+1:

1 Like

Αυτες ακριβως ηταν οι σκεψεις μου την πρωτη φορα που τους ακουσα.

Ηδη απο το πρωτο κομματι λατρεψα τον ηχο τους και το πως χτιζουν τα τραγουδια.

1 Like

πραγματικα,υπεροχοι.πηγα να το κλεισω να κανω κατι αλλο…λεω ασε μωρε και το επομενο,ασε και το μεθεπομενο…ναι,κατεληξα να τους ψαχνω :smile:
ειναι η 5η τους κυκλοφορια,θα τους τσεκαρω και πιο πισω,ωραιος ρε συ καλη ανακαλυψη :+1:

1 Like

Για κατι τετοια ζω (μουσικα παντα), να ανακαλυπτω exciting things και να τα μοιραζομαι, αλλα και να ακουω αυτα που ανακαλυψαν αλλοι βεβαια :stuck_out_tongue:

Ναι, δεν εχω καν προλαβει να παω πισω στον χρονο να δω τι ειχαν βγαλει στο παρελθον και πως ακουγεται, γιατι απορροφαω 2 μερες στο μαξιμουμ αυτο το διαμαντι. Τιμημενη Πολωνια!

2 Likes

Εξαιρετικοί οι Tides, το Aura έλιωνε κάποτε στο ριπιτ.

Εκ Πολωνίας ορμώμενοι και οι επόμενοι και μέχρι να βρω πως γίνεται post στο νέο φόρουμ!

Θολοί ορίζοντες, αντανακλάσεις, μνήμες σε αντιδιαστολή.
Μια ομορφιά και αγάπη μόνο.
Καλησπέρες ροκινγκ, 15 και βάλε χρόνια μετά…

3 Likes

Δεν έχουμε post-floyd θρετν οπότε

2 Likes

Πολύ ιδιαίτερο το sloth, με την καλή έννοια. Το Blades ήταν όνομα και πράγμα από την πρώτη ακρόαση. Έχουν βγάλει και καλύτερα, αλλά είναι σταθερή δύναμη.

1 Like

Πάααρα πολύ ενδιαφέρον.

Ένα γκρουπ που ήξερα μόνο ονομαστικά…το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο 5ο τους άλμπουμ όμως κερδίζει το ενδιαφέρον μου ολοκληρωτικά.

Αρκετά πειραματικό, θα ταίριαζε και στο experimental/noise rock.

2 Likes

Ειχα γραψει για το εξαιρετικό προηγουμενο EP των Σουηδών Blodet σε κάποιο παλιό Underground Express. Επιστρεφουν με νεο άλμπουμ στις 29 Σεπτεμβρη. Πρωτο δείγμα:

Φυσικά δεν ειναι τυπικο post rock, θα περνούσε άνετα κι ως noise rock.

Άλλη μια φανταστική μπάντα. Αποπνέουν μια ειλικρίνεια κι ένα ήθος που σε μαγνητίζει. Αξιζουν τον χρόνο σας!

Πόσο μεγάλο άσμα και πόσο δυνατός δίσκος έρχεται!

2 Likes

Σκουπιδάκια στα μάτια μου.

5 Likes

ταιριαζει και σε αλλα genres απο indie μεχρι doom και noise
αλλα ας το βαλω εδω

Καταρχάς, δεν ξερω που να μπει. Θα μπορούσε και στο doom, στο experimental, στο world ή στο drone νήμα!

Ένα απο τα πιο πολυαναμενομενα underground αλμπουμ της χρονιας για μενα είναι το ντεμπούτο των Αυστραλών Black Aleph. Επιτελους ανακοινωθηκε για τον Οκτώβρη, έχουμε και ψαρωτικό πρώτο δείγμα:

Κιθάρα, cello και το ιρανικό κρουστό daf, συγκροτούν έναν παράξενο συνδυασμό για drone/doom/post μπάντα. Είναι βαρύ, είναι meditative, είναι πολύ ατμοσφαιρικό κι έχει έντονο άρωμα Ανατολής. Το προτείνω ανεπιφύλακτα και θα τα πούμε ξανά γι αυτό στο μέλλον!

2 Likes

Το αυτό και για το παρακάτω…

Ο λόγος για ένα προσωπικό πρότζεκτ ενός Βραζιλιάνου με ελληνικό τίτλο Gloios και το άλμπουμ του Natureza Errafa, το οποίο είναι από τα πιο όμορφα-ενδιαφέροντα-παράξενα-πειραματικά που έχω ακούσει στον ευρύτερο χώρο του ποστ-ροκ. Ευρύτερο γιατί έχει πολλά και διάφορα στοιχεία, όπως art-rock, alternative, dream pop και κυρίως ήχους και όργανα από την παραδοσιακή βραζιλιάνικη μουσική Baio.

5 κομμάτια συνολικής διάρκειας μίας ώρας τρομάζουν, όμως γίνονται τόσα πολλά πράγματα μέσα σε κάθε κομμάτι που σε κρατάει σε εγρήγορση και θα σε κάνει πολλές φορές να γυρίσεις το κεφάλι σου αναρωτώμενος ¨ώπα! Τι έγινε τώρα?". Η διάθεση της όλης ατμόσφαιρας είναι μελαγχολική, πάντα όμως σε ένα ονειρικό πλαίσιο.

Τα δύο 17λεπτα κομμάτια είναι και τα πιο ενδιαφέροντα. Ειδικά στο πρώτο υπάρχουν στιγμές που θα έλεγε κανείς πως έτσι θα ακουγόταν οι Godspeed…εάν ήταν Βραζιλιάνοι :grinning:

1 Like

That’s what she said

1 Like

Ντροπή.

1 Like

@Kostas_L πολύ όμορφη πρόταση!

1 Like