awake
October 12, 2010, 6:46pm
ο χορρορ ειναι φαση λιαμ
μουνακια παρτυ κ ναρκωτικα
ο ρονγκ ειναι φαση κομπειν
στην 1η επιτυχα η μανιοκαταθλιψη τον συντριψε κ την εκανε για απομονωση
αλλα μιας κ δεν παιζει κορτνευ λαβ στο σκηνικο , θελω να ελπιζω οτι θα γυρισει πισω στον λαο του ο ρονγκ !!!
awake
October 12, 2010, 6:52pm
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα μλκ ντεκαρντ τι μαλακας πουσαι !!!
αρα αν τον ‘φαει’ η κορτνευ
θα τον βρουμε στραγγαλισμενο 8O8O8O8O
δεν ηταν αυτοκτονια-η κορτνευ τον σκοτωσε !!!
η ιστορια επαναλαμβανεται
(μουνακι χορρορ οτι κ να λες , εγω ψηφο ριχνω στον [B]γκρινιαρονγκ[/B] :lol::lol: )
ώστε έτσι ε?θα το θυμάμαι αυτό…:evil:
εγώ δεν έχω ψηφίσει ακόμη.αν τα πράγματα είναι οριακά, μπορεί να ψηφίσω και τον εαυτό μου.8)
Aionios
October 12, 2010, 8:15pm
Ε, παιδια και να μην ψεχναμε τα επικα θρεντ που εχω ανοιξει στο Off-Topic, δηλαδης γιατι να εχω μονο ψηφους απο αθλητικοβιους;
Παρτε εδω να χετε(κλικ):
[B][U]Ρεψιμο και Arcturus [/U][/B]
[B][U]HEEEEEEEEEELP (ONLY ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΑ)ΑΔΕΡΦΙΑ!! [/U][/B]
[B][U]Μαυρος Θανατος [/U][/B]
[B][U]Chat Roulette [/U][/B]
Μικρες Αγγελιες:
[B][U]Ανταλλαζω WoW account [/U][/B]
Αθλητικα:
[B][U]Vieirinha:1 ή 2 αγωνιστικες και γιατι [/U][/B]
O Epitaph δεν έχει θέση εδώ. Έχει ήδη μπει στο πάνθεον των τρολλς.
κραντλ και ρονγκ δυνατά φαβορί.
Χόρρορ αξίζει νομίζω μια θέση. Ο άνθρωπος που μπορεί να βάλει φλέημ ακόμα και σε θρεντ για πλέξιμο.
[B]κρατήστε μια θέση για την αντουανέτπωστηλένε είναι το μεγάλο μου πουλέν[/B] [/σκάουτερ]
Συγγνώμη που επανέρχομαι στο θέμα για να απαντήσω αλλά η μητέρα σου αυτή την φράση δεν θα πρεπε να στην πει ούτε για πλάκα σε αυτήν την ηλικία.Δεν υπάρχουν ούτε μαλάκες , ούτε π*&^&*ες όταν μας βολεύει.Υπάρχουν απλά διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες.
Α , για τα δικά μου ζητήματα φταίω γω.Είναι σίγουρο.Όχι από θέμα επιλογών , αλλά από θέμα συμπεριφοράς.
Έχει δίκιο ο Bleedin. Να μπει στο poll. Την έχει κερδίσει με την αξία της τη θέση 8) Αν και έχω μπερδευτεί λίγο και δεν είμαι σίγουρη αν τη θέση πρέπει να πάρει η Atene :?
λοιπόν, υπάρχει ακόμη μια θέση.
[B]AntoinetteLyn[/B], [B]Yojimbo[/B] ή [B]otherside88[/B]?
κατά τα άλλα, συνεχίστε να με ψηφίζετε.:country:
λοιπόν, υπάρχει ακόμη μια θέση.
[B]AntoinetteLyn[/B], [B]Yojimbo[/B] ή [B]otherside88[/B]?
κατά τα άλλα, συνεχίστε να με ψηφίζετε.:country:
εγώ λέω να βάλουμε otherside88 που έχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό και to poll να γίνεi big brother, υποψήφιοι για αποχώρηση κλπ.
Horror την έκατσες.
awake
October 13, 2010, 1:43pm
απτους 3 παντως μονο ο [B]yozimbo[/B] εχει ζωντανη κ δυναμικη παρουσια εδω μεσα
ασε που θελω να δω πως θα xωρεσει την ιαπωνικη κουλτουρα σε [B]αυτο[/B] το thread
καναν αλλο σοβαρο υποψηφιο δεν εχουμε ρε ?
χορορ μου αρέσει που είσαι υπέρμαχος του πλουραλισμού :thumbup:
Cradleofmaiden, με έχει καλύψει ο λούπιν.
Μου προκαλεί μία ευρεία γκάμα συναισθηματων ταυτόχρονα -απορία, δάκρυα, θλίψη, ευφορία- precious.
Για όλα τα άλλα υπάρχουν οι παραισθησιογόνες ουσίες.
το παιχνίδι έχει μέλλον ακόμη.
σε αντίθεση με άλλους, έχω και καβάτζα την ψήφο μου, την οποία σε δύσκολη ώρα μπορεί να τη ρίξω στον εαυτό μου.
αν τώρα δω πως δεν τραβάει η υποψηφιότητά μου, θα αποχωρήσω οικειοθελώς με ψηλά το κεφάλι.8)
πάνω απ’όλα η ευγενής άμιλλα.
[SPOILER]αν και εδώ που τα λέμε, δε θα με χάλαγε να μοιραστούν περισσότεο οι ψήφοι… [/SPOILER]
Πάντως δεν είναι σωστό για τον τελευταίο υποψήφιο το γεγονός ότι ήδη τα μέλη ψηφίζουν. Είναι σε μειονεκτική θέση. Αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη
nodi
October 13, 2010, 2:29pm
Πως γινεται καποιος να μην ψηφισει Cradleofmaiden?
Θυμαμαι ακομα εκεινο το post που ελεγε “…drummer χταποδι, μπασσο τοτεμ και τι σκατα αλλα ελεγε” και λιωνω στα γελια…
Ντάξει νομίζω ότι έκλεισε η δεκάδα. Εγώ πάντως αυτόν ψηφίζω
Φίλε μου εγώ είπα ότι κάνω καθαρά ενα anthology… Αυτό που κάνουν τα παιδιά είναι spam γιατί εγώ απάντησα ότι το κάνω με την λογική ενός [B]anthology [/B]και όχι με την λογική να γαμήσω το θρεντ. Αν θέλουν τώρα ο dude να το παίξει thread ruler άστον στον κόσμο του…
Απο την στιγμή που λες ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σιγά μην ασχοληθώ μαζί του. Πιστεύω να κατάλαβες τουλάχιστον εσυ γιατί το έκανα σε αυτή την μορφή. Άμα πάλι σε χαλάει το διορθώνω επι τόπου…
Εγώ φταίω που είναι η αγαπημένη μου μπάντα? Δεν μπορούσα καλύτερα… Προσπάθησα να περιορίσω τα hansen-era, kiske-era, deris-era ακολουθώντας το rule με τα τρία κομμάτια. Τώρα αν θες να ακολουθήσω όλα τα rules θα έμπαιναν κομμάτια μόνο απο hansen-kiske era κάτι που κατά την γνώμη μου δεν θα ήταν αντιπροσωπευτικό μιας και θα μίλαγα για τα πρώτα 9 χρόνια απο τα 26 μιας μπάντας…
Μ’ αρέσει να πονάω γυναικούλες… Τους μένει αξέχαστο :lol: Pls put me on the poll…
Deckard
October 13, 2010, 10:30pm
Και γω που νόμιζα ότι το κόλλημα με τους υψίφωνους ήταν λόγω έλλειψης…
Αν παρολ’αυτά ισχύει ψάξου εδώ:[B] κλικ[/B]
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο κόλλημα αλλά αντιθέτως βλέπω κάποια έλλειψη αυτοεκτίμησης. Σε βλέπω ψαγμένο… :lol::lol:
ChrisP:
Τι τους κάνεις δηλαδή?
Να μου μαθαίνουν το multi-quote! [U]Αξέχαστος[/U] μένω… δεν βλέπεις τι ήθελες multi-quote και στα 667 Post μου? Θα ήταν υπερβολή… :lol:
ChrisP
October 14, 2010, 12:32am
Αυτή τη στιγμή πάντως πονάνε τα μάτια μου από την έλλειψη συντακτικού, ελπίζω να μην μου μείνει αξέχαστο.