Post your art works

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

:lol::lol::lol::lol:

ξέχασες ρε το ποζερομπλουζάκι anathema paradise lost!

Και εχει κανει τα ματια μου ανοιχτα.Αφου εχω παντα μισοκλειστα ματια

Που να έπαιζαν και το Shattered να δούμε τι θα έκανες. :Ρ

ellanor πολύ ωραία τα σκίτσα.:slight_smile:

Μετά από τιτανοτρισμέγιστες προσπάθειες 2 εβδομάδων, ασταμάτητα μπινελίκια, αυστηρά νηστεία και αϋπνία πάνω από το pc, τα αποτελέσματα έφτασαν. Η πρώτη ολοκληρωμένη* απόπειρά μου πάνω στο μαγικό κόσμο του 3D είναι γεγονός. Ιδού η ηρωίδα μου:

* αν φυσικά παραβλέψουμε το γεγονός ότι δεν ξέρω ακόμα πώς να της φορέσω παπούτσια, ενώ όποτε προσπάθησα να της φτιάξω μαλλιά, το pc κόλλαγε, οπότε είπα να της βάλω ένα κράνος να κρύβει και την καράφλα της… :p:p:p:p

Γαμάτο!:slight_smile:
Πως την λένε?

hahahahaa

το βυζι, βυζι εε?

εεεεε… Victoria. 8)

Αυτό το όνομα δίνει το πρόγραμμα by default :stuck_out_tongue:
Δεν την έχω ονομάσει.

Μιστργουάτς στην αρχή την είχα σχεδιάσει με ακόμα μεγαλύτερες ΒΥΖΑΡΕΣ και ΚΩΛΑΡΑ, αλλά καταστρέφονταν τα ρούχα όταν προσπαθούσα να τα εφαρμόσω πάνω της… :?
(και κόλλαγε και το pc)

btw, το πρόγραμμα που την έφτιαξα λέγεται poser! :lol:

hahaha αγαπαμε. Εχει και μπιχλιμπιδι στο ποδι η τρου πολεμιστρια.

Εννοείται!
Έχει και διαμαντένια ζώνη, αλλά δεν μπόρεσα να την κάνω να φαίνεται ΠΑΝΩ από το ρούχο της…:-s

Θα ήθελα να τη δω σε μια 3D τσόντα.

Αναμένουμε λοιπόν.

Mαζί με τους ψηφιακούς Manowar.

Τhis is Sparta!
Τhe 300 8)

Now playing: Seventh Wonder - A Day Away
via FoxyTunes

Αχρείε μάνοσ τι’ναι αυτά που λές για την ηρωίδα μου??? :lightsabre:

Έχω ήδη κατεβάσει σετ πόζες για poser από τσόντες btw. Eκεί δεν χρειάζεται να ασχολούμαι με ρούχα… 8)8)8)8)8)

Τσεκάρετε αν θέλετε και το MySpace μου (και MySpace 2 ακόμη παιδιών): Jovian Embryo

WildChild, L.Eye, Ezion και Ellanor λάτρεψα!

To πρώτο ειδικά ειναι απίστευτο.

Ναι το πρωτο του γουσταρα κ γω πολυ!

Της…

Πολύ χαίρομαι που σας άρεσε παιδιά!

:slight_smile:

Ανεβάζω άλλο ένα:

Και το σκίτσο με τον φυλακισμένο είναι πολύ καλό. Πολύ καθαρή γραμμή και ωραία έκφραση. Well done!

Photoshop… Κολαζ φωτων… με ενα μοιραιο λαθος* στην κατω γραμματοσειρα, αλλα τωρα το ρεντερ εχει γινει… και ο κανονικος υπολογιστης μου βρισκεται 2000 χιλιομετρα μακρυα

• να ηταν ενα το λαθος, τεσπα…αναλογικα μιλωντας παντα!