δεν θελω να ξυπνησω νωρις
δεν θελω να πληρωσω το νοικι ( ναι δεν εχω αλλα χρημματα!! )
δεν θελω να παω τει
δεν με πιανει υπνος!!
δεν θελω να ξυπνησω νωρις
δεν θελω να πληρωσω το νοικι ( ναι δεν εχω αλλα χρημματα!! )
δεν θελω να παω τει
δεν με πιανει υπνος!!
Aπο τα πρωτα posts στο thread.
Συμπασχω εστω και καποια χρονια μετα.
You’re tearing me apart
Crushing me inside
You used to lift me up
Now you get me down
If I
Was to walk away
From you my love
Could I laugh again ?
If I
Walk away from you
And leave my love
Could I laugh again ?
Again, again…
ξυπνησα 4 το μεσημερι και δεν νυσταζω καθολου…
σε λιγακι μπανακι,φουρνο για κανα πεινιρλι,αραγμα και μετα σχολειο 8)
και ο θεος ευλογησε τον οινο…
καληνυχτες!!! :roll:
Δεν περίμενα να ερωτευθώ ποτέ έναν τέτοιον άντρα.Δεν περίμενα ποτέ πως για να τον ξεπεράσω θα έκανα τόσες επιπόλαιες κινήσεις.Είναι από τις λίγες φορές που είμαι απογοητευμένη με εμένα και δυστυχώς δεν μπορώ να πω την κατάσταση σε άτομα που τον ήξεραν γιατί απλούστατα δεν είναι αληθοφανής η περίπτωση και δεν θα περιμένουν κάτι τέτοιο.
Έχω μια έμφυτη ικανότητα στο να περιπλέκω καταστάσεις με μεγάλη ευκολία και εδώ και καιρό σκέφτομαι τι με ωθεί στα να τα κάνω όλα μαντάρα.
σε καταλαβαινω μια απο τα ιδια. Βρηκα την απαντηση σε μια κουβεντα -κ μεγαλη αληθεια!!- που μου ειπε η μανα μου στα 15 μου…
ΕΣΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Μ@@@ΚΟΜΑΓΝΗΤΗΣ!!! :p:?
Σάββατο βλέπω Primus με 50$ και Κυριακή Corrosion of Conformity, Today is the Day και Keelhaul με 25$… Γιατί να θέλω να γυρίσω Ελλάδα;
“What else is love but understanding and rejoicing in the fact that another person lives, acts, and experiences otherwise than we do??”
Nietzsche
δεν 8ελω να προσβαλω τη μανουλα (ολες οι μαμαδες τα ιδια λενε για να μας κα8ησυχασουν/να μην στενοχωρη8ει το κοριτσακι τους )αλλα ο “μαλακομαγνητης” ειναι εφευρευση μας για να δικαιολογουμε ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ επιλογες που τελικα αποδεικνυονται λα8ος.
οπως λεει και ο φιλος μας ο μειναρντ :
“I am not innocent.
You are not innocent.
Noone is innocent”
@add1stt μην γυρισεις, σε ζηλευωωωωωωωωωω:roll:
πσ: τωρα ειδα οτι ποσταρουμε 3-8 μονο, σορρυ μοντς δεν 8α το ξανακανω O:)
Επίσης η επιλογή επειδή κατέληξε αλλιώς δεν είναι απαραίτητα λάθος. Οι άνθρωποι, ειδικά όταν μπαίνει μια σχέση στη ζωή τους αλλάζουν. Μπορεί σήμερα να πεις στον άλλον δε θα σε αφήσω ποτέ και αύριο να θες να τον αφήσεις. Πώς μπορεί να σε κατηγορήσει ο άλλος ότι του πες ότι δε θα τον αφήσεις ποτέ; Ήσουν άλλος άνθρωπος τότε (μιλάμε για σχετικά μακροχρόνιες σχέσεις ε :b)
δεν ξαναποστάρω
i got the poison,i got the remedy,i got the pulsating rythmical remedy!!!
:dance::rasta:\:D/
Νομίζω , πως φαίνεται πως δεν έκανα πλάκα.Στα 15 σου , αν στο’πε η μητέρα σου όντως , ντροπής πράγματα…Δεν είναι οι άντρες μαλάκες και φυσικά δεν είναι οι γυναίκες μαλακομαγνήτες και αυτές οι κουβέντες δεν πρέπει να λέγονται ούτε για αστεία.Το αν κάνουμε λάθος επιλογές , δεν μπορεί να χαρακτηρίζει αυτούς μαλάκες κι εμάς έξυπνες κι όλα οκ.Σε ευχαριστώ που πήγες να αλαφρύνεις τα γραφόμενά μου.
Δυστυχώς για μένα δεν ισχύει αυτό.Ήμουν χαζή (και είμαι χαζή) γιατί δεν αφήνομαι ποτέ ελεύθερη.
Υ.γ.:Το σταματημένο ρολόι στον τοίχο δείχνει 4
το εχω ακουσει καπου 30 φορες και ολο λεω αλλη μια κ παω για υπνο! και ομως ειμαι ακομα εδω!!
[SIZE=7]καηκα!!![/SIZE] [SIZE=7] 8O8O8O8O[/SIZE]
Το τελευταίο πράγμα που περίμενα, ήταν ότι θα ζήλευα συναυλία που θα γίνει στην Αθήνα… Δεν γίνεται οι Electric Wizard να ανακοινώνουν Αθήνα κι εμείς οι καημένοι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού να μην τους δούμε…
Θα πηγαινα στο “Μου τη σπαει…”, γιατι δινω σηματα αυριο και παροτι αυτη τη στιγμη διαβαζω, δεν ξερω Χριστο.
Αλλα εβαλα Dopes To Infinity κι ηρθα να εξομολογηθω ποσο καυλα ειναι. 8)
07.49 - ΠΡΟΛΑΒΑ
Είμαι στη δουλειά από τις 7, για να διαβάσω για μία εξέταση που έχω το απόγευμα, η οποία έχει ήδη αναβληθεί δις.
Και αντί να διαβάζω είμαι στο φόρουμ.
Αναμενόμενο.
Μου αρέσουν αυτές οι ώρες πάντως:roll:
Καλημέρα!
Συγγνώμη που επανέρχομαι στο θέμα για να απαντήσω αλλά η μητέρα σου αυτή την φράση δεν θα πρεπε να στην πει ούτε για πλάκα σε αυτήν την ηλικία.Δεν υπάρχουν ούτε μαλάκες , ούτε π*&^&*ες όταν μας βολεύει.Υπάρχουν απλά διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες.
Α , για τα δικά μου ζητήματα φταίω γω.Είναι σίγουρο.Όχι από θέμα επιλογών , αλλά από θέμα συμπεριφοράς.
kλασικες ελληνικες μανες
το παιδι μου ειναι γαματο-οι αλλοι ειναι οι μαλακες
epic fail.
wtf, γιατί σπαμμαρετε. Αφού γράφει ποστ μόνο 3-8 τα ξημερώματα :-k
Γιατί τώρα είδα την απάντηση Συγγνώμη
Ξυπνάτε ρε έχει αστέρια στη πρωτεύουσα… 8)
Pink Floyd - Fearless