Post-stoner-metal γλέντι, Σάββατο 03/07 @ Εστία Πάτρας

Σάββατο 3 Ιουλίου αυτοοργανωμένο open air festival-φαγοπότι-γλέντι στον ανοιχτό χώρο μεταξύ μεγάλου θεάτρου και κολυμβητηρίου, στην εστία του πανεπιστημίου στην Πάτρα, με τους:

Fields Of Locust (Patra)
www.myspace.com/fieldsoflocust

The Brightly Shining Sea (Athens)
www.myspace.com/thebbsea

Dala Sun (Patra)
www.myspace.com/dalasun

Entry Is Not Allowed (Patra)
www.myspace.com/entryisnotallowed

Terra Incognita (Patra)

[B]Tenderness of Wolves /B

Eίσοδος ελεύθερη.

Προσέλευση από το μεσημέρι, όπου θα υπάρξουν ψησίματα (φέρτε τα “πολεμοφόδια” σας), έναρξη με lineup στην τύχη κατά τις 7-8. Υποχρεωτική χαλαρή διάθεση. 8)

Για τους πατρινούς (αν και ξέρουν):

Με αυτοκίνητο
Το Πανεπιστήμιο απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα από την πόλη. Από το κέντρο της Πάτρας, ακολουθήστε την οδό Κορίνθου μέχρι το τέρμα της, μετά ακολουθήστε την οδό Πανεπιστημίου και λίγο μετά το κλειστό γυμναστήριο “Ολυμπιονίκης Δημ. Τόφαλος”, πριν περάσετε το ποτάμι (χείμαρρος Χάραδρος), στρίβετε δεξιά. Ο δρόμος αυτός οδηγεί στο Πανεπιστήμιο με σαφείς πινακίδες.
Mε λεωφορείο Κάθε 10 - 15 λεπτά το λεωφορείο με αριθμό 6 πoυ έχει αφετηρία στην oδό Eρμού. Τα δρoμoλόγια εκτελoύνται κάθε 10 λεπτά καθ? όλη τη διάρκεια τoυ ακαδημαϊκoύ έτoυς και κάθε μία ώρα τη θερινή περίoδo και στις γιoρτές Χριστoυγέννων και Πάσχα… Επειδή η γραμμή 6 δεν έρχεται αποκλειστικά στο Πανεπιστήμιο, χρειάζεται προσοχή και πρέπει να υπάρχει σχετική ταμπέλα στο λεωφορείο. Για τους φοιτητές ισχύει μειωμένο εισιτήριο κατά την διάρκεια του Πανεπιστημιακού έτους.
Για τους φοιτητές κατόχους κάρτας απεριορίστων διαδρομών υπάρχει η δυνατότητα χρήσης των λεωφορείων, τα οποία είναι ειδικά μισθωμένα από το Πανεπιστήμιο Πατρών για τη μεταφορά των φοιτητών του.

Για τους υπόλοιπους τουρίστες:

Ερχόμενοι από Αθήνα μέσω της εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών, ακολουθήστε τη δεξιά παρακαμπτήριο αμέσως μετά τα διόδια. Μετά από 300 μέτρα, στο σημείο όπου ο δρόμος χωρίζεται, ακολουθήστε την αριστερή οδό που περνά κάτω από την γέφυρα και μετά 500 μέτρα θα δείτε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Εκεί αρχίζει και ο χώρος του Πανεπιστημίου.

Εκει θα ειμαστε :slight_smile:

Αφισαρα για αλλη μια φορα απο τον Αντρεα. http://www.myspace.com/admczeroseven

Εκει θα ειμαστε.Θα φαμε,θα πιουμε και το πρωι θα κοιμηθουμε.

Θα παιζουν τα digipak απο Fields Of Locust & Bohemian Grove για αγορα επισης.

Η διαθεση θα ειναι καπως ετσι :hippy:

Δε νομίζω να μπορέσω να’ρθω, αλλά α) στηρίζουμε αφίσα παρότι θυμίζει μπαρονές,
β) ρεντραμ όταν γυρίσεις θέλω να μου κρατάς δυο βρωμοντιτζιπακς απ’αυτά που λέει ο ντεθστερ.

:hippy:

α) Οι μπάντες όμως δε θυμίζουν μπάρονες. 8)
β) Υοur order has been placed. :stuck_out_tongue:

μαλλον θα μαι και γω εκει…

Εξεχουσες παρουσιες βλεπω, που θα με ανναγκασουν να το τιμησω και γω το λαηβ. :roll:

Λοιπον, για να βρεθουμε ολοι θα βαλουμε σημαδουρα τον Deathster που ειναι και 2 μετρα παλικαρι :stuck_out_tongue:

Γαμώ τα σκηνικά ε. Μακάρι να μπορούσα να έρθω, φάτε κανα σουβλάκι και πιείτε τίποτα και για μένα!

Αυτό!
Καλά να περάσετε κουφάλες!

Το νου σας αλάνια! Εχει και την προηγούμενη μέρα λαιβ εκεί! :smiley:

Και εκει θα ειμαστε :smiley:

Οσοι ηταν στο φεστιβαλ του πολιτιστικου, ΞΕΡΟΥΝ :lol:

Ποιοι παιζουν την προηγουμενη μερα;

Θα τιμήσω μιας και είμαι δίπλα…

για το live της προηγουμενης μερας δεν ειναι σιγουρο οτι θα γινει, κ μαλλον κομματακι δυσκολο το βλεπω γιατι παιζει να λειπουν οι υπολοιποι υπευθυνοι απο μουσικη ομαδα εστιας και εγω δε θα μπορω…

για το live αυτο τωρα, το σκεπτικο εχει ως εξης: συναθροιση/μαζωξη οσων δε θα 'χουν φυγει καπακια μετα την εξεταστικη, απο τις μπαντες εδω ολοι γνωστοι ειμαστε μεταξυ μας, να φιλοξενησουμε και 2 μπαντες απο αθηνα, στησιμο απο μεσημερι (ο χωρος προσφερεται και για ηλιοθεραπεια), μετα ξεκιναει ψησιμο μεχρι να μη μεινει κοκκαλο - θα πηγαινει ακοπο μεχρι το βραδυ - (οι μπαντες κ οι πειναλες φιλοι αυτων θα εχουμε προμηθευτει ποσοτητες κρεατων κ μπυρας απο τα makro, οποιος θελει για ηθικους λογους ριχνει και κανα ψιλο στο κουτι γαστρεντερικης ενισχυσης) και παραλληλα soundcheck. γυρω στις 7 λεμε να ξεκινησουμε να παιζουμε καθ’οτι θα 'μαστε και πολλοι, να τελειωσουμε μια ανθρωπινη ωρα, μετα ισως παιχτει κανα τζαμαρισμα, κ στο τελος με μια υπερανθρωπη προσπαθεια, μπαντες, φιλοι, σκυλοι, οσοι αντεχουν τελος παντων, να μαζεψουμε τον εξοπλισμο και να τον βαλουμε διπλα, μεσα στο θεατρο, οσο περισσοτεροι τοσο πιο ευκολα και γρηγορα.

οπως ολα δειχνουν η guest μπαντα θα ειναι οι Tenderness of Wolves, http://www.myspace.com/tendernessofwolvesband

οσοι ψηνεστε λοιπον ελατε να διωξουμε το αγχος της εξεταστικης (:lol:), να φαμε, να πιουμε, να ακουσουμε τις μουσικες μας και να γουσταρουμε…!

Για να μη νιώθουν μοναξιά πάντως τα digi των Locust και των Bohemian Grove, θα βάλουμε να τους κάνει παρέα το επίσης digi ντεμπούτο Earth of Distrust, που στηρίζουμε επιπλέον γιατί έχει βάλει και το χεράκι του ο Scott Hull των Αγκοραφόβικ και Pig Destroyer.:stuck_out_tongue:

Σε ποιά στάση κατεβαίνουμε πανεπιστήμιο ?? Πρώτη … ? … Εστία εννοούμε το κτίριο που είναι μετά το εκκλησάκι με κάτι αίθουσες/κυλικεία / “εστιατόριο” κλπ ??

Κατεβαινεις στην πρυτανεια.Αυτη ειναι η εστια που λες.
Το μερος ειναι προς τα αριστερα σε σχεση με την εισοδο.

ωστε παίζει τέτοιο ενδεχόμενο ε?:-k

Αν μάθεις κάτι στα σίγουρα σε παρακαλώ ενημέρωσε εδώ πέρα γιατί μ’ ενδιαφέρει πολύ

Τους ειδα live περσι,και ειναι φοβεροι!Ο τραγουδιστης αλλαζει πεντε φωνες ξερωγω.Αγοραστε τους!