join the club!
λέω να την πέσω … :sleep:
Έχοντας κοιμηθεί από τις 21.30 χθες, ξύπνησα σήμερα 4.00 κι από τότε ως τώρα φέρνω σβούρες στο σπίτι, έχω πιει δυο κούπες ζεστή σοκολάτα (Λ), έχω κάτσει στο πισί, κι έχω βγάλει μια πρόχειρη επανάληψη όλο το κεφάλαιο των οικονομικών (ιστορία) πλην δύο ενοτήτων. Δεν το πιστεύω πως θα το πω, αλλά άντε να πάω σχολείο, γιατί βαριέμαι!
Μεχ ειμαι ενα τεταρτο μπροστα αλλα δεν πειραζει.
Κοιμηθηκα 4, ξυπνησα 6:30, γραφω στις 9 και το Ε90 φτανει παντα κατα τις 8 και. Περιμενω στο ενα lab και κωλοβαραω στα ιδερνετς. Διπλα μου κατι αλλοι ακουνε οριενταλ. Βλαμμενοι πληροφορικαριοι, θα μου φατε τα νιατα.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΔΙΑΚΡΙΤΑ
Χαλαλι ομως, επομενο μαθημα σε μια βδομαδα και αντε γεια. Να φυγει να τελειωνουμε η κωλοβδομαδα, 2/5 στην καλυτερη υπολογιζω αλλιως θα επαναλαβω αυτουσια την εξεταστικη τον Σεπτεμβρη. Αλλα στ’αρχιδια μου πλεον. :oops:
Καλημέρααα
Να δω πώς θα στρωθώ σήμερα
αν το θες πραγματικά νέκρο όλα γίνονται.
και πιστεύω πως αν το προσπαθήσεις και μόνος σου σε 6 μήνες μπορείς να παίζεις όπως παίζουν άλλοι στα 2 και 3 χρόνια…
Πρώτο μου ποστ εδώ και…
Δε θέλω άλλες εξετάσεις! :x
Τελικά το ίδιο μυαλό κουβαλάς, τι είσαι 20 τι 30!
Ουδεμία βελτίωση! #-o
Μπανάρετε τον Άλεξ και ερήμωσε το thread [-X
Τί ωραία ώρα για gaming
Τί game?
Κάψιμο να φανταστώ ε?
Το είχε ένας φίλος μου σε επιτραπέζιο…το έπαιζα πριν κάτι χρόνια
Κάψιμο όσο μπορούμε.
Το κλασσικό pen & paper είναι φυσικά μεγαλύτερο κάψιμο.
Αλλά η παρέα δεν μαζεύεται γαμώτο…οπότε καταφεύγω στο online.
και μετά σ λέει πως δν ακούει Manowar … με τέτοια παιχνίδια π παίζεις επιβάλλονται οι Manowar … μερικοί φίλοι μ παίζουν το κλασσικό RPG d’n’d ακούγοντας manowar και κάθε φορά φεύγουν γκαυλωμένοι … πως δν σφάζουν καμία γάτα στο δρόμο για το σπίτι , δλδ …:lol:
Όταν παίζαμε από κοντά ακούγαμε κάτι doomιές αλλά και Sabaton έτσι για να σπάει η μονοτονία
Για κάποιον περίεργο λόγο δεν δέχονταν να βάλω Tool και ο DM απειλούσε ότι θα με σκότωνε στο παιχνίδι με κάποιο εντελώς τυχαίο trap που θα άνοιγε κάτω απ’τα πόδια μου. Τστστς.
Manowar δεν θέλω την ώρα του παιχνιδιού. Θα γελάω και δεν θα συγκεντρώνομαι
βάλε Doomsword … Die with sword in hand …
ή έστω Domine που μιλάνε όλη την ώρα για Ελρικ
καλά από Doomsword βάλε όποιο κομμάτι ναναι , δν υπάρχει έστω και ένα π να είναι μέτριο …8)
Παμε για το πρωτο μαθηματακι σημερα με μια ωρα υπνο… 8)
[SPOILER]Αν δε περασω αυτοκτονια[/SPOILER]
(κατινιά μεν, αλλά…) θέλω ο Σ να χωρίσει τη Σ, ΤΩΡΑ!!!:roll:
I feel the moon rise…inside my head
I feel the consequence of everything you left unsaid…and now you’re dead.
Welcome to the underground,
welcome to the grave,
WELCOME TO YOUR BEAUTIFUL MISTAKE…