Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

Νομίζω , πως φαίνεται πως δεν έκανα πλάκα.Στα 15 σου , αν στο’πε η μητέρα σου όντως , ντροπής πράγματα…Δεν είναι οι άντρες μαλάκες και φυσικά δεν είναι οι γυναίκες μαλακομαγνήτες και αυτές οι κουβέντες δεν πρέπει να λέγονται ούτε για αστεία.Το αν κάνουμε λάθος επιλογές , δεν μπορεί να χαρακτηρίζει αυτούς μαλάκες κι εμάς έξυπνες κι όλα οκ.Σε ευχαριστώ που πήγες να αλαφρύνεις τα γραφόμενά μου.
Δυστυχώς για μένα δεν ισχύει αυτό.Ήμουν χαζή (και είμαι χαζή) γιατί δεν αφήνομαι ποτέ ελεύθερη.

Υ.γ.:Το σταματημένο ρολόι στον τοίχο δείχνει 4 :stuck_out_tongue:

το εχω ακουσει καπου 30 φορες και ολο λεω αλλη μια κ παω για υπνο! και ομως ειμαι ακομα εδω!!
[SIZE=7]καηκα!!![/SIZE] [SIZE=7] 8O8O8O8O[/SIZE]

Το τελευταίο πράγμα που περίμενα, ήταν ότι θα ζήλευα συναυλία που θα γίνει στην Αθήνα… Δεν γίνεται οι Electric Wizard να ανακοινώνουν Αθήνα κι εμείς οι καημένοι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού να μην τους δούμε… :frowning:

Θα πηγαινα στο “Μου τη σπαει…”, γιατι δινω σηματα αυριο και παροτι αυτη τη στιγμη διαβαζω, δεν ξερω Χριστο.

Αλλα εβαλα Dopes To Infinity κι ηρθα να εξομολογηθω ποσο καυλα ειναι. 8)

07.49 - ΠΡΟΛΑΒΑ :smiley:

Είμαι στη δουλειά από τις 7, για να διαβάσω για μία εξέταση που έχω το απόγευμα, η οποία έχει ήδη αναβληθεί δις.
Και αντί να διαβάζω είμαι στο φόρουμ.
Αναμενόμενο.

Μου αρέσουν αυτές οι ώρες πάντως:roll:

Καλημέρα!

Συγγνώμη που επανέρχομαι στο θέμα για να απαντήσω αλλά η μητέρα σου αυτή την φράση δεν θα πρεπε να στην πει ούτε για πλάκα σε αυτήν την ηλικία.Δεν υπάρχουν ούτε μαλάκες , ούτε π*&^&*ες όταν μας βολεύει.Υπάρχουν απλά διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες.

Α , για τα δικά μου ζητήματα φταίω γω.Είναι σίγουρο.Όχι από θέμα επιλογών , αλλά από θέμα συμπεριφοράς.

kλασικες ελληνικες μανες

το παιδι μου ειναι γαματο-οι αλλοι ειναι οι μαλακες

epic fail.

wtf, γιατί σπαμμαρετε. Αφού γράφει ποστ μόνο 3-8 τα ξημερώματα :-k

Γιατί τώρα είδα την απάντηση :stuck_out_tongue: Συγγνώμη

Ξυπνάτε ρε έχει αστέρια στη πρωτεύουσα… 8)

Pink Floyd - Fearless

[B]http://www.youtube.com/watch?v=SaQTPSNmVIA[/B]

ποσο θεος εισαι ρε πστ david…

εχω μονο μια απορια…
[CENTER]
[SIZE=7]ΓΙΑΤΙ;;;;[/SIZE]
[/CENTER]

Έτσι είναι αυτά.

Xαρτινα ονειρα…

Τέλος φοιτητικής ζωής.

Κι άλλη μια τρομακτικά μουνάρα μελαχρινή γκόμενα να μας ταΐζει ληγμένη φόλα.

Lost in the ozone, nothing left to say.

θεικο ποστ :lol::lol::lol::lol:

και βασικα το bold ειναι το πακετο.

Μαλακία να πονάς για κάποια :frowning:

θελω τον δισκοβολο αλλα με απαταει με την ανδροχωριστρα τον χοπετο [-X[-X[-X

τσολια ε τσολια !!!

δν έχω όρεξη για ξεμάλλιασμα , αύριο πάλι ! έχουμε να κάνουμε έρευνα εις τας βιβλιοθήκας αύριο το πρωί ! διότι είμεθα κ άνθρωποι του πνεύματος μη χέσω . :-k

Λες πως τον θες,άρα δεν τον έχεις!!!Sorry…